طرز تهیه نان سیر با نان باگت

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

نان سیر یک پیش غذای فوق العاده خوشمزه ایتالیایی است که به روش های مختلف درست میشود. به طور معمول ترکیب اصلی این پیش غذای خوشمزه سیر و کره است. در ادامه این مطلب طرز تهیه نان سیر با نان باگت به صورت کامل توضیح داده شده است. به شما پیشنهاد میکنیم حتما این روش پخت را امتحان کنید.

آموزش نان سیر با نان باگت

در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل تهیه نان سیر ارائه شده است:

مواد لازم برای تهیه نان سیر با نان باگت

نان باگت ۲عدد
سیر ۲بوته
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
کره ۵۰گرم
روغن زیتون ۲ق غ
اویشن به میزان لازم
جعفری ساتوری ۴ق غ
پیازچه ۲عدد
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

مراحل طرز تهیه نان سیر با باگت

  • قسمت بالایی بوته های سیر را برش بزنید و داخل فویل قرار دهید. روی آنها روغن زیتون بریزید و فویل را کامل دور سیر ها بپیچید.
  • به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه بپزید تا کاراملی شود.
  • شیر ها را از فر خارج کرده و از فویل دربیاورید.
  • کمی که خنک شد با فشار از قسمت پایین سیرها را درون یک ظرف بریزید. روغن زیتون داخل فویل را روی سیرها بریزید
  • کره به دمای محیط رسیده، پیازچه و جعفری ساتوری شده را به سیرها اضافه کنید و با چنگال خوب مواد را با هم میکس کنید.
  • آویشن، نمک و فلفل سیاه بزنید و مجددا خوب مخلوط کنید.
  • نان باگت را برش های عرضی بزنید. از مواد روی نان ها بمالید و درون سینی فر قرار دهید.
  • کمی پنیر پیتزا روی نان ها بریزید و درون فر به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار بدهید.

نکته: پنیر پیتزا قابل حذف میباشد. بنا به ذائقه خود میتوانید پنیر پیتزا را خذف کنید. همچنین میتوانید از ادویه های دلخواه استفاده کنید.

نظرات