طرز تهیه دمنوش مریم گلی به همراه خواص آن
مریم گلی یک گیاهی می باشد که طعم آن نزدیک به طعم نعناع است. مزه گیاه مریم گلی کمی تند و تلخ است. گیاه مریم گلی خواص بسیاری دارد و از آن در طب سنتی بسیار استفاده می شود. این گیاه را می توانید به صورت دمنوش درست کرده و نوش جان کنید. در این پست طرز تهیه دمنوش مریم گلی به شما آموزش داده می شود، این دمنوش را درست کنید و آن را میل کنید. همچنین خواهیم گفت دمنوش مریم گلی چه فوایدی دارد و آیا دمنوش مریم گلی برای لاغری خوب است یا نه؟ در پست های قبل طرز تهیه دمنوش بهار نارنج، طرز تهیه دمنوش بابونه و …… آورده شده است.
خواص دمنوش گیاه مریم گلی
در ابتدا به چندین خاصیت گیاه مریم گلی اشاره می کنیم و بعد طرز تهیه دمنوش مریم گلی را آموزش می دهیم.
خواص گیاه مریم گلی:
- هضم غذا.
- اسهال و نفخ را درمان می کند.
- دردهای دوران قاعدگی را تسکین می دهد.
- در درمان عفونت زنان موثر است.
- در درمان گلودرد و سرفه تاثیر گذار است.
- به سلامت پوست و از بین بردن جوش و آکنه کمک می نماید.
- باعث درمان دیابت می شود.
- میزان کلسترول را کاهش می دهد.
- به لاغری و کاهش وزن کمک می کند
- از آلزایمر پیشگیری می کند.
- سیستم ایمنی بدن را تقویت می نماید.
- میل جنسی در زنان را افزایش می دهد.
طرز تهیه دمنوش مریم گلی
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش ماسالا
مواد لازم برای تهیه دمنوش مریم گلی
- برگ مریم گلی: 2 قاشق غذا خوری
- آب جوش: 2 فنجان
- آب لیمو ترش: به مقدار لازم (طبق ذائقه)
- عسل: 1 قاشق غذا خوری
نحوه تهیه دمنوش مریم گلی
- ابتدا برگ مریم گلی را با آب بشویید.
- درون قوری ریخته و آب جوش را به آن اضافه کنید.
- روی بخار کتری یا سماور به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا دم بکشد.
- بعد شعله را خاموش کنید و حدود 5 دقیقه زمان دهید تا دمنوش کمی سرد شود.
- سپس آن را از صافی رد کرده و درون فنجان بریزید و عسل را به آن اضافه کنید.
- برای خوش عطر شدن دمنوش مریم گلی طبق ذائقه مقداری آب لیموی تازه اضافه کرده و نوش جان کنید.
نکات
- از آن جایی که این دمنوش شیر مادر را کم می کند، در دوران شیردهی از دمنوش مریم گلی استفاده نکنید.
- دمنوش مریم گلی تپش قلب را افزایش می دهد پس در مصرف آن زیاده روی نکنید.
- افرادی که فشار خون بالایی دارند از این دمنوش استفاده نکنند.