طرز تهیه لواشک گیلاس و آلبالو (ساده و سریع)
به تعداد تنوع میوه های تابستانی می توان لواشک های خانگی خوشمزه آماده کرد. یکی از خوشمزه ترین لواشک ها، لواشک گیلاس و آلبالو است که براحتی می توان در خانه آماده کرد. برای آشنایی با طرز تهیه لواشک گیلاس و آلبالو این مطلب از مینویسم را دنبال کنید.
آموزش طرز تهیه لواشک گیلاس آلبالو
برای درست کردن لواشک گیلاس آلبالو به روش زیر عمل کنید:
مواد لازم برای تهیه لواشک گیلاس و آلبالو:
- گیلاس : 2 کیلو
- آلبالو رسیده: 2 کیلو
- نمک: 3 قاشق غذاخوری
- شکر: دو قاشق اختیاری
طرز تهیه لواشک گیلاس و آلبالو خانگی
- در اولین مرحله از تهیه لواشک گیلاس و آلبالو، گلاس ها و آلبالوها را بخوبی شسته، داخل ظرفی از آب بریزید، روی حرارت قرار دهید و نمک را اضافه کنید. (اگر لواشک با طعم شیرین را بیشتر می پسندید، علاوه بر نمک کمی هم شکر اضافه کنید.)
- بعد از پختن گیلاس و آلبالو، هسته آنها را جدا کرده و داخل میکسر بریزید تا بخوبی پوره شوند.
- یک سینی یا ظرف مناسبی را در نظر بگیرید و روی آن نایلون بکشید.
- حالا در این مرحله از تهیه لواشک گیلاس و آلبالو، پوره ای که از گیلاس و آلبالوی پخته شده بدست آمده را روی نایلون بریزید و در همه نقاط آن پخش کنید.
- ظرف را به مدت چند روز در معرض نور آفتاب قرار دهید تا مواد آن خشک شود.
- هنگامی که مواد داخل سینی خشک شد، لواشک گیلاس آلبالوی شما آماده است. می توانید به سلیقه دلخواه آنرا برش بزنید و نوش جان کنید.
نکات مهم برای تهیه لواشک گیلاس و آلبالو
- بعد از ریختن مواد لواشک گیلاس و آلبالو داخل سینی، روی آنرا با یک توری بپوشانید تا ذرات گرد و غبار یا حشرات وارد آن نشود.
- برای نگهداری لواشک گیلاس و البالو بهتر است آنرا بعد از برش زدن، داخل کابینت قرار دهید.
- لواشک گیلاس و آلبالو را می توان با ترکیب میوه های دیگری مثل زردآلو نیز آماده کرد.