آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی و ترفندهایی برای نرم و لطیف شدن آن

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

خوردن شیرینی در کنار چای بسیار دلچسبه، بخصوص اگر خانگی باشد و خودتان آن را تهیه کرده باشید. شیرینی کشمشی نرم و لطیف یکی از شیرینی های خوشمزه ایرانیه که طرفدارای زیادی داره با آگاهی از نکات و ترفندهایی، میتونید شیرینی کشمشی رو در منزل هم تهیه کنید. اگر برای شما سوال شده که چگونه شیرینی کشمشی نرم درست کنیم و طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی رو نمی دونید و نیاز به دستور شیرینی کشمشی نرم دارید این مطلب رو از دست ندید.

طرز تهیه شیرینی کشمشی مرحله به مرحله

روش پختن شیرینی کشمشی بسیار ساده و راحته و جزء شیرینی های خونگی هست که مواد اولیه آن در دسترس همه هست. با این دستور پخت شیرینی کشمشی همراه سایت مینویسم باشید.

آشنایی با 10 تا از بهترین شیرینی پزی های زنجیره ای جهان 

مواد لازم برای پختن شیرینی کشمشی 

  • آرد: 1 لیوان
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • پودر قند: بیشتر از نصف لیوان
  • کشمش: کمتر از نصف لیوان
  • وانیل: کمتر از نصف قاشق چایخوری
  • کره: 75 گرم
  • روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری

آموزش پخت شیرینی کشمشی

آموزش شیرینی کشمشی

1 – ابتدا فر رو در دمای 160 درجه گرم می کنیم.

2 – حالا در این مرحله از تهیه شیرینی کشمشی نرم و لطیف، بعد از نرم شدن کره، پودر قند و اسانس وانیل رو به کره اضافه می کنیم و با همزن بخوبی ترکیبشون می کنیم.

3 – بعد از اینکه رنگ این مواد تغییر کرد موقع اضافه کردن تخم مرغ ها به این ترکیبه.

نکته: (در طرز تهیه شیرینی کشمشی تخم مرغ ها باید بلافاصله بعد از اضافه شدن هم زده بشن. به این ترتیب که ابتدا 1 عدد تخم مرغ رو اضافه کرده هم بزنید و سپس بعدی را اضافه کنید ترکیبشون کنید.)

4 – مجددا با همزن تخم مرغ های اضافه شده رو با کره مخلوط می کنیم و بعد از اینکه یکدست شد آرد رو بتدریج اضافه می کنیم و بخوبی هم می زنیم تا با سایر مواد قاطی بشه و بطور مرتب با اضافه کردن آرد به هم زدن ادامه میدیم.

5 – این مرحله از پخت شیرینی کشمشی نوبت اضافه کردن کشمش هاست.

کشمش ها رو به مدت 20 دقیقه در آب میریزیم تا نرم و تازه بشن و بعد از اینکه اونهارو از آب خارج کردیم به مواد مایه اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا به همه قسمت های مایه شیرینی کشمشی نفوذ داشته باشه.

6 – حالا کاغذ روغنی رو کف سینی قرار میدیم و مایه شیرینی کشمشی رو درون قیف ریخته و با کمی فشار به قیف، به مقدار کم مواد داخل قیف رو روی کاغذ روغنی میریزیم و داخل سینی رو به همین ترتیب با فاصله پر می کنیم.

زمان لازم برای پخت شیرینی کشمشی:

10 الی 15 دقیقه زمان برای پخت شیرینی کشمشی کافی می باشد. 

ترفندهایی برای نرم و لطیف شدن شیرینی کشمشی

  • بافت شیرینی کشمشی ترد هست اما باید قسمت وسطش باید نرمتر از سایر نقاط باشه و شما باید به این موضوع توجه داشته باشید که اگه قصد پخت شیرینی کشمشی نرم و لطیف دارید باید بعد از اینکه سطح روش کمی طلایی شد اون رو از فر خارج کنید. ماندن طولانی مدت شرینی کشمشی در فر باعث میشود ترد تر شود.
  • بعد از خارج کردن سینی شیرینی کشمشی از فر، آن را به حال خود رها کنید تا سرد شود.
  • رعایت فاصله در ریختن مایه شیرینی کشمشی بر روی سینی دارای اهمیت است زیرا بعد از پختن شیرینی کشمشی اندازه آنها افزایش پیدا می کند.
  • برای داشتن شیرینی کشمشی نرم و لطیف، مقدار کره و آرد آن را افزایش دهید.
  • از کشمش بی دانه برای تهیه شیرینی کشمشی استفاده کنید.
  • الک کردن پودر قند از استفاده برای شیرینی کشمشی، به نرم شدن بافت شیرینی شما کمک می کند.
  • برای خوش عطر شدن شیرینی کشمشی نرم، یک عدد هل را هنگام پودر کردن قند آسیاب کرده و به آن اضافه کنید.
  • در صورت استفاده از وانیل شکری، برای جلوگیری از تلخ شدن شیرینی کشمشی مقدار وانیل را افزایش دهید.
  • اگر تصمیم دارید شیرینی کشمشی نرم و لطیف خود را برای مدت طولانی نگهداری کنید، آنرا در ظرف در بسته و در محل خنک نگهداری کنید.

کالری یک عدد شیریی کشمشی چقدر است؟

خوب است بدانید میزان کالری دریافتی از خوردن یک عدد نان شیرینی کشمشی برابر با 60 کیلو کالری است .

نظرات