طرز تهیه سمبوسه پیتزایی با خمیر پیراشکی بسیار خوشمزه

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

خانم های شاغل گاهی اوقات ممکن است برای درست کردن غذا وقت زیادی نداشته باشند و به دنبال غذاهای ساده و یا غذاهایی که در مدت زمان کم حاضر می شود مانند غذای نونی باشند. یکی از غذا های خوشمزه که بسیار آسان می باشد و می توانید  آن را در زمان کمی درست کنید سمبوسه است. سمبوسه یک غذای آبادانی می باشد که به دلیل خوشمزه بودن آن را در همه شهر های ایران درست می کنند. سمبوسه را معمولا با نان لواش درست می کنند اما با خمیر پیراشکی هم می توانید آن را درست کنید. روش های مختلفی برای آماده کردن سمبوسه وجود دارد که در اینجا طرز تهیه سمبوسه پیتزایی با خمیر پیراشکی به دو روش به شما آموزش داده می شود. دستور پخت سمبوسه پیتزایی با خمیر پیراشکی با مرغ و دستور پخت سمبوسه پیتزایی با خمیر پیراشکی با سیب زمینی.

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی با خمیر پیراشکی (با مرغ)

مواد لازم برای سمبوسه پیتزایی با خمیر پیراشکی (با مرغ)

سمبوسه پیتزایی با مرغ

 غذاهای بیشتر: طرز تهیه دلمه برگ مو با مرغ

  • سینه مرغ کامل: 1 عدد
  • پیاز متوسط: 1 عدد
  • قارچ: 8 عدد
  • فلفل دلمه‌ای: 1 عدد
  • ذرت پخته: 2 قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا: 200 گرم
  • خمیر پیراشکی: 5 عدد
  • نمک: 1 قاشق چای‌خوری
  • فلفل: 1 قاشق چای‌خوری
  • پودر آویشن: 1 قاشق چای‌خوری
  • پودر سیر: 1 قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه سمبوسه پیتزایی با خمیر پیراشکی (با مرغ)

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی با خمیر پیراشکی

سمبوسه پیتزایی با خمیر پیراشکی

مرحله اول

ابتدا یک عدد پیاز را پوست کنید و به همراه مرغ درون قابلمه روی شعله بگذارید تا بپزد (پیاز برای از بین بردن بوی زمخت مرغ می باشد). بعد از پختن مرغ، استخوان های آن را جدا کنید و مرغ را نگینی خورد کنید.

مرحله دوم

قارچ ها را بشویید و آن ها را به صورت ریز و نگینی خرد کنید، سپس قارچ ها را کمی تفت دهید تا آب قارچ گرفته شود.

مرحله سوم

فلفل دلمه را بشویید و آن را هم نگینی و ریز خورد کنید. فلفل دلمه عطر و طعم فوق العاده ای را به سمبوسه شما می دهد.

مرحله چهارم

سینه مرغ، فلفل دلمه ای، قارچ، ذرت، پنیر پیتزا و ادویه ها با درون یک ظرف بریزید و به خوبی آن ها را با هم مخلوط کنید.

مرحله پنجم

روی یک تخته صاف کمی آرد بریزید و خمیر را روی آن قرار دهید و مقداری از مواد مخلوط شده را روی خمیر بریزید و خمیر رو بپیچید. برای هر یک از خمیر های پیراشکی این کار را انجام دهید.

مرحله ششم

برای سرخ کردن سمبوسه با خمیر پیراشکی هم می توانید از فر و هم از تابه روی شعله گاز استفاده کنید.

تابه ای را برداشته و درون آن مقداری روغن بریزید و روز شعله قرار دهید. هنگامی که روغن داغ شد سمبوسه ها را داخل روغن بگذارید و شلعه را کم کنید تا سمبوسه ها به خوبی سرخ شوند.

برای این که سمبوسه ها را داخل فر بگذارید ابتدا فر را 15 دقیقه گرم کنید و بعد روی خمیر ها کمی روغن یا کره بمالید و در دمای 170 درجه به مدت 30 دقیقه اجازه دهید سمبوسه ها بپزد.

توجه: برای این که سمبوسه زیاد چرب نباشد بعد از سرخ شدن آن را روی دستمال قرار دهید تا کمی از روغن آن گرفته شود.

توجه: می توانید به جای مرغ از گوشت چرخ کرده یا کالباس استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کالباس مرغ و قارچ خانگی

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی با خمیر پیراشکی (با سیب زمینی)

مواد لازم برای سمبوسه پیتزایی با خمیر پیراشکی (با سیب زمینی)

سمبوسه پیتزایی با سیب زمینی

  • سوسیس: 2 عدد
  • قارچ: 100 گرم
  • پیاز: 1عدد
  • سیب زمینی: 1 عدد
  • خمیر پیراشکی: 5 عدد
  • پنیر پیتزا: 200 گرم
  • سبزیجات: جعفری و ریحان به مقدار لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • فلفل سیاه: به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم

فینگر فود: طرز تهیه فینگر فود جیب تاجر مرغ با نان تست

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی با خمیر پیراشکی (با سیب زمینی)

  1. ابتدا پیاز را ریز و نگینی خرد کنید، سپس در تابه مقداری روغن بریزید و پیاز ها را به آن اضافی کنید تا به خوبی سرخ شود.
  2. بعد سیب زمینی را هم به صورت نگینی خورد کنید و پیاز اضافه کنید و آن را هم سرخ کنید. ( یا سیب زمینی را آبپز کنید و له شده به پیاز اضافه کنید)
  3. سوسیس ها را ریز خرد کرده و به پیاز و سیب زمینی در حال سرخ شدن اضافه می کنیم.
  4. قارچ ها را شسته و نگینی خرد کرده و به بقیه مواد اضافه می کنیم تا سرخ و آبش گرفته شود.
  5. ادویه ها و سبزیجات را به مواد اضافه می کنیم و شلعه را خاموش می کنیم.
  6. سپس خمیر ها را روی سطح صاف قرار می دهیم و مواد را داخل آن ریخته و روی مواد مقداری پنیر پیتزا بریزید و آن را به شکلی که دوست دارید بپیچید.
  7. مقداری روغن داخل ظرف بریزید و اجازه دهید روی شعله داغ شود سپس سمبوسه ها را در تابه بگذارید تا در حرارت کم به آرامی سرخ شود.

سمبوسه های شما آماده است می توانید آن را میل کنید.

نظرات