طرز تهیه دمنوش سیب و به لیمو، مرحله به مرحله
خواص دمنوش ها، در کنار تنوع زیادی که دارند، باعث شده مصرف دمنوش گیاهی در سال های اخیر افزایش پیدا کند. همیشه هم نیازی نیست که برای خرید انواع دمنوش ها هزینه کنید. می توانید از مواد طبیعی که در منزل دارید استفاده کنید و یا حتی دو یا چند گیاه یا میوه را باهم ترکیب کنید و یک نوشیدنی فوق العاده درست کنید. دمنوش سیب و به لیمو علاوه بر طعم عالی، خواص زیادی دارد و طرز تهیه آن بسیار راحت است. برای آشنایی با طرز تهیه دمنوش سیب و به لیمو تا انتهای مطلب همراه مینویسم باشید.
تهیه دمنوش سیب و به لیمو به ساده ترین روش
قبل از آموزش تهیه دمنوش سیب و به لیمو، خواص دمنوش سیب و به لیمو را به مختصر بیان می کنم:
خواص دمنوش سیب و به لیمو:
سیب به تنهایی یک سم زدای قوی است و به عنوان بهترین داروی طبیعی شناخته می شود. به لیمو سرشار از ویتامین c، کلسیم، منیزیم و اسید سیتریک می باشد، که برای تقویت حافظه، بهبود میگرن و سردرد و بی خوابی بسیار موثر است. به عنوان خواص دمنوش سیب و به لیمو می توان موارد زیر را نام برد:
- تقویت عضلات
- درمان سرماخوردگی
- آرامبخش و تسکین دردهای عصبی
- پیشگیری از آسم و موثر در بهبود آن
- ضد عفونی کننده بدن
- تقویت دستگاه گوارش
- کاهش وزن (در صورت مصرف ناشتا)
آموزش تهیه دمنوش سیب و به لیمو
برای درست کردن دمنوش سیب و به لیمو به روش زیر عمل کنید:
مواد لازم برای تهیه دمنوش سیب و به لیمو:
- سیب: نیم کیلو
- برگ به لیمو: 2 قاشق غذاخوری
- در اولین مرحله از تهیه دمنوش سیب و به لیمو سیب ها را شسته و پوست آنها را بگیرید.
- سیب ها را در قطعات کوچک برش بزنید، داخل یک تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. (نیازی به روغن نیست)
- بطور مرتب سیب ها را هم بزنید و خوب آنها را تفت بدهید.
- بعد از اینکه رنگ سیب ها تغییر کرد، آنها را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شوند.
- حالا سیب های تفت داده را داخل قوری ریخته و روی آنها آب جوش بریزید.
- برگ های به لیمو را پس از شستن به قوری حاوی سیب اضافه کنید، در قوری را بگذارید و حرارت را کم کنید.
- حدود 20 دقیقه بعد دمنوش سیب و به لیمو آماده است. نوش جان
می توانید هنگام نوشیدن دمنوش سیب و به لیمو کمی عسل به این ترکیب اضافه کنید.
نکته: مصرف دمنوش سب و به لیمو برای بیماران کلیوی و زنان باردار و شیرده توصیه نمی شود.