طرز تهیه پوآچا پنیری نان شکم پر خوشمزه کشور ترکیه
پوآچا یک شیرینی خوش طعم سنتی در ترکیه است. می توانید پوآچا را با مواد پرکننده مختلف مانند فتا، پنیر کاسار، سیب زمینی یا زیتون پیدا کنید. در این دستور از پنیر چدار استفاده شده است. بنا به سلیقه تان می توانید آن را به هر شکلی درست کنید. بیشتر نان پوآچا را برای صبحانه درست می کنند و بیشتر در کنار چای سرو می شود. پوآچا یک میان وعده خوشمزه و سالم برای کودکان شماست. در ادامه این مطلب طرز تهیه پواچا پنیری را برای شما آموزش داده ایم.
دستور تهیه پوآچا پنیری ترکی
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت و طرز تهیه نان پواچا ساده ارائه شده است:
مواد لازم برای تهیه پوآچا پنیری |
|
شیر گرم | 1.5 لیوان |
پودر خمیر مایه | 1 قاشق ( 10 گرم) |
شکر | 3 قاشق چای خوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
سفیده تخم مرغ | 2 عدد |
کره | 3 قاشق غذا خوری |
آرد | 5 لیوان |
مواد برای رومال: زرده تخم مرغ | 2 عدد |
کنجد | برای تزئین |
مواد میانی: پنیر چدار | به مقدار لازم |
مراحل طرز تهیه پوآچا پنیری شکم پر
- ابتدا شیر، شکر و خمیرمایه را در کاسه مخلوط کنید.
- سپس سفیده، آرد و نمک را اضافه کرده و خمیر را ورز دهید.
- در آخر کره را اضافه کرده و حدود 3 دقیقه ورز دهید، خمیر مرغوبی به دست می آید.
- خمیر ورز داده شده را به مدت 1 ساعت در ظرف در بسته استراحت بدهید تا تخمیر شود و در پایان زمان، هوا را از خمیر خارج کنید و به مرنگ ها تقسیم کنید.
- مرنگ ها را داخل سینی آرد پاشیده شده قرار دهید و روی آن ها را با کیسه فریزر بپوشانید تا 15 دقیقه استراحت کنند تا هوا نگیرند.
- در پایان زمان، خمیر را با وردنه پهن کرده و پنیر را وسط خمیر ها بگذارید و به شکل رول در آورید.
- نان ها را به این ترتیب آماده کنید و در سینی که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید.
- روی آن را بپوشانید و 15 دقیقه استراحت دهید.
- پس از پایان زمان، زرده تخم مرغ را روی آن مالیده و روی آن را کنجد بریزید.
- در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید.
- نان پخته شده را از فر خارج کرده و یک پارچه روی آن قرار دهید و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه استراحت کند بعد میل کنید.
نوش جان …