طرز تهیه خمیر پیتزا ترد و نازک (با خیال راحت درست کنید!)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

در این پست قصد دارم طرز تهیه خمیر پیتزا ترد و خوشمزه که بارها تست شده رو به شما آموزش بدم. اگر دستور پخت خمیر پیتزا رو سرچ کنید با تعداد زیادی نتیجه مواجه میشید که نمیدونید به کدوم اعتماد کنید. من به شما این اطمینان رو میدم که اگه یک بار خمیر پیتزای زیر رو درست کنید عاشق لطافت و سبکی اون میشید و اون رو در دفترچه آشپزیتون یادداشت میکنید. این خمیرپیتزا بافت سبکی داره و بهتره که یه لایه نازک از اون برای تهیه پیتزا استفاده کنید. طرز تهیه پیتزا مکزیکی با گوشت چرخ کرده رو هم میتونید امتحان کنید.

دستور خمیر پیتزا ترد و نازک

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزای ترد و خوشمزه:

  • شیر: 1 پیمانه (1 لیوان)
  • خمیر مایه: 1 قاشق مربا خوری
  • شکر: 1 قاشق مرباخوری
  • روغن مایع: نصف پیمانه
  • آویشن: 1 قاشق غذاخوری
  • آرد گندم: تقریبا 3 پیمانه (بعدا توضیح میدم که چرا تقریبا)

طرز تهیه خمیرپیتزا ترد و نازک

  • طرز تهیه خمیر پیتزا ترد و نازکآماده سازی مایه خمیر

اولین مرحله در تهیه هر نوع خمیر پیتزا اینه که مایه خمیر رو آماده کنیم. برای این کار داخل یک لیوان تا نصفه آب ولرم بادمای حدود 50 درجه بریزید و خمیر مایه و شکر رو به اون اضافه کنید. روی اون یک درپوش مثل نعلبکی قرار بدید و اون رو یک جای گرم قرار بدید تا ور بیاد.

  • ترکیب مواد خمیر

آرد رو سه بار الک کنید و حدود 3 چهارم اون رو داخل ظرفی بریزید سپس آویشن رو به اون اضافه کنید. بعد شیر و سپس روغن و بعد از اون خمیر مایه رو کم کم به آرد اضافه کنید و مواد ترکیب شده رو هم بزنید و ورز بدید.

  • زیاد کردن آرد در صورت نیاز

از اونجایی که این خمیر پیتزا بافت خیلی سبکی داره این مرحله خیلی مهمه. آرد باید به حدی اضافه بشه که خمیر به دست نچسبه نه بیشتر. بعد از ورز دادن به محض اینکه احساس کردید خمیر به دست شما نمیچسبه اضافه کردن آرد رو متوقف کنید چون اگه آرد زیاد باشه باعث میشه خمیر شما سفت بشه.

  • وزر دادن خمیر

هرچقدر خمیر رو بیشتر ورز بدید بهتره. کوبیدن خمیر به ظرف هم میتونه مفید باشه.

  • استراحت دادن به خمیر پیتزا

خمیر رو در یک ظرف تمیز بذارید و روی اون رو با یک مشمای تمیز بپوشونید و روی اون رو یک پتو بپیچید و در یک محیط گرم قرار بدید مثل نزدیک شوفاژ بعد به مدت یک ساعت و نیم به اون استارحت بدید تا خمیر پف کنه و ترد بشه.

اگه به همه نکات عمل کنید یه خمیر پیتزا ترد و عالی دارید.

نکته: در صورتی که خمیرمایه نداشتید میتونید بیکینگ پودر و کمی نمک داخل شیر بریزید و مخلوط کنید و یا طرز تهیه خمیر پیتزا بدون خمیر مایه رو امتحان کنید.

نظرات