طرز تهیه لواشک گیلاس و آلبالو (ساده و سریع)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

به تعداد تنوع میوه های تابستانی می توان لواشک های خانگی خوشمزه آماده کرد. یکی از خوشمزه ترین لواشک ها، لواشک گیلاس و آلبالو است که براحتی می توان در خانه آماده کرد. برای آشنایی با طرز تهیه لواشک گیلاس و آلبالو این مطلب از مینویسم را دنبال کنید.

آموزش طرز تهیه لواشک گیلاس آلبالو

برای درست کردن لواشک گیلاس آلبالو به روش زیر عمل کنید:

مواد لازم برای تهیه لواشک گیلاس و آلبالو:

  • گیلاس : 2 کیلو
  • آلبالو رسیده: 2 کیلو
  • نمک: 3 قاشق غذاخوری
  • شکر: دو قاشق اختیاری

تهیه لواشک گیلاس و آلبالو خانگی

طرز تهیه لواشک گیلاس و آلبالو خانگی

  1. در اولین مرحله از تهیه لواشک گیلاس و آلبالو، گلاس ها و آلبالوها را بخوبی شسته، داخل ظرفی از آب بریزید، روی حرارت قرار دهید و نمک را اضافه کنید. (اگر لواشک با طعم شیرین را بیشتر می پسندید، علاوه بر نمک کمی هم شکر اضافه کنید.)
  2. بعد از پختن گیلاس و آلبالو، هسته آنها را جدا کرده و داخل میکسر بریزید تا بخوبی پوره شوند.
  3. یک سینی یا ظرف مناسبی را در نظر بگیرید و روی آن نایلون بکشید.
  4. حالا در این مرحله از تهیه لواشک گیلاس و آلبالو، پوره ای که از گیلاس و آلبالوی پخته شده بدست آمده را روی نایلون بریزید و در همه نقاط آن پخش کنید.
  5. ظرف را به مدت چند روز در معرض نور آفتاب قرار دهید تا مواد آن خشک شود.
  6. هنگامی که مواد داخل سینی خشک شد، لواشک گیلاس آلبالوی شما آماده است. می توانید به سلیقه دلخواه آنرا برش بزنید و نوش جان کنید.

نکات مهم برای تهیه لواشک گیلاس و آلبالو

  • بعد از ریختن مواد لواشک گیلاس و آلبالو داخل سینی، روی آنرا با یک توری بپوشانید تا ذرات گرد و غبار یا حشرات وارد آن نشود.
  • برای نگهداری لواشک گیلاس و البالو بهتر است آنرا بعد از برش زدن، داخل کابینت قرار دهید.
  • لواشک گیلاس و آلبالو را می توان با ترکیب میوه های دیگری مثل زردآلو نیز آماده کرد.
نظرات