طرز تهیه بامیه خانگی ساده و ترفندهایی برای خوشمزه شدن آن

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

بامیه یکی از شیرینیجات خوشمزه سنتی است که بیشتر یادآور ماه رمضان است ولی واقعیت این است که هر زمانی ممکن است هوس بامیه کنید و بویژه دوست داشته باشید آنرا در خانه و به شکلی سالم و مطمئن تهیه کنید.

به این منظور برای شما یک دستور عالی برای طرز تهیه بامیه خانگی ساده در نظر گرفته ایم که با رعایت این نکات می توانید یک بامیه خانگی خوشمزه کم شیرین و کم روغن درست کنید. همراه مینویسم باشید.

آموزش طرز تهیه بامیه خانگی ساده کم شیرین

دستور پخت و طرز تهیه بامیه خانگی که در ادامه تقدیمتان می شود بارها تست شده و مططمئن باشید طعم بسیار ملایمی دارد اگر به بامیه های بیرون که خیلی شیرین و پرشهد هستند علاقه ندارید حتما پخت بامیه خانگی را یک بار امتحان کنید.

طرز تهیه بامیه خانگی ساده

مواد لازم برای تهیه بامیه خانگی ساده

  • آرد : 1 پیمانه
  • کره: 20 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • وانیل: 1 قاشق مربا خوری
  • عسل یا شربت بار : 1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه شربت بار بامیه خانگی خوشمزه

  • شکر: 2 پیمانه
  • آب: 1 پیمانه
  • گلوکز: 1 قاشق غذاخوری
  • هل: چند دانه
  • گلاب: یک چهارم پیمانه
  • زعفران: 1 قاشق غذاخوری
  • جوهر لیمو: نصف قاشق چایخوری

مراحل تهیه شربت بار برای بامیه خانگی ساده

  1. ابتدا ذ رو روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا بجوشد. ( از قاشق فلزی استفاده نکنیم زیرا باعث ایجاد شکرک می شود.)
  2. بعد از اینکه مواد کمی جوشید، نصف جوهر لیمو را با دو قاشق غذاخوری آب ترکیب کرده و برای چند مرتبه، کمی از این ترکیب رو با برس به اطراف قابلمه می کشیم.( برای جلوگیری از شکرک زدن).
  3. بعد از جوشیدن گلوکز و زعفرون و هل را اضافه می کنیم ( هم نزنید و حرارت خیلی ملایم باشد زیرا بر کیفیت شربت بار موثر است).
  4. 23 دقیقه زمان برای تهیه شربت بار کافی است.

بعد از آماده شدن شربت، اجازه دهیم تا شربت در دمای محیط خنک شود.

حالا نوبت تهیه بامیه ساده خانگی است، برای دست کردن بامیه ها به روش زیر عمل کنید:

طرز تهیه شیرینی کشمشی

طرز تهیه بامیه خانگی ساده

طرز تهیه بامیه خانگی ساده بصورت مرحله به مرحله

  1. برای تهیه بامیه ساده خانگی، ایتدا کره و آب و شربت بار را روی حرارت قرار می دهیم.
  2. بعد از کمی جوشیدن، (جوشای ریز در اطراف قابلمه)، آرد را یکباره داخل قابلمه می ریزیم و مرتب مواد را با قاشق باز و بسته می کنیم. (خمیر رو پهن و جمع می کنیم). به مدت 8 دقیقه، (این کار باعث میشه بامیه ترد بشه و آب داخلش بخار بشه.)
  3. بعد از پایان 8 دقیقه، ظرف را کنار میگذاریم تا کمی خنک شود. ( زیاد گرم یا سرد نباشه)
  4. حالا تخم مرغ اول را با وانیل مخلوط می کنیم و بخوبی هم می زنیم.
  5. تخم مرغ دوم را اضافه می کنیم. (در این هنگام خمیر باید حالت چسبناک داشته باشد) اگر خمیر سفت بود دلیل آن کم بودن تخم مرغ است. در چنین شرایطی یک عدد تخم را داخل ظرف دیگری بزنید و نصف آنرا به این مواد اضافه کنید.
  6. در این مرحله از تهیه بامیه خانگی ساده، مواد بدست آمده را داخل ماسوره بامیه می ریزیم و داخل روغن سرد قیچی می کنیم. (نوک قیچی را کمی روغنی می کنیم تا کار راحتتر باشد)
  7. حالا باید بامیه ها را روی حرارت خیلی کم سرخ کنیم تا داخلش مغز پخت شود.
  8. بعد از سرخ شدن، 2 الی 3 دقیقه داخل شربت بار قرار می دهیم و بعد داخل صافی می ریزیم تا شهد اضافی آن خارج شود.

نکات طلایی برای تهیه بامیه خانگی ساده و خوشمزه

  • برای جذب شربت بار باید شربت بار خنک و بامیه ها داغ باشند.
  • اضافی بامیه را داخل ظرف دربسته داخل یخچال نگهداری کنید.
  • حذف وانیل باعث می شود مواد بوی تخم مرغ بگیرد.
  • غلظت خمیر باید به نحوی باشد که از ماسوره براحتی خارج شود.
  • بامیه ها را به خوبی سرخ کنید تا حالت ترد پیدا کنند.
  • گلوکز را از مواد اولیه شربت بار حذف نکنید.
  • در تهیه شربت بار، از لیمو به جای جوهر لیمو استفاده نکنید.
  • برای تست قوام شربت بار، قاشق را داخل ترکیب برده و باید حالت کشسانی داشته باشد.

نوش جان

نظرات