طرز تهیه شربت گوجه سبز | اموزش شربت گوجه سبز
با گرم شدن هوا، مصرف آب یخ و نوشیدنی های خنک افزایش پیدا می کند. اما خودتان را محدود به نوشیدنی و شربت های آماده نکنید، می توانید با استفاده از میوه های متنوع تابستان، شربت های خوشمزه آماده کنید و از خوردن آنها لذت ببرید. در این مطلب از مینویسم، با طرز تهیه ی شربت گوجه سبز در خدمت شما عزیزان هستیم. تهیه شربت گوجه سبز در منزل کار بسیار راحت و ساده ای است. تا انتهای مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه شربت با گوجه سبز
در ادامه به زبان ساده آموزش داده ایم که چگونه شربت گوجه سبز درست کنیم.
برای تهیه ی شربت گوجه سبز به روش زیر عمل کنید:
مواد لازم برای تهیه شربت گوجه سبز:
- گوجه سبز: 1 کیلو
- شکر: 1 کیلو
- آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه ی شربت گوجه سبز در چند مرحله
- در اولین مرحله از طرز تهیه شربت با گوجه سبز یا آلوچه، آنها را بخوبی شسته، داخل قابلمه استیل یا لعابی بریزید، روی آنها آب ریخته و روی حرارت قرار دهید.
- در ظرف را بگذارید تا گوجه سبزها با حرارت کافی پخته شوند.
- بعد از سرد شدن کامل گوجه سبزهای پخته شده، آنها را آبکش کنید.
- حالا برای شفافیت بیشتر شربت گوجه سبز،حتما با استفاده از یک صافی یا توری ریز، مجددا آنرا صاف کنید.
- برای خوشرنگ شدن شدن شربت گوجه سبز، آبلیمو را اضافه نمایید.
- آب زیر صافی را به قابلمه لعابی منتقل کنید و شکر را اضافه کنید و اجازه دهید تا شربت گوجه سبز به قوام و غلظت دلخواه برسد.
- شربت گوجه سبز آماده است، آنرا از روی حرارت بردارید، پس از سرد شدن، داخل ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
چند نکته کاربردی در آموزش شربت گوجه سبز
- برای خوشرنگ تر شدن شربت گوجه سبز، می توانید از رنگ خوراکی سبز استفاده کنید.
- می توانید از باقی مانده گوجه سبز که برای درست کردن شربت گوجه سبز به جا مانده برای درست کردن مربای گوجه سبز استفاده نمایید.
- از زیاد جوشاندن شربت گوجه سبز حین پخت آن خودداری کنید. (توجه داشته باشید که بعد از سرد شدن شربت، بافت آن سفت می شود.)
- رقیق بودن شربت گوجه سبز نیز باعث می شود نگهداری آن سخت شود و در محیط بیرون بزودی کپک بزند.
- برای شفاف شدن شربت گوجه سبز، حین پخت مرتب آنرا هم بزنید و کف روی آنرا جدا کنید.