طرز تهیه جوجه ماستی کبابی خوشمزه با آموزش مرحله به مرحله و ساده
جوجه کباب انواع مختلفی دارد و به روش های مختلف و متفاوت در مناطق مختلف ایران درست می شود. یکی از این انواع آنها، جوجه کباب ماستی است این کباب هم مانند کباب های دیگر روش های طبخ مختلفی دارد که به جوجه کباب لاری هم معروف و شناخته شده است. در برخی از روشهای طبخ به آن زعفران هم اضافه می کنند که اصلی ترین روش آن این است که بدون زعفران و رنگ آن سفید می باشد. در ادامه این مطلب سعی کرده ایم که بهترین روش طرز تهیه جوجه ماستی کبابی را برایتان ارائه کنیم.
آموزش نحوه تهیه جوجه کباب ماستی
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت جوجه کباب ماستی ارائه شده است:
مواد لازم برای تهیه جوجه ماستی کبابی |
|
سینه مرغ | 1 کیلو گرم |
ماست چکیده | 1.5 پیمانه |
تخم گشنیز | 1 قاشق غذا خوری |
پیاز | 2 عدد متوسط |
روغن مایع | 4 قاشق غذا خوری |
پاپریکا | 1 قاشق چای خوری |
آب لیمو ترش | 2 قاشق غذا خوری |
کره | 50 گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
مراحل طرز تهیه جوجه ماستی کبابی
- ابتدا سینه های مرغ را به صورت مکعبی و تا آنجایی که می توانید هم اندازه خرد کنید.
- مرغ ها را داخل یک کاسه بزرگ و گود بریزید. سپس پیاز ها را به صورت خلالی خرد کنید و به مرغ ها اضافه و با هم مخلوط کنید.
- ماست چکیده را همراه با روغن مایع به سینه های مرغ و پیاز اضافه کرده و با دست چند دقیقه همه مواد را با هم مخلوط کنید.
- بعد از این که خوب با هم مخلوط کردید پودر پاپریکا را به همراه آب لیمو ترش، تخم گشنیز، نمک و فلفل سیاه به مواد مرغ اضافه کرده و خوب با هم مخلوط نمایید.
- روی ظرف را سلفون بکشید و داخل یخچال به مدت 6 ساعت قرار دهید تا مرغ ها خوب مزه دار شوند. بعد از 6 ساعت از یخچال بیرون بیاورید.
- میتوانید بعد از این که از یخچال خارج کردید گوشت ها را به سیخ بزنید و برای این که مزه بهتری بگیرند می توانید در بین جوجه ها پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده استفاده کنید.
- بعد از این که سیخ زن مرغ ها تمام شد می توانید منقل را آماده کنید تا جوجه را بر روی منقل کباب کنید.
- سیخ ها را روی منقل قرار دهید و پشت سر هم سیخ ها بچرخانید تا به صورت یکنواخت مرغ ها بپزند.
- در آخر کار با برس روی کباب ها را کره بمالید تا خوشمزه تر شوند این کباب را هم با نان هم با پلو سرو کرد.