طرز تهیه مرغ با سس پستو بسیار خوشمزه و کم کالری

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

طرز تهیه مرغ با سس پستو بسیار خوشمزه و کم کالری را می توانید در این مطلب بخوانید. این غذای ساده اما خوشمزه می تواند به عنوان یک وعده غذای کم کاری اما با پروتئین بالا از وعده های غذایی رژیم لاغری شما باشد. در صورتی که به دنبال دستور غذاهای کم کالری برای آشپزی هستید طرز تهیه چند غذای ساده برای شام (سریع و آسان) را بخوانید.

طرز تهیه مرغ با سس پستو بسیار خوشمزه و کم کالری

مواد مورد نیاز برای تهیه مرغ با سس پستو برای 4 نفر

مواد لازم سس پستو

  • 50 گرم آجیل کاج
  • 100 گرم برگ ریحان
  • 3 قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • 50 گرم پارمزان رنده شده
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • فلفل

مواد لازم برای مرغ

  • 4 سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست
  • 60 گرم ماسکارپونه
  • 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • آرد سوخاری (نان قدیمی)
  • 175 گرم گوجه فرنگی کوچک

طرز تهیه مرغ با سس پستو بسیار خوشمزه و کم کالری

کوردن بلو چیست و چگونه تهیه می شود؟

دستور پخت مرغ با سس پستو

1.دانه های کاج را در تابه تفت دهید تا طلایی شود (بدون روغن). برگ های ریحان را بشویید و به صورت نواری برش دهید.
2. ریحان، آجیل کاج و روغن را درون همزن بریزید.
3. پارمزان را مخلوط کرده و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
4. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. 4 قاشق غذاخوری پستو را با پنیر ماسکارپونه مخلوط کنید. هر سینه مرغ را در کنار آن برش دهید. یک چهارم مخلوط پستو-ماسکارپونه را به هر برش سینه اضافه کرده و ببندید. حالا سینه های مرغ را درون ظرف پخت قرار دهید.
5- روی هر سینه مرغ حدود 1 قاشق غذاخوری روغن بریزید ، سپس همه را با آرد سوخاری بپوشانید. گوجه فرنگی را اضافه کنید.
6. به مدت 20-25 دقیقه در فر بپزید تا مرغ طلایی شود. آن را از فر خارج کرده و با برگ ریحان تزئین کنید.

دستور پخت مرغ با سس پستو

دستور پخت مرغ با سس پستو مرحله به مرحله

نظرات