طرز تهیه دمنوش عناب + نحوه تهیه دمنوش عناب و آویشن، دمنوش عناب و زرشک و…
در سال های اخیر افراد تمایل بیشتری به مصرف مواد طبیعی دارند و استفاده از دمنوش های طبیعی و گیاهی جایگزین چای شده است. عناب که به خرمای قرمز یا خرمای چینی معروف است، یکی از میوه هایی است که منبع ویتامین c و مواد معدنی است و دمنوش آن علاوه بر طعم خوبش، سرشار از خاصیت است. در طرز تهیه دمنوش عناب به عنوان یک نوشیدنی گرم، می توانید عناب را به تنهایی و یا با دارچین، آویشن، زرشک و … آماده کنید. برای آشنایی با طرز تهیه دمنوش عناب خوشمزه تا انتهای مطلب همراه مینویسم باشید.
طرز تهیه دمنوش عناب و خواص آن
دمنوش عناب به دلیل خواص زیادی که دارد به نوشیدنی سلامت مشهور است و یک معجون عالی برای بهبود سرفه و سرماخوردگی بشمار می رود. توصیه می کنم نحوه تهیه دمنوش عناب برای سرماخوردگی را از دست ندهید.
خواص دمنوش عناب همچنین در بهبود یبوست و کبد چرب بسیار موثر است. از دیگر خواص دمنوش عناب می توان به درمان کم خوابی، تقویت و افزایش رشد مو و سلامت قلب اشاره کرد. در ادامه با طرز تهیه ی دمنوش عناب آشنا شوید.
طرز تهیه دمنوش چای عناب
عناب را می توانید با سایر مواد گیاهی دیگر مانند آویشن ترکیب کنید اما اگر تصمیم دارید عناب را به تنهایی دم کرده و مصرف نمایید به روش زیر عمل کنید:
- در طرز تهیه دمنوش عناب تازه، عناب ها را بشویید و هسته آنها را خارج کنید.
- حالا آنها را داخل قوری ریخته و آب جوش به آن اضافه کنید.
- حدود 20 دقیقه فرصت دهید تا چای عناب شما دم بکشد. نوش جان
نکته: (برای اینکه طعم واقعی عناب را احساس کنید می توانید بعد از خارج کردن هسته عناب آنها را با چاقو به دو نیم تقسیم کنید.)
طرز تهیه دمنوش عناب و آویشن
در طرز تهیه انواع دمنوش با عناب، می توانید از آویشن استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه دمنوش عناب و آویشن: |
|
عناب | 10 عدد |
برگ آویشن | 4 قاشق چای خوری |
- در تهیه دمنوش عناب با اویشن، عناب ها را بهمراه برگ آویشن داخل قوری ریخته و کمی آب جوش به آنها اضافه کنید.
- برای دم کشیدن ترکیب عناب و آویشن، حدود نیم ساعت زمان نیاز داریم.
(بهتر است هنگام مصرف دمنوش عناب و آویشن از صافی استفاده کنید.) نوش جان
طرز تهیه دمنوش عناب و زرشک
در طرز تهیه دمنوش چای عناب و زرشک کافیست به روش زیر عمل کنید:
- بعد از خارج کردن هسته عناب ها، آنها را با چاقو برش بزنید و داخل یک طرف آب سرد بریزید تا برای چند دقیقه خیس بخورند.
- زرشک ها رو هم بشویید و حالا عناب و زرشک رو داخل قوری بریزید و کمی آبی جوش به اونها اضافه کنید.
- حدود 20 دقیقه بعد دمنوش عناب و زرشک شما دم کشیده و می تونید نوش جان کنید.
طرز تهیه دمنوش عناب و زنجبیل
عناب به تنهایی سرشار از مواد معدنی است اما می توانید برای موارد مختلف آنرا با سایر مواد ترکیب کنید و یک دمنوش خوشمزه درست کنید. به عنوان مثال می توانید دمنوش عناب با زنجبیل را امتحان کنید که یک ترکیب فوق العاده است. برای تهیه دمنوش عناب و زنجبیل به روش زیر عمل کنید:
- بعد از جدا کردن هسته عناب ها و برش زدن آنها، برای دقایقی عناب ها را داخل ظرفی از آب سرد بریزید.
- حالا عناب ها را از آب خارج کره و با مقداری زنجیبل رنده شده داخل قوری بریزید.
- کمی آب جوش به آنها اضافه کنید.
- حدود 20 دقیقه بعد چای عناب و زنجبیل دم کشیده و می توانید نوش جان کنید.
(می توانید به این ترکیب کمی عسل هم اضافه کنید.)
طرز تهیه دمنوش عناب خشک
حالا با طرز تهیه دمنوش با عناب خشک آشنا شوید:
مواد لازم برای تهیه ی دمنوش عناب خشک: |
|
عناب | 15 عدد |
چوب دارچین | 10 گرم |
زنجبیل تازه | 6 گرم |
دمنوش عناب خشک را میتوانید بصورت گرم و یا سرد مصرف کنید. برای تهیه دمنوش عناب خشک به روش زیر عمل کنید:
- عناب ها را بهمراه چوب دارچین و زنجبیل تازه، داخل قوری بزرگی که با آب جوش پر شده، اضافه کنید.
- به دلیل خشک بودن عناب ها، به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا بخوبی عطر و رنگ خود را آزاد کنند.
- بعد از برداشتن قوری از روی حرارت، 20 دقیقه بعد چای عناب خشک شما دم کشیده و آماده مصرف است. نوش جان.
چند نکته که در استفاده دمنوش عناب باید رعایت کرد:
- با وجود خواص بی شمار خواص دمنوش عناب، از مصرف بیش از حد چای عناب پرهیز کنید.
- چنانچه باردار هستید و یا دچار بیماری هایی همچون نفخ بیش از حد، دیابت و یا انگل های روده ای هستید قبل از مصرف عناب و چای عناب با پزشک خود مشورت کنید.
- اگر عنابی که برای تهیه دمنوش استفاده می کنید، تازه نیست، قبل از مصرف آنرا کمی خیس کنید.
- مصرف عناب برای افرادی که دارای غلظت خون بالا هستند، توصیه نمی شود.
- می توانید عناب را بهمراه شیره انگور یا عسل مصرف کنید
- افرادی که عمل جراحی دارند از نوشیدن دمنوش عناب، قبل و بعد از عمل خود داری کنند.