طرز تهیه حشو میگو (غذای سنتی و خوشمزه جنوبی)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

غذاهای دریایی مانند میگو و ماهی در جنوب کشور، طرز تهیه های متفاوتی دارد. غذاهای دریایی که به روش جنوبی طبخ می شوند طرفدار های بسیاری در سراسر کشور دارند. حشو میگو یکی از غذا های دریایی و سنتی جنوب کشور می باشد که بسیار خوشمزه و لذیذ است و به راحتی می توانید در منزل تهیه و نوش جان کنید. در این پست طرز نهیه حشو میگو به شما همراهان سایت مینویسم ارائه می شود.

روش تهیه و طبخ حشو میگو

 

مواد لازم برای تهیه حشو میگو

میگو 500 گرم
پیاز 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
آب 1/2 لیوان
نمک 1 قاشق مرباخوری
فلفل 2 قاشق مرباخوری
زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
روغن به میزان لازم
پودر لیمو عمانی 2 قاشق چای خوری

روش پختن میگو

  • ابتدا میگو ها را کاملا تمیز کرده و آن ها را بشویید.
  • سپس به همراه آب و 3 قاشق غذاخوری نمک درون قابلمه ریخته و به مدت 30 دقیقه روی حرارت قرار دهید.
  • بعد از 30 دقیقه میگو ها را نگاه کنید اگر رنگ آن ها تغییر کرده و نارنجی شد، اجاق را خاموش کرده و میگو ها را آبکش کنید.
  • بعد از این که میگوها کمی سرد شدند پوست آن ها را جدا کنید.

طرز تهیه حشو میگو

  • 2 عدد پیاز را پوست کنده و به صورت خلالی نازک خرد کنید.
  • پیاز ها را به همراه مقداری روغن درون تابه ریخته و تفت دهید تا طلایی شوند.
  • سپس میگو ها را اضافه کرده و تفت دهید، درب تابه را به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا میگو و پیاز کاملا تفت داده و پخته شوند.
  • بعد از 10 دقیقه درب تابه برداشته و ادویه ها را اضافه کرده و هم بزنید و مجدد درب تابه را قرار دهید تا ادویه ها به خورد میگو بروند.
  • بعد رب گوجه فرنگی و آب را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا پخته شوند.
  • حشو میگو شما آماده سرو می باشد، می توانید با سیب زمینی خلالی تزئین کنید.
همچنین بخوانید: طرز تهیه میگو پفکی
نظرات