طرز تهیه میگو پفکی با خمیر بنیه به سبک رستوران ها

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

یکی از روش های تهیه میگو پفکی، استفاده از خمیر بنیه است. در یکی از پست های مینویسم طرز تهیه میگو پفکی با دلستر را آموزش دادیم. طرز تهیه میگو پفکی با خمیر بنیه را در این نوشته تقدیمتان می کنیم که امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیرد. میگو سوخاری با خمیر بنیه به خصوص برای بچه هایی که طعم میگو را دوست ندارند پیشنهاد می شود.

آموزش طرز تهیه میگو پفکی با خمیر بنیه

همه ممکنه غذاهای دریایی مثل میگو رو دوست نداشته باشن اما به خاطر خاصیت زیادی که دارن بهتره روش های مختلف پخت اون ها رو امتحان کنید یکی از روش های محبوب پخت میگو تهیه میگو پفکی سوخاری با خمیر بنیه است که طعم واقعا خوبی داره و ترکیب اون با سیب زمینی و سس تارتار به خصوص برای بچه ها بسیار دوست داشتنیه.

این روش را نیز امتحان کنید: طرز تهیه میگو کبابی

مواد لازم برای تهیه میگو پفکی با خمیر بنیه

  • میگو پاک شده: به مقدار لازم (نیم کیلو تا 1 کیلو)
  • روغن مایع برای سرخ کردن
  • فلفل: به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه خمیر بنیه:

  • تخم مرغ: 2 عدد
  • آرد سفید: نصف پیمانه
  • شیر: نصف پیمانه (به جای شیر می تونید از نصفه پیمانه ماست استفاده کنید)
  • روغن مایع: 2 قاشق
  • بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
  • ماءالشعیر: نصف لیوان
  • آويشن، پودر سير
  • زعفران دم كرده

نکته ای که در تهیه خمیر بنیه باید در نظر داشته باشید این است که اضافه کردن نمک به خمیر بنیه باعث می شود که میگو پفکی شما خوب پف نکند.

مواد لازم برای تهیه سس تارتار:

بهتره بعد از آماده شدن میگو پفکی با خمیر بنیه اون رو با سس تارتار سرو کنید تا طعم فوق العاده ای پیدا کنه.

  •  سس مایونز: 1 لیوان
  • ماست: 2 قاشق غذاخوری
  •  خیارشور: 2 عدد ریز خرد شده
  •  جعفری ساطوری شده: 1 قاشق
  •  پیاز ساطوری شده: 1 قاشق
  • آبلیمو: کمی

مراحل روش تهیه میگو پفکی با خمیر بنیه

طرز تهیه میگو پفکی با خمیر بنیه

  1. بعد از شستن میگو ها اون ها رو داخل یک سبد بریزید تا آب اضافی اون ها به خوبی خارج بشه بعد روی یک پارچه حوله ای بریزید تا خشک خشک بشن.
  2. یک پیاز رو رنده کنید و از توری رد کنید یا اون رو به شکلی فشار بدید که تفاله اون گرفته بشه.
  3. به آب پیاز مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و میگوها رو داخل آب پیاز بریزید تا طعم دار بشه.

طرز تهیه خمیر بنیه:

  1. برای تهیه کردن خمیر بنیه ابتدا تخم مرغ ها رو با همزن دستی یا برقی به خوبی بزنید تا یکدست بشه
  2. ماست یا شیر، ماء الشعیر، آویشن، پودر سیر، زعفران و بقیه مواد لازم برای تهیه خمیر بنیه رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. غلظت خمیر رو به شکلی تنظیم کنید که سفت باشه و به خوبی روی میگو ها بچسبه.

نکته: از خمیر بنیه برای سوخاری کردن قارچ و پیاز هم می تونید استفاده کنید.

مرحله آخر تهیه میگو پفکی با خمیر بنیه:

داخل یک ماهیتابه به اندازه کافی روغن بریزید و میگو ها رو بعد از اینکه به خوبی داخل خمیر بنیه غلطوندید داخل روغن سرخ کنید. دقت کنید میگو ها رو زیاد سرخ نکنید چون سفت میشن. با شعله ملایم اون ها رو سرخ کنید و همین که طلایی شد اون ها رو از داخل ماهیتابه خارج کنید. خیلی هم همشون نزنید چون باعث میشه خمیر ازشون جدا بشه.

برای خوشمزه تر شدن پیشنهاد می کنم کمی لیموی تازه روی میگو ها بچکونید.

نظرات