طرز تهیه ی ترشی بامیه خانگی خوشمزه با سرکه سفید (با 2 روش متفاوت)
پاییز به همراه محصولات خوشمزه این فصل از راه رسیده است. ترشی بامیه یکی از پرطرفدار ترین ترشی ها در خانواده های ایرانی است و پاییز فصلی است که به دلیل وجود بامیه در بازار در این فصل تهیه می شود. در این مطلب با طرز تهیه ترشی بامیه خانگی خوشمزه با سرکه سفید آشنا می شوید و حتما در این روزهای زیبای پاییزی آن را تهیه کنید و از طعم خوش آن لذت ببرید.
طرز تهیه سیر ترشی با شیره انگور و سرکه در خانه فوق العاده خوشمزه
مواد لازم برای تهیه ترشی بامیه با فلفل قرمز در خانه
- سیر بزرگ و خرد شده =2 حبه
- فلفل قرمز =1 یا 2 عدد
- تخم شوید = 1 قاشق چایخوری
- بامیه ی کوچک = 500 گرم
- سرکه سفید = 2 فنجان
- آب = 2 فنجان
- نمک = 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه ترشی بامیه خانگی با فلفل قرمز
برای تهیه این ترشی ابتدا سیر و فلفل قرمز و تخم شوید را درون شیشه ای که برای تهیه این ترشی تدارک دیده اید بریزید و سپس سرکه و آب و نمک را روی شعله قرار دهید تا به جوش برسد.
پس از جوشیدن اجازه دهید کمی خنک شود ولی کامل سرد نشود. بامیه ها را داخل شیشه بریزید و روی آنها را با آب و سرکه جوشیده بپوشانید. شیشه را محکم ببندید و آن را درون یخچال قرار دهید. پس از سه هفته ترشی بامیه آماده می شود و می توانید نوش جان کنید.
آموزش طرز تهیه ترشی هندوانه ابوجهل (شپله)
مواد لازم برای تهیه ترشی بامیه با موسیر در خانه
خانم های عزیز کدبانو برای تهیه مواد لازم برای تهیه ترشی بامیه با موسیر در خانه مواد زیر را تهیه نمایید.
- بامیه =۲۵۰ گرم
- سرکه = یک دوم لیوان
- موسیر =۳تا۴ عدد
- فلفل قرمز تازه تند = ۳عدد
- پورد فلفل قرمز، تخم گشنیز، گلپر درسته = از هرکدام نیم قاشق مربا خوری
- جعفری و ترخون تازه خرد شده و نعناء خشک = دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه ترشی بامیه خانگی با موسیر
بامیه ها را بشویید و آنها را به مدت 5 دقیقه روی شعله با کمی آب و سرکه بجوشانید. سپس آنها را آبکش کنید و کمی آبجوش روی آن بریزید تا لیزی بامیه ها گرفته شود. آنها را کنار بگذارید تا سرد شوند. مانند روش قبل سرکه و آب و نمک را روی شعله ملایم اجاق بحوشانید و آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
پودر فلفل قرمز، تخم گشنیز، گلپر درسته را به همراه جعفری و ترخون تازه خرد شده و نعناء خشک داخل شیشه بریزید. بامیه ها را داخل شیشه بچینید و سپس روی آنها را با سرکه و آب و نمک جوشیده بپوشانید. شیشه را درون یخچال نگهداری کنید. این ترشی بامیه با این روش تنها یک هفته زمان برای رسیدن نیاز دارد. پس از یک هفته می توانید آن را میل کنید.
نکات مهم
- می توانید هم از سرکه سفید و هم قرمز برای تهیه ترشی بامیه استفاده کنید. کیفیت سرکه در تهیه ترشی بسیار مهم است. بهتر است از سرکه انگور خالص استفاده کنید.
- هنگام تمیز کردن، بامیه های زده دار و نصفه را جدا کنید زیرا باعث لیز شدن ترشی می شود.
- هنگام پاک کردن بامیه ها خیلی کم از انتهای بامیه بزنید در غیر این صورت مایع لزج درون بامیه خارج شده و ترشی لیز میشود.
- در صورتی که ترشی بامیه شما کمی لیز شد، آب آن را کامل دور بریزید و یک بار دیگر با سرکه پُر کنید.