طرز تهیه دمنوش به با دارچین، سیب، گل محمدی و زعفران + خواص دمنوش به
به یک میوه بسیار خوشمزه با خواص و فواید بسیار می باشد. میوه به را می توانید خشک کرده و از آن برای درست کردن دمنوش های خوشمزه استفاده کنید. دمنوش به را می توانید در روز های سرد پاییز و زمستان مصرف کنید. در پست های قبل طرز تهیه دمنوش بابونه، طرز تهیه دمنوش ماسالا، طرز تهیه دمنوش میخک و ….. را آموزش داده ایم. در مطالب زیر در مورد خواص میوه به و دمنوش آن صحبت می کنیم، همچنین طرز تهیه دمنوش به را به شما آموزش می دهیم با ما همراه باشید.
طرز تهیه دمنوش به و دارچین
مواد لازم برای دمنوش به و دارچین
- به خشک: 2 قاشق غذاخوری
- آب جوش: به میزان لازم
- دانه هل: 1 عدد
- چوب دارچین: 1 عدد
- لیموی تازه: به میزان دلخواه
نحوه تهیه دمنوش به و دارچین
- به خشک را درون قوری ریحته و هل و دارچین را به آن اضافه کنید.
- سپس آب جوش را داخل قوری ریخته و روی حرارت حدود 20 دقیقه قرار دهید، دم بکشد.
- بعد دمنوش را درون فنجان ریخته و کمی آب لیموی تازه اضافه کرده و نوش جان کنید.
طرز تهیه دمنوش به و سیب
مواد لازم برای تهیه دمنوش به و سیب
- سیب خشک: 2 قاشق غذا خوری
- به خشک: 2 قاشق غذا خوری
- آب جوش: 2 لیوان
- نبات: به میزان لازم
نحوه تهیه دمنوش به و سیب
- ابتدا سیب خشک و به خشک را درون قوری بریزید.
- سپس آب جوش را اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید.
- حدود 20 دقیقه اجازه دهید دمنوش روی شعله باقی بماند تا دم بکشد.
- سپس دمنوش خود را با کمی شیرین کننده مانند نبات میل کنید.
نکته: می توانید از هل و دارچین استفاده کنید که طبع گرمی به دمنوش شما می دهد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش مریم گلی
طرز تهیه دمنوش به و زعفران
مواد لازم برای تهیه دمنوش به و زعفران
- به خشک: 1 قاشق غذا خوری
- آب جوش: 1 لیوان
- زعفران آب کرده: 1 قاشق چای خوری
- هل سبز: 2 عدد
- چوب دارچین: 1عدد
- نبات یا شکر: به مقدار لازم
نحوه تهیه دمنوش به و زعفران
- ابتدا به خشک، هل، چوب دارچین و زعفران را درون قوری بریزید.
- سپس آب جوش را اضافه کنید و حدود 20 دقیقه روی شعله قرار دهید.
- دمنوش را درون فنجان ریخته و با نبات یا شکر آن را میل کنید.
طرز تهیه دمنوش به و گل محمدی
مواد لازم برای تهیه دمنوش به و گل محمدی
- به خشک شده: 2 قاشق غذا خوری
- گل محمدی: 2 غنچه
- آب جوش: 2 لیوان
نحوه تهیه دمنوش به و گل محمدی
- در یک قوری به خشک شده و غنچه گل محمدی را می ریزیم.
- سپس آب جوش را اضافه می کنیم و روی بخار کتری قرار می دهیم تا دم بکشد.
- بعد از 20 دقیقه دمنوش خوشمزه و پر خاصیت شما آماده است.
15 خاصیت دمنوش به (خواص به)
- از سرطان پیشگیری می کند.
- خانم های باردار برای جلوگیری از حالت تهوع می توانند از به استفاده کنند.
- به کاهش وزن و لاغری کمک می کند.
- در بهتر شدن عملکرد دستگاه گوارش موثر است.
- در بهبود چین و چروک پوست و از بین بردن لکه های روی پوست تاثیر دارد.
- فشار خون را تنظیم می کند.
- سیستم ایمنی بدن را تقویت و تنظیم می کند.
- به رشد بهتر فولیکول های مو کمک میکند.
- برای تقویت مغز و اعصاب مفید می باشد و تاثر زیادی در فکر و ذهن دارد.
- میوه به خاصیت ضد ویروسی نیز دارد.
- بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
- برای کاهش کلسترول خون مفید است.
- به هضم غذا و بهتر شدن عملکرد دستگاه گوارش کمک می کند.
- دانه های به برای سرماخوردگی و درمان گلو درد موثر است.
- باعث ایجاد شادی و نشاط می شود.
همچنین بخوانید: طرز تهیه دمنوش به لیمو
روش خشک کردن میوه ی به برای دمنوش
- ابتدا چند عدد به را برداشته و به خوبی بشویید تا پرز های آن از بین بروند.
- سپس به ها را با رنده درشت رنده کنید.
- به های رنده شده را به مدت 2 روز درون یک سینی قرار دهید تا رطوبت به ها کمتر شود.
- بعد از خشک شدن کامل، به های رنده شده یک تابه نچسب بردارید و روی شعله قرار دهید تا گرم شود.
- سپس به های خشک را بدون روغن درون تابه ریخته و آن را مداوم هم بزنید تا رنگ آن ها تیره شود.
- به های خشک شده برای درست کردن دمنوش های خوشمزه آماده می باشد.