طرز تهیه رول لازانیا با بادمجان یک غذای خوشمزه و بی نظیر
اگر از طرفداران پر و پا قرص بادمجان هستید به شما توصیه می کنیم که این غذا را برای یک بار هم که شده امتحان کنید. در این دستور به جای ورق لازانیا از بادمجان های ورقه ای استفاده می کنید. این دستور غذا ترکیبی از سبزیجات، گوشت و پنیر می باشد. سبزیجات دارای فیبر فراوان و پنیر هم دارای پروتئین می باشند. در مطالب گذشته طرز تهیه چند غذای شمالی با بادمجان آورده شده است. در ادامه این مطلب طرز تهیه رول لازانیا با بادمجان به صورت کامل توضیح داده شده است.
آموزش پخت لازانیا رولی بادمجان
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت ارائه شده است:
مواد لازم برای تهیه رول لازانیا با بادمجان |
|
بادمجان بزرگ | 3 عدد |
روغن زیتون | 3 قاشق غذا خوری |
گوجه فرنگی له شده | 2 فنجان |
ریحان تازه خرد شده | 2\1 فنجان |
سیر خرد شده | 3 قاشق چای خوری |
گوشت چرخ کرده | 150 گرم |
رب | 1 قاشق چای خوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
پیاز | 1 عدد |
پنیر موزارلا و پنیر پارمسان | 2 فنجان |
مراحل طرز تهیه لازانیا رولی بادمجان
- بعد از این که بادمجان ها را شستید به صورت طولی یا درازا برش بزنید و سعی کنید که ضخامت هر برش 1.5 سانتی متر باشد.
- اگر در حین برش زدن خراب شد یا اضافی ماند کنار بگذارید می توانید در غذاهای دیگر استفاده کنید.
- میتوانید با 3 عدد بادمجان 24 تا برش از بادمجان ها داشته باشید.
- بعد از این که تمام بادمجان ها را برش زدید روی همه برش ها نمک بزنید و به مدت 15 دقیقه کنار بگذارید تا آب بادمجان ها دربیاید.
- سپس با یک دستمال تمیز آب تمام برش های بادمجان را بگیرید و دو سمت برش های بادمجان ها با فرچه آشپزی چرب کنید.
- سپس بادمجان ها درون یک تابه بچینید و کمی سرخ کنید. بعد از سرخ کردن کنار بگذارید تا سرد شوند.
- پیاز را داخل تابه ای تفت بدهید و سپس گوشت را اضافه کرده و به همراه نمک و فلفل کمی تفت بدهید.
- رب را اضافه کرده و با مواد گوشتی مخلوط کنید. چند دقیقه خوب تفت بدهید.
- ورقه های بادمجان را با مواد گوشتی رول کنید.
- سپس گوجه فرنگی های رنده شده را به همراه 4\1 ریحان خرد شده، 2 قاشق چای خوری سیر خرد شده و 4\1 باقی مانده نمک را درون یک کاسه بریزید و با هم ترکیب کنید.
- با یک قاشق روغن کمی تفت بدهید.
- این مواد را به دو قسمت تقسیم کنید و نصف آن را کف یکی از سینی هایی که برای پخت در نظر گرفته اید پخش کنید.
- رول های بادمجان را درون سینی روی سس بچینید و مجددا روی آنها از سس گوجه بریزید.
- روی بادمجانها از ترکیب پنیر ها بریزید و در فر با دمای 180 درجه که از قبل گرم کرده اید به مدت 35 الی 40 دقیقه قرار بدهید.