طرز تهیه قلیه ماهی با تن ماهی و رب انار با طعمی بی نظیر و عالی

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

در بین انواع غذاهایی که با ماهی آماده می شوند، قلیه ماهی یک غذای جنوبی خوشمزه است که طعم بسیار دلپذیر و خوبی دارد. برای تهیه قلیه ماهی جنوب با تن، ترکیب ماهی با رب انار و گردو بسیار لذیذ است و حتما عاشق طعم آن خواهید شد.

با آموزش طرز پخت قلیه ماهی با کنسرو ماهی در این نوشته از سایت مینویسم همراه باشید. همچنین آموزش طرز تهیه میگو کبابی با کباب پز در خانه و ریزه کاری های آن نیز در سایت موجود است.

آموزش طرز پخت قلیه ماهی با تن ماهی و رب انار

قلیه ماهی با تن ماهی و رب انار

دستور پخت میگو سوخاری خوشمزه در خانه

برای طرز تهیه قلیه ماهی با تن ماهی و سبزی خشک به صورت زیر عمل کنید قبل از دستور پخت قلیه ماهی با تن ماهی مواد مورد نیاز را آماده کنید.

مواد مورد نیاز برای تهیه قلیه ماهی با تن ماهی

  • ماهی بدون استخوان پاک شده: 700 گرم
  • تن ماهی: 2 عدد
  • آرد:  2 قاشق
  • پیاز : 2 عدد
  • سیر: 5 حبه
  • گشنیز: 200 گرم
  • شنبلیله: 50 گرم
  • رب انار ترش: 3 قاشق
  • تمر هندی: به ميزان لازم
  • زعفران دم کرده: 3 قاشق غذاخوری
  • جوز هندی: به مقدار کم
  • ادویه ها شامل: نمک، زنجبیل، فلفل و زردچوبه

آموزش قلیه ماهی با کنسرو ماهی و رب انار

1- در اولین مرحل از تهیه خورشت ماهی با رب انار،ابتدا ماهی رو به تکه های کوچک خرد می کنیم و آنرا با ادویه ها مزه دار و سرخشون می کنیم.(زیاد برشته نکنید)

2 – بعد از خرد کردن پیاز آنرا تفت داده و زردچوبه، نمک و فلفل رو به اون اضافه می کنیم.

3 – سیرهارو له کرده و با پیاز تفت میدهیم.

3 – گنشیز و شنبلیه هارو بعد از شستن و خرد کردن، به شکل ریز خرد می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند و عطر آن به مشام برسد و بعد آرد را به سبزی ها اضافه می کنیم و کمی آب جوشیده داخل سبزی میریزیم تا بپزه و از خامی دربیاد.

4 – کنسرو تن ماهی رو بعد از گرم کردن به سبزی اضافه می کنیم و کمی هم تمبر هندی و جوز هندی داخلش میریزیم.

5 –  ترکیب سبزی و آرد رو با پیاز و سیر مخلوط می کنیم.

6 – حالا رب انار رو اضافه می کنیم و کمی حرارت رو زیاد می کنیم تا خورشت ماهی با رب انار ما بجوشه و جا بفیته، و کمی زعفران دم کرده داخل خورشت میریزیم.

7 – بعد از جا افتادن خورشت، ماهی های سرخ شده رو اضافه می کنیم و دوباره کمی روی حرارت قرار میدیم تا بخوبی طعم بگیره.

8 – 30 دقیقه زمان برای جا افتادن قلیه ماهی سبزی کافیه و بعدش می تونید بهمراه برنج نوش جان کنید.

چند راز خوشمزگی قلیه ماهی

  • میزان شنلیله در قلیه ماهی جنوب با تن نباید زیاد باشه چون باعث میشه طعمش به تلخی بزنه.
  • در طبخ قلیه ماهی جنوب با تن، باید از ماهی بدون تیغ استفاده شود. ماهی شیر و ماهی ماهور مناسبتر هستند.
  • اضافه کردن 1 قاشق مربا خوری رب به قلیه ماهی با تن ماهی دونفره باعث میشه طعم خوبی بگیره.
  • داخل خورشت قلیه ماهی سبزی زیاد آب نریزید چون ماهی خودش کمی آب میندازه.
  • بهتره که سبزی قلیه ماهی جنوب با تن رو خیلی ریز خرد کنید چون هم ظاهرش بهتر میشه و هم بهتر جا میفته.
  • طعم اصلی خورشت ماهی با رب انار، ترش و تنده ولی میتونید به سلیقه خودتون طعم دارش کنید.
  • در قلیه ماهی با تن دونفره یا چند نفره، نسبت گشنیز و شنبلیلهبه این صورته که باید از 1 کیلو سبزی، 800 گرم گشنیز و 200 گرم شنبلیله داشته باشیم
نظرات