طرز تهیه فیله مرغ اناری فوق العاده خوشمزه (مناسب شب یلدا)
شب یلدا یکی از مهمترین شب های ایران باستان می باشد که از گذشته تا کنون بسیار مورد توجه ایرانیان بوده است. در این شب جشن ها و شب نشینی ها و دورهمی هایی همراه با خانواده و دوستان برگزار می شود و بلندترین شب سال را درکنار هم جشن می گیرند. در این مطلب می توانید آموزش فیله مرغ اناری فوق العاده خوشمزه را بخوانید و این غذای خوشمزه و فوق العاده مجلسی را در این شب برای خانواده و دوستان خود بپزید.
طرز تهیه چند نوع غذا با کدو حلوایی (10 غذا با کدو تنبل)
مواد لازم برای تهیه فیله مرغ اناری
- فیله مرغ = ۸ عدد
- آب انار = یک لیوان
- گردو آسیاب شده = ۵ قاشق غذا خوری
- رب گوجه = ۱ قاشق غذا خوری
- رب انار = ۳ قاشق غذا خوری
- پیاز = یک عدد
- آلو بخارا = چند عدد
طرز تهیه فیله مرغ اناری برای شب یلدا
در ابتدا فیله مرغ رو که از قبل در زعفران و پیاز طعم دار کرده اید را به شکل حلزونی (مطابق تصویر زیر) بپیچید و سپس با خلال دندان فیکس نمایید تا به هنگام سرخ کردن باز نشود و حالا ماهیتابه نچسب را روی حرارت ملاین اجاق قرار دهید و کف آن را کمی چرب کنید و سپس فیله ها را درون آن سرخ کنید.
زمانی که همه فیله ها سرخ شد طرف دیگر را سرخ کنید و آن ها را کنار بگذارید. پیاز را نگینی خرد کنید و داخل قابلمه سرخ نمایید رنگ پیازها که طلایی شد به آن گردو را اضافه کنید و تفت دهید. سپس رب گوجه و رب انار را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
در این مرحله از تهیه فیله مرغ اناری باید فیله های سرخ شده را بر روی پیازها بچینید. بر روی مواد آب انار رو بریزید و در آخر آلوها را اضافه کنید و سپس اجازه دهید که روی شعله خیلی ملایم حدودا یک ساعت بپزد. پس از پخت می توانید آن را با برنج زعفرانی میل کنید.