طرز تهیه میگو در فر | پخت میگو کبابی در فر
میگو یکی از غذاهای دریایی خوشمزه است که طرفداران خاص خود را دارد که به روش های مختلف و متفاوت درست می شود مانند میگو در فر ، میگو کبابی روی آتیش، میگو سوخاری، میگو پفکی و … . میگو غذایی است که همه آن را از لحاظ بو، طعم و مزه نمی پسندند. ممکن است روش های مختلفی برای طبخ میگو را امتحان کرده باشید ولی بازهم باب میل شما یا اطرافیانتان نبوده است. در ادامه این مطلب طرز تهیه میگو در فر به صورت کامل توضیح داده شده است. به شما پیشنهاد میکنیم که این روش را حتما امتحان کنید.
آموزش پخت میگو در فر
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت میگو در فر ارائه شده است:
مواد لازم برای تهیه میگو در فر |
|
میگو بزرگ | به میزان لازم |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
پیاز | 2 عدد |
روغن مایع یا زیتون | 1 استکان |
آیلیمو | 1 تا 2 قاشق غذا خوری |
نمک | به مقدار لازم |
زعفران | به مقدار لازم |
مراحل طرز تهیه میگو در فر
- برای درست کردن میگو در فر ابتدا سر میگو ها را جدا کنید.
- پشت همه میگو ها یگ رگ سیاه وجود دارد که باید آن را خارج کنید. می توانید بنا به سلیقه خودتان دم میگو ها را جدا نکنید و اجازه دهید باقی بماند.
- بعد از این که میگو را پاک کردید و شستید پیاز ها را پوست بکنید و نگینی خرد کنید.
- به آن نمک، ابلیمو، روغن و زعفران را اضافه کنید و خوب همه مواد را با هم مخلوط کنید و برای چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه ها به خورد میگو ها برود.
- قبل از این که میگو ها را سیخ کنید گوجه ها و فلفل دلمه را به قطعات کوچک خرد کنید.
- یعد از این که گذشت چند ساعت میگو ها را از یخچال خارج کنید و به سیخ بکشید. میان هر 2 میگو یکی در میان گوجه و فلفل دلمه ای بگذارید.
- موادی که میگو ها را با آن مزه دار کرده اید را داخل طرف پرکس بریزید و میگو های سیخ شده را روی مواد قرار دهید.
- به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فر با دمای 300 درجه قرار دهید.
نکته: استفاده از سیخ چوبی سلیقه ای است. میتوانید مواد مزه دار کردن میگو را در کف ظرف بریزید و میگو ها را روی آن ها بچینید و در فر قرار بدهید.