طرز تهیه مزه ترکیه ای (سالاد بادمجان)
مزه ترکیه ای یا همان سالاد بادمجان یکی از میان وعده های خوشمزه و ساده ای است که در این کشور تهیه می شود. اگر می خواهید با طرز تهیه این سالاد خوشمزه آشنا شوید در ادامه طرز تهیه مزه ترکیه ای همراه با مواد لازم برای تهیه آن نوشته شده است.
مواد لازم برای تهیه مزه ترکیه ای (سالاد بادمجان)
بادمجان | 3 عدد بزرگ |
فلفل دلمه قرمز | 1 عدد |
گردو | 5 عدد |
جعفری خرد شده | یک مشت |
نخود پخته | 1 پیمانه |
روغن زیتون | 4 ق غ |
ماست | 6 ق غ |
ارده | 2 ق غ |
سیر | 2 حبه |
آبلیمو تازه | 1 ق غ |
نمک،فلفل قرمز،فلفل سیاه | 1 ق چ |
طرز تهیه مزه ترکیه ای (سالاد بادمجان)
- مرحله اول
برای تهیه سالاد بادمجان یا همان مزه ترکیه ای ابتدا باید بادمجان و فلفل دلمه ها را کبابی کنید.
- مرحله دوم
در این مرحله سس مخصوص سالاد بادمجان را باید تهیه کنید. ماست را به همراه ارده و آبلیمو ترش تازه و نمک ترکیب کنید. سپس سیر را رنده کنید و به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید و برای دو ساعت داخل یخچال قرار دهید.
- مرحله سوم
پوست بادجان ها را جدا کنید. سپس فلفل دلمه و بادجان را باید با کمک چاقو یا ساطور حسابی له و ساطوری کنید.
- مرحله چهارم
گردو و جعفری را نیز خوب خرد کنید.
- مرحله پنجم
در این مرحله باید تمام مواد را با هم ترکیب کنید سپس سس را نیز به آن اضافه کنید. ادویه های گفته شده را نیز هر کدام را به اندازه نصف قاشق چایخوری به آن اضافه کنید و بعد خوب هم بزنید تا طعم مواد با هم ترکیب شود. سپس آن را در یخچال قرار دهید.
- مرحله ششم
نخود های پخته را همراه با مقداری روغن زتون درون تابه تف بدهید تا کمی سرخ شود. سپس به اندازه نصف قاشق چایخوری زرد چوبه به آن اضافه کنید.
- مرحله هفتم
یک ظرف مناسب انتخاب کنید و سالاد را درون آن سرو کنید. سپس نخود ها را روی آن بریزید و با هر چیزی مانند جعفری، گردو و یا هر چیز دیگری روی آن را تزئین کنید.
نکات مهم برای تهیه مزه ترکیه ای
- برای تهیه این سالاد خوش مزه می توانید نخود ها را روی آن نریزید. اگر از طعم و مزه نخود خوشتان نمی آید از گردو خرد شده استفاده کنید.
- بهتر است کمی فلفل قرمز بیشتری نسبت به سایر ادویه ها برای تهیه سالاد استفاده کنید.
- برای سرو این مزه ترکیه ای می توانید از آبلیمو استفاده کنید.