طرز تهیه تی تاپ خانگی در فر

ناشر: می‌نویسم (minevisam.ir)

نویسنده: زهرا حسینی ها

تاریخ انتشار: 20 دسامبر 2021

تماس با ما: ارسال پیام

اشتراک گذاری

تیتاپ یکی از میان وعده های نوستالژی است که از قدیم طرفداران زیادی دارد. شما می توانید میان وعده مدرسه کودکتان را در خانه و به صورت سالم درست کنید. این موضوع باعث می شود دیگر نگران مواد نگه دارنده و افزودنی تی تاب های بازاری نباشید. در ادامه این مطلب طرز تهیه تی تاپ خانگی در فر را بخوانید و خودتان در خانه دست به کار شوید و این تی تاب خوشمزه را درست کنید.

آموزش طرز تهیه تی تاپ در منزل

در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت تیتاپ ارائه شده است:

مواد لازم برای تهیه تیتاپ خانگی در فر

آرد 1 لیوان
وانیل 4\1 قاشق چایخوری
شکر 2\1 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
آب یا شیر 4\1 لیوان
روغن مایع 4\1 لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 1 قاشق چایخوری
مواد میانی:شکر 2\1 لیوان
خامه (هم دمای محیط ) 2 قاشق غذا خوری پر
کره 20 گرم
پودر کاکائو 1 قاشق چای خوری

مراحل طرز تهیه تی تاپ در فر

  • کف قالب ۲۵ در ۳۵ کاغذ روغنی بندازید.
  • فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید.
  • آرد و بکینگ پودر رو مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید.
  • در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شکر و وانیل را با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و حجیم شود
  • حتماً در بین کار، کاسه را دورگیری کنید تا همه ی مواد خوب هم بخورد و کیک بوی زهم نگیرد.
  • آب یا شیر، روغن و عسل را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
  • مخلوط آرد و بکینگ پودر را طی دو مرحله به صورت پراکنده روی مواد قبلی الک کنید و با همزن دستی به آرامی مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست شود.
  • ۲ قاشق از مواد را بردارید و به آن پودر کاکائو اضافه کنید.
  • مایه کیک را داخل قالب بریزید. چند بار قالب را روی میز به آرامی بزنید تا حباب ها خارج شوند.
  • مواد شکلاتی را داخل قیف بریزید و روی کیک طرح بندازید.
  • قالب را طبقه وسط فر گرم شده از قبل با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه قرار دهید.
  • کیک را از فر خارج کنید و وقتی کمی از حرارت افتاد اطراف کیک را آزاد کرده و از قالب خارج کنید.
  • کاغذ روغنی را جدا کرده و اجازه بدهید تا خنک شود. اطرافش کیک را برش بزنید و کیک را به سایز دلخواه برش بدید.
  • تیتاپ دو لایه دارد که روی هم قرار میگیرد، به همین دلیل برش ها یک اندازه باشد.

طرز تهیه مواد میانی تیتاپ

  • شکر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. وقتی شکر شروع به ذوب شدن کرد حرارت را کم کرده و هر چند وقت قابلمه را تکان بدهید.
  • وقتی بیشتر شکر ذوب شد با قاشق چوبی یا سیلیکونی هم بزنید تا شکر کاملاً ذوب شود.
  • کره را اضافه کنید، وقتی آب شد، خامه و پودر کاکائو را اضافه کنید.
  • اگر خامه سرد باشد بعد از اضافه کردن باعث سفت شدن مواد میشود. پس از خامه به دمای محیط رسیده استفاده کنید.
  • وقتی مواد یکدست شد از روی حرارت بردارید.
  • وقتی مواد میانی ولرم شد، داخل قیف ریخته و روی یک لایه کیک از مواد میانی بریزید و یک لایه دیگر کیک روی آن بگذارید.