طرز تهیه دمنوش به با دارچین، سیب، گل محمدی و زعفران + خواص دمنوش به

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

به یک میوه بسیار خوشمزه با خواص و فواید بسیار می باشد. میوه به را می توانید خشک کرده و از آن برای درست کردن دمنوش های خوشمزه استفاده کنید. دمنوش به را می توانید در روز های سرد پاییز و زمستان مصرف کنید. در پست های قبل طرز تهیه دمنوش بابونه، طرز تهیه دمنوش ماسالا، طرز تهیه دمنوش میخک و ….. را آموزش داده ایم. در مطالب زیر در مورد خواص میوه به و دمنوش آن صحبت می کنیم، همچنین طرز تهیه دمنوش به را به شما آموزش می دهیم با ما همراه باشید.

طرز تهیه دمنوش به و دارچین

مواد لازم برای دمنوش به و دارچین

  • به خشک: 2 قاشق غذاخوری
  • آب جوش: به میزان لازم
  • دانه هل: 1 عدد
  • چوب دارچین: 1 عدد
  • لیموی تازه: به میزان دلخواه

نحوه تهیه دمنوش به و دارچین

  1. به خشک را درون قوری ریحته و هل و دارچین را به آن اضافه کنید.
  2. سپس آب جوش را داخل قوری ریخته و روی حرارت حدود 20 دقیقه قرار دهید، دم بکشد.
  3. بعد دمنوش را درون فنجان ریخته و کمی آب لیموی تازه اضافه کرده و نوش جان کنید.

طرز تهیه دمنوش به و سیب

مواد لازم برای تهیه دمنوش به و سیب

  • سیب خشک: 2 قاشق غذا خوری
  • به خشک: 2 قاشق غذا خوری
  • آب جوش: 2 لیوان
  • نبات: به میزان لازم

نحوه تهیه دمنوش به و سیب

  1. ابتدا سیب خشک و به خشک را درون قوری بریزید.
  2. سپس آب جوش را اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید.
  3. حدود 20 دقیقه اجازه دهید دمنوش روی شعله باقی بماند تا دم بکشد.
  4. سپس دمنوش خود را با کمی شیرین کننده مانند نبات میل کنید.

نکته: می توانید از هل و دارچین استفاده کنید که طبع گرمی به دمنوش شما می دهد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش مریم گلی

طرز تهیه دمنوش به و زعفران

مواد لازم برای تهیه دمنوش به و زعفران

  • به خشک: 1 قاشق غذا خوری
  • آب جوش: 1 لیوان
  • زعفران آب کرده:  1 قاشق چای‌ خوری
  • هل سبز: 2 عدد
  • چوب دارچین: 1عدد
  • نبات یا شکر:  به‌ مقدار لازم

نحوه تهیه دمنوش به و زعفران

  1. ابتدا به خشک، هل، چوب دارچین و زعفران را درون قوری بریزید.
  2. سپس آب جوش را اضافه کنید و حدود 20 دقیقه روی شعله قرار دهید.
  3. دمنوش را درون فنجان ریخته و با نبات یا شکر آن را میل کنید.

طرز تهیه دمنوش به و گل محمدی

مواد لازم برای تهیه دمنوش به و گل محمدی

  • به خشک شده: 2 قاشق غذا خوری
  • گل محمدی: 2 غنچه
  • آب جوش: 2 لیوان

نحوه تهیه دمنوش به و گل محمدی

  1. در یک قوری به خشک شده و غنچه گل محمدی را می ریزیم.
  2. سپس آب جوش را اضافه می کنیم و روی بخار کتری قرار می دهیم تا دم بکشد.
  3. بعد از 20 دقیقه دمنوش خوشمزه و پر خاصیت شما آماده است.

15 خاصیت دمنوش به (خواص به)

  1. از سرطان پیشگیری می کند.
  2. خانم های باردار برای جلوگیری از حالت تهوع می توانند از به استفاده کنند.
  3. به کاهش وزن و لاغری کمک می کند.
  4. در بهتر شدن عملکرد دستگاه گوارش موثر است.
  5. در بهبود چین و چروک پوست و از بین بردن لکه های روی پوست تاثیر دارد.
  6. فشار خون را تنظیم می کند.
  7. سیستم ایمنی بدن را تقویت و تنظیم می کند.
  8. به رشد بهتر فولیکول های مو کمک می‌کند.
  9. برای تقویت مغز و اعصاب مفید می باشد و تاثر زیادی در فکر و ذهن دارد.
  10. میوه به خاصیت ضد ویروسی نیز دارد.
  11. بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
  12. برای کاهش کلسترول خون مفید است.
  13. به هضم غذا و بهتر شدن عملکرد دستگاه گوارش کمک می کند.
  14. دانه های به برای سرماخوردگی و درمان گلو درد موثر است.
  15. باعث ایجاد شادی و نشاط می شود.

همچنین بخوانید: طرز تهیه دمنوش به لیمو

روش خشک کردن میوه ی به برای دمنوش

  • ابتدا چند عدد به را برداشته و به خوبی بشویید تا پرز های آن از بین بروند.
  • سپس به ها را با رنده درشت رنده کنید.
  • به های رنده شده را به مدت 2 روز درون یک سینی قرار دهید تا رطوبت به ها کمتر شود.
  • بعد از خشک شدن کامل، به های رنده شده یک تابه نچسب بردارید و روی شعله قرار دهید تا گرم شود.
  • سپس به های خشک را بدون روغن درون تابه ریخته و آن را مداوم هم بزنید تا رنگ آن ها تیره شود.
  • به های خشک شده برای درست کردن دمنوش های خوشمزه آماده می باشد.
نظرات