طرز تهیه ترشی سالاد فصل با گوجه فرنگی با طعم دلنشین

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

یکی از ترشی هایی که به آسانی تهیه می شود ترشی سالاد فصل است. این ترشی بسیار پرخاصیت و مفید است. ترشی سالاد فصل با گوجه فرنگی که به ترشی “سالاد مشهدی” هم معروف می باشد، نسبت به بقیه ترشی ها مقدار سرکه کمتری دارد و به همین دلیل طعم ملایم و همه پسندی دارد. در این مطلب از سری دستورات آشپزی در مینویسم طرز تهیه ترشی سالاد فصل با گوجه فرنگی را شرح می دهیم. حتما این ترشی خوشمزه را تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه ترشی سالاد فصل با گوجه فرنگی

  • گل کلم: 3 لیوان خرد کرده
  • کرفس: 2 لیوان خرد کرده
  • هویج: 2 لیوان خرد کرده
  • فلفل تند: 5 عدد
  • سیر: 5 حبه
  • گوجه فرنگی: 2 کیلوگرم
  • گلپر: به مقدار لازم
  • سرکه: 2 لیوان (به ازای هر یک کیلوگرم گوجه فرنگی یک لیوان)

همجنین بخوانید: آموزش طرز تهیه ترشی هندوانه ابوجهل (شپله)

طرز تهیه ترشی سالاد فصل با گوجه فرنگی

  1. برای تهیه ترشی سالاد فصل با گوجه فرنگی، همه مواد را شسته و به اندازه دلخواه خرد می کنیم و چند ساعت روی پارچه پهن می کنیم تا هوا بخورد و کاملا خشک شود.
  2. گوجه فرنگی ها را یک دقیقه در آب جوش می اندازیم و پوست آنها را می گیریم. سپس در میکسر می ریزیم و کاملا مخلوط می کنیم.
  3. آب گوجه فرنگی به دست آمده را بدون صاف کردن در قابلمه روی حرارت می گذاریم و به آن کمی گلپر در صورت تمایل و نمک در حدی که خیلی شور نشود (به ازای هر کیلو گوجه فرنگی حدود یک قاشق غذاخوری سرصاف) اضافه می کنیم و حدود ده دقیقه می جوشانیم.
  4. در ادامه ی تهیه ترشی سالاد فصل با گوجه فرنگی، آب گوجه فرنگی را از روی حرارت برمی داریم، سپس یک لیوان سرکه به آن اضافه می کنیم و همانطور داغ در یک ظرف دیگر که حاوی مخلوط سبزیجات است می ریزیم.
  5. کمی که سردتر شد، ترشی سالاد فصل را به شیشه های اصلی منتقل می کنیم و تا 24 ساعت درب آنها را محکم نمی کنیم که سر نرود.
  6. بعد از 24 ساعت، ترشی سالاد فصل درون شیشه را هم می زنیم و در آن را محکم می کنیم.
  7. ترشی سالاد فصل با گوجه فرنگی، بعد از 20 روز آماده خوردن است.

همچنین بخوانید: آموزش تهیه ترشی خرفه خوشمزه مناسب افراد دیابتی

نکات لازم برای تهیه ترشی سالاد فصل با گوجه فرنگی

  • ترشی سالاد فصل را ترجیحا در یخچال نگه دارید، چون خیلی زود کپک می زند.
  • فلفل ها را می توانید هم به صورت سالم و هم به صورت ریز شده در ترشی سالاد فصل بریزید.
  • شیشه یا دبه ای که می خواهید ترشی سالاد فصل را درون آن بریزید، باید حتما خشک و تمیز باشد که ترشی شما کپک نزند.
  • در ترشی سالاد فصل با گوجه فرنگی، اغلب از ادویه استفاده نمی شود و گوجه و نمک چاشنی آن است. اما طبق ذائقه می توانید به آن پودر گشنیز و نعناع خشک و موسبر اضافه کنید.
  • می توانید در صورت تمایل ترشی سالاد فصل با رب گوجه فرنگی به جای گوجه تهیه کنید.
نظرات