طرز تهیه سوسیس بوقلمون و مرغ خانگی با طعم ویژه و عالی
سوسیس یکی از غذاهای حاضری پر طرفدار است که معمولا با گوشت مرغ و یا گوشت قرمز تهیه میشود. برای اطمینان از سلامت محصولاتی مانند سوسیس و کالباس میتوانید به راحتی آنها در منزل تهیه کرده و با خیال راحت نوش جان کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه سوسیس بوقلمون و مرغ ارائه شده است. با مینویسم همراه شوید.
دستور تهیه سوسیس بوقلمون و مرغ در منزل
در مطالب گذشته طرز تهیه سوسیس خانگی با مرغ ارائه شده. افزودن مقداری گوشت بوقلمون طعم عالی به سوسیس می دهد. در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل طرز تهیه سوسیس بوقلمون و مرغ خانگی ارائه شده است:
مواد مورد نیاز برای تهیه سوسیس بوقلمون و مرغ خانگی |
|
ران بوقلمون بدون استخوان | 500 گرم |
مغز ران مرغ | 200 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
روغن مایع | 3 قاشق غذا خوری |
نشاسته | 4 قاشق غذا خوری |
شیر خشک | 25 گرم |
خمیر سیر | 3\2 قاشق قذاخوری |
رب پاپریکا | 1 قاشق چایخوری |
یخ | 3\2 لیوان |
نمک | ۱ قاشق چایخوری سرپر |
پودر سیر | ۱ قاشق چایخوری |
پودر پیاز | ۱ قاشق چایخوری |
جوز هندی | ¼ قاشق چایخوری |
میخک | ۱ عدد خرد شده |
پودر پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
تخم گشنیز | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ⅔ قاشق چایخوری |
آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
در صورت نیاز اسانس دود | ۳ قطره |
مراحل طرز تهیه سوسیس خانگی با گوشت بوقلمون و مرغ
- ابتدا ران بوقلمون و ران مرغ را خرد کنید. گوشت ها را به وسیله چرخ گوشت یا غذا ساز میکس یا له کنید. حنما باید گوشت حالت نیمه انجماد و سرد داشته باشد .
- بعد از این که گوشت مرغ و بوقلمون را با هم خوب میکس کردید، تخم مرغ، روغن، نشاسته ذرت، شیر خشک ( اضافه کردن شیر خشک باعث می شود که آب اضافه گوشت را به خود جذب نماید.) به همراه شیر خشک، ادویه ها، نمک، خمیر سیر، و رب پاپریکا که سلیقه ای است اضافه کنید.
- همه مواد را به وسیله غذا ساز با هم خوب مخلوط کنید.
- باید این کار به مدت یک دقیقه کامل انجام شود و برای این که گوشت گرم نشود 4\3 پیمانه به مواد یخ اضافه کنید. خوب با هم میکس کنید تا زمانی که حالت خمیری داشته باشد.
- بعد از این که همه مواد را با هم خوب میکس کردیم و حالت خمیری پیدا کرد، داخل قیف می ریزیم. بهتر است که از قیف برزنتی استفاده نمایید.
- به کمک قیف داخل غلاف سوسیس بریزید.
- هوای اضافی داخل غلاف را بگیرید. سپس با نخ ابریشمی سر و ته غلاف را خوب و محکم گره بزنید. حواستان باشد که هوای اضافی داخل غلاف را بگیرید.
- سپس می توانید سوسیس ها را به اندازه ای که دوست دارید تقسیم کنید. با نخ خوب محکم کنید و بندید تا زمانی که داخل آب می پزند آب داخلش نفوذ نکند.
- با روش بخارپز می توانید سوسیس ها را بپزید که با این روش بازدهی بهنری دارد. به مدت 1.30 ساعت اجازه دهید که پخت انجام شود .
- بعد از این که سوسیس ها پختند داخل آب به همراه یخ بیندازید.
- زمانی که به دمای محیط رسید به مدت 2 تا 3 ساعت داخل فریزر قرار دهید . بعد از 2 تا 3 ساعت ازفریزر خارج کنید.