طرز تهیه جوجه ترش حلزونی با سیخ چوبی در تابه بصورت مرحله به مرحله
اگر برای مهمانی های خود تمایل دارید که جوجه کباب درست کنید ولی شرایط کباب کردن جوجه کباب روی زغال را ندارید نگران نباشید. به راحتی میتوانید در منزل برای عزیزان خود جوجه کباب درست کنید. جوجه ترش یکی از انواع کباب های لذیذ و خوشمزه است که میتوانید بدون نیاز به کباب کردن در آشپزخانه خود تهیه و سرو کنید. با مینویسم همراه شوید تا طرز تهیه جوجه ترش حلزونی در تابه را به شما بیاموزیم.
دستور پخت جوجه ترش حلزونی در تابه
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت جوجه ترش حلزونی ارائه شده است:
مواد لازم برای تهیه جوجه ترش حلزونی |
|
فیله مرغ | 600 گرم |
پیاز خلالی خرد شده | 2 عدد |
رب انار | یک دوم پیمانه |
گردو آسیاب شده | یک پیمانه |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل | به مقدار لازم |
روغن زیتون | یک چهارم پیمانه |
روغن سرخ کردنی | 2 قاشق سوپ خوری |
بیشتر بخوانید: ترفندهای تهیه جوجه کباب
مراحل طرز تهیه جوجه ترش حلزونی
- ابتدا فیله مرغ را به صورت نواری برش بزنید و داخل یک ظرف بریزید.
- سپس پیازهایی را که از قبل به صورت خلالی خرد کرده اید را به همراه رب انار، گردوی آسیاب شده، روغن زیتون، روغن سرخ کردنی، نمک و فلفل به مرغ اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
- درب ظرف را بگذارید داخل یخچال چند ساعت اساراخت بدهید تا مرغ ها بخوبی مزه دار شوند.
- مرغ های مزه دار شده را از یخچال خارج کرده و صورت حلزونی بپیچید و به سیخ چوبی بکشیدو
- تابه گریل را روی شعله گار قرار دهید و کمی با روغن چرب کنید.
- سیخ ها را در تابه قرار دهید و با حرارت کم هر دو طرف مرغ ها را به خوبی سرخ کنید.
- در صورت تمایل میتوانید از گوجه گیلاسی استفاده کنید.
- گوجه ها را به سیخ بکشید و در تابه سرخ کنید.
نکات لازم برای تهیه جوجه ترش حلزونی
- انتها و نوک سیخ ها را بعد از به سیخ کشیدن مرغ ها با دستمال مرطوب تمیز کنید.
- سیخ ها را قبل از استفاده چند دقیقه در آب قرار دهید تا سیخ ها در تابه هنگام سرخ کردن نسوزد
- میتوانید به جای سرخ کردن، سیخ های مرغ را داخل ظرف پیرکس قرار داده و به مدت نیم ساعت در فر قرار دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه جوجه کباب با طعم سبزیجات