طرز تهیه شیرینی زنجبیلی در فر (خوشمزه و آسان)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

از شیرینی های خوش عطر و طعم میتوان به شیرینی زنجبیلی اشاره کرد. این شیرینی طعم به خصوصی دارد و بسیار خوش خوراک است. دستور تهیه شیرینی زنجبیلی بسیار راحت است. در ادامه این مطلب طرز تهیه شیرینی زنجبیلی با فر توضیح داده شده است. با مینویسم همراه شوید.

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی خوشمزه

در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت شیرینی زنجبیلی ارائه شده است:

مواد لازم برای تهیه شیرینی زنجبیلی

روغن جامد گرم 60 گرم
پودر قند یا شکر 55 گرم
پودر زنجبیل 1 قاشق چای خوری
آرد 125 گرم
بیکینگ پودر 4\1 قاشق چای خوری
پودر بادام یا پسته 25 گرم

مراحل طرز تهیه شیرینی زنجبیلی

  • آرد، زنجبیل و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و یکبار الک کنید.
  • روغن و پودرشکر را با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجیم شود.
  • مخلوط آرد را اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا یکدست شود.
  • بادام را اضافه کنید و با مواد قبلی مخلوط کنید.
  • خمیر را بین دو  مشما به ضخامت ۰/۵ سانت پهن کنید و با کاتر دلخواه برش بدهید.
  • در یک تابه در دار کاغذ روغنی بگذارید و شیرینی ها را با فاصله از هم بچینید. درب تابه را بگذارید.
  • روی شعله خیلی کم شعله پخش کن قرار بدهید و تابه را روی آن قرار بدهید.
  • 20 دقیقه بعد پخت شیرینی ها را چک کنید.
  • برای پخت در فر شیرینی ها را در سینی چرب نشده با فاصله از هم بچینید.
  • در فر گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه ۱۵ به مدت ۲۰ دقیقه قرار بدهید.
  • بعد از خنک شدن به دلخواه برای تزئین پودرقند الک کنید و پودر پسته بریزید.
  • این شیرینی در ظرف در دار و در دمای محیط به مدت طولانی ماندگاری دارد.
نظرات