طرز تهیه فلافل مغازه بازاری مثل بیرون با طعم فوق العاده
احتمالا شما هم طعم فلافل را تجربه کرده اید و شاید عقیده داشته باشید که فلافلی که از مغازه ها می خریم طعمی متفاوت از فلافل خانگی دارد. طعم فلافل به مقدار زیادی به نوع پخت و ادویه جات آن بستگی دارد. برای اینکه فلافل مثل بیرون تهیه کنید و از تردی و طعم بی نظیر آن لذن ببرید، در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی در سایت مینویسم با ما همراه باشید.
چطور فلافل مغازه بازاری مثل بیرون تهیه کنم؟
مهمترین راز تهیه فلافل مثل بیرون، استفاده از سیب زمینی است. فلافلی که در مواد لازم آن از سیب زمینی استفاده شود، ترد می شود.
همچنین بخوانید: طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی خوشمزه برای 10 نفر + نکات طلایی
مواد لازم برای تهیه فلافل مغازه بازاری مثل بیرون
- نخود : 2 پیمانه ( 2 لیوان دسته دار)
- سیب زمینی : 1 عدد متوسط
- پودر زیره سبز یا سیاه : 1 قاشق غذا خوری
- پیاز : 1 عدد بزرگ
- سیر : 2 حبه
- لیموی تازه، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه : به مقدار لازم
همچنین بخوانید: طرز تهیه مرغ شکم پر خوش مزه با رب انار در فر
طرز تهیه فلافل مغازه بازاری مثل بیرون
- نخود ها را دو الی سه روز خیس می کنیم که در این بین سه الی چهار بار آب آن را عوض می کنیم.
- نخود های خیس خورده را به همراه سیب زمینی با چرخ گوشت، چرخ می کنیم.
- پیاز خرد شده را به مخلوط سیب زمینی و نخود اضافه می کنیم.
- خمیر به دست آمده را یک بار دیگر با چرخ گوشت، چرخ می کنیم.
- در این مرحله لیموی تازه را به خمیر اضافه می کنیم.
- نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه را به خمیر اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
- خمیر به دست آمده تا این مرحله را به مدت 3 دقیقه کامل با دست ورز میدهیم.
- بار دیگر مواد را با چرخ گوشت، چرخ می کنیم.
- درون تابه روغن می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم تا روغن داغ شود.
- مواد فلافل را قالب میزنیم و پس از پرشدن قالب، آن را با قاشق فشار میدهیم.
- سپس فلافلها را در شکلهای منظم در داخل تابه قرار میدهیم.
- فلافل ها را به صورت مداوم جا به جا می کنیم که دو طرف خوب سرخ شوند.
- در آخر وقتی سطح فلافل به رنگ قهوه ای درآمد از روغن بیرون آورده و داخل سبد می گذاریم تا روغن اضافی آن خارج شود.
- حالا فلافل شما، مثل فلافل بیرون ترد و خوشمزه آماده خوردن است و می توانید آن را با لیمو، گوجه و فلفل سبز و انواع سس تزیین کرده و میل نمایید.