طرز تهیه شیرینی مربایی بازاری به سبک قنادی ها
یکی از انواع شیرینی خشک که طرفداران زیادی هم دارد، شیرینی مربایی یا شیرینی مشهدی است که به روش های مختلفی از جمله شیرینی مربایی کاکائویی، شیرینی مربایی بدون فر، شیرینی مربایی با روغن مایع و… می توان آن را آماده کرد. در این مطلب از مینویسم، تصمیم داریم طرز تهیه طرز تهیه شیرینی مربایی بازاری به سبک قنادی ها را به شما عزیزان آموزش دهیم. تا انتهای مطلب همراه ما باشید.
دستور شیرینی مربایی بازاری
برای تهیه شیرینی مربایی بازاری به سبک قنادی ها به روش زیر عمال کنید:
مواد لازم برای تهیه شیرینی مربایی بازاری:
- آرد: 500 گرم
- روغن جامد: 250 گرم
- تخم مرغ: 1 عدد
- پودر قند: 150 گرم
- شیر: کمتر از نصف پیمانه
- مارمالاد یا ژله مغذی: به مقدار لازم
- وانیل: کمتراز نصف قاشق چایخوری
علاوه بر مواد ذکر شده، شیرینی مربایی بازاری به شربت بار هم نیاز دارد که روش تهیه آن بصورت زیر است:
- شکر: 1 پیمانه
- آب: نصف پیمانه
- گلاب: 1 قاشق غذاخوری
- کمی هل و زعفران
- در تهیه شربت بار برای شیرینی مربایی، بعد از مخلوط کردن شکر و آب، آنها را روی حرارت قرار دهید.
- بعد از جوشیدن این ترکیب، گلاب، زعفران و کمی هل را نیز اضافه کنید.
- حدود 5 دقیقه بعد، شربت را از روی حرارت بردارید.
نحوه پخت شیرینی مربایی بازاری به سبک قنادی ها در چند مرحله
- در اولین مرحله از روش تهیه شیرینی مربایی بازاری، روغن جامد و پودر قند را به مدت 7 دقیقه با همزن بزنید تا بافت نرم و لطیفی بدست بیاد.
- تخم مرغ و وانیل را به ترکیب قبلی اضافه کنید و بخوبی هم بزنید.
- حالا نوبت اضافه کردن شربت بار است.
- بعد از اضافه کردن شربت بار، شیر را اضافه کنید و هم بزنید.
- در این مرحله از پخت شیرینی مربایی، آرد را الک کرده و به آرامی به سایر مواد اضافه کنید.
- بعد از ورز دادن خمیر، روی آنرا بخوبی یپوشانید و داخل یخچال قرار دهید.
- بعد از گذشت 2 ساعت خمیر را از یخچال خارج کرده و خمیر را با قرار دادن بین نایلون فریزر و وردنه زدن باز کنید.
- از کاتر گل شیرینی مربایی برای قالب زدن استفاده کنید. (برای دو لایه شدن شیرینی مربایی از کاتر ساده طرح گل و کاتر میان تهی استفاده کنید.)
- حالا شیرینی های ساده و میان تهی که قالب زده اید را در سینی جداگانه بچینید تا برای پخت آماده شوند.
- سینی ها را داخل فر گرم شده با دمای 180 قرار دهید و حدود 15 دقیقه بعد آنها را از فر خارج کنید.
- اجازه دهید شیرینی ها کمی خنک شوند، بعد روی شیرنی های ساده مارمالاد بریزید و شیرینی های میان تهی را روی آن قرار دهید.
چند نکته برای پخت شیرینی مربایی بازاری به سبک قنادی ها
- هنگام کاتر زدن خمیر شیرینی مربایی توجه داشته باشید که ضخامت آنها نهایتا 2 میل باشد.
- برای اینکه شیرینی شما انسجام بهتری داشته باشد، بعد از قالب زدن شیرینی را به مدت 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
- برای تزئین شیرینی مربایی بازاری به سبک قنادی می توانید از پودر قند استفاده کنید.