مواد لازم برای تهیه شیرینی الماسی ترکیه |
|
کره | 200 گرم |
پودر قند یا پودر شکر | 1 لیوان سر خالی معادل 160 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذا خوری |
بکینگ پودر | 2\1 قاشق چای خوری |
وانیل | 4\1 قاشق چای خوری |
شکر | مقداری برای غلتاندن خمیر شیرینی |
شکلات ذوب شده | حدود 60 گرم |
آرد | 2.5 تا 3 لیوان |
طرز تهیه شیرینی الماسی شکلاتی کره ای ترکیه در فر
شیرینی الماسی ظاهری جذاب و اشتها آور دارد و حتما مورد علاقه مهمانانشما قرار می گیرد. شیرینی الماسی به قدری ظریف و زیبا به نظر می رسد که نمی توانید در برابر خوردن آن مقاومت کنید! علت نامگذاری شیرینی الماسی این است که دانه های شکری که روی خمیر هستند ظاهری شبیه الماس به شیرینی میدهند. اصالت این شیرینی جذاب و خوشمره برای کشور ترکیه می باشد. در ادامه این مطلب طرز تهیه شیرینی الماسی ترکیه به صورت کامل توضیح داده شده است.
دستور تهیه شیرینی الماسی ترکیه
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت شیرینی الماسی ترکیه ارائه شده است:
مراحل طرز تهیه شیرینی الماسی
- کره نرم و همدمای محیط را داخل کاسه بریزید و پودرقند را ری آن الک کنید.
- ۳ دقیقه هم بزنید تا پوک و سبک شود.
- تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید.
- پودرکاکائو و بکینگ پودر را روی مواد الک کنید و با لیسک مواد را مخلوط کنید.
- آرد را که قبلا الک شده کم کم اضافه کنید و با قاشق یا نوک انگشت خمیر را جمع کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاید.
- برای اینکه شیرینی های یک اندازه ای داشته باشید هر بار ۱۵ گرم از خمیر بردارید بین دو دست گرد کنید و در شکر بغلتانید.
- با هر وسیله ای که در دسترس دارید وسط خمیر حفره ایجاد کنید. در سینی چرب نشده با فاصله از هم بچینید.
- در فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار بدهید.
- بعد از پخت از فر خارج کرده و اجازه بدهید تا خنک شود.
- بعد از اینکه شیرینی ها خنک شد حفره ها را با شکلات ذوب شده پر کنید.
- نکته:
با توجه به سایز تخم مرغ و جنس آرد مقدار آرد مصرفی متغیر است.