طرز تهیه کیک با لیمو ترش

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

کیک لیمو یکی از خوش عطر ترین کیک هایی است که میتوانید به راحتی در منزل تهیه کنید. دستور پخت کیک لیموترش بسیار ساده است و در عین حال طعم بی نظیری دارد. در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک با لیمو به صورت کامل توضیح داده شده است. امیدواریم که برای شما مفید باشد. با مینویسم همراه باشید.

دستور پخت کیک لیمو ترش

در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت کیک لیموترش ارائه شده است:

مواد لازم کیک لیموترش

آرد قنادی
۳۹۰ گرم‌
کره
۳۴۰ گرم‌
شکر
۴۱۵ گرم‌
سفیده تخم مرغ
۴ عدد
شیر
۳۰۰ گرم‌
آب لیمو ترش سنگی
یک چهارم پیمانه‌
بیکینگ پودر
دو قاشق چای خوری + سه چهارم قاشق چایخوری‌
نمک
یک قاشق چایخوری سرخالی‌‌
وانیل
یک چهارم قاشق چایخوری‌
رنده پوست لیمو
یک عدد لیمو بزرگ‌

مراحل طرز تهيه كيك ليمو ترش

  • در مرحله اول مواد خشک شامل آرد، بیکینگ پودر و جوش شیرین را باهم مخلوط کرده و الک کنید.‌
  • در یک کاسه کره و شکر را چند دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ شود.
  • سفیده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه و هم بزنید. سپس وانیل و رنده پوست لیمو را اضافه و مخلوط کنید.
  • چند قاشق آرد بریزید و بعد آب لیمو ترش و نصف شیر را اضافه کنید.
  • مابقی مواد(نصف شیر و آرد) را هم اضافه کرده و با دور کند همزن مخلوط کنید.
  • مواد را داخل سه قالب ۱۸ سانتی بریزید؛ میتوانید از دو قالب ۲۰ سانتی هم استفاده کنید.
  • قالبها را کاغذ روغنی بیندازید. چرب کنید و ترجیحا آرد پاشی کنید.‌
  • به مدت تقریبا ۵۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد‌ قرار دهید.
  • بعد از پخت اجازه بدهید تا کاملا خنک شوند و سپس از قالب خارج کنید.
  • ط‌بق سلیقه خود کیک ها را با خامه لایه کشی کنید و روی هم قرار بدهید. به دلخواه تزئین کنید.
نظرات