طرز تهیه کیک خرمالو با گردو مناسب عصرانه های پاییز
اگر از طرفداران کیک های میوه ای هستید به شما پیشنهاد می کنیم که حتما کیک خرمالو با گردو را در این روزهای پاییزی بپزید و از خوردن آن با یک فنجان قهوه و چای داغ لذت ببرید. پخت کیک خرمالو آسان و راحت است و شما می توانید به راحتی آن ها را در منزل بپزید. اگر از خواص بی نظیر خرمالو با خبر باشید همین حالا این کیک خوشمزه رو درست می کنید. می تونید این کیک را چند لایه برش بزنید و بین آن را با از مربای خرمالو خانگی با سیب پر کنید!
طرز تهیه کیک خرمالو و گردو خانگی
مواد لازم برای تهیه کیک خرمالو با گردو
- خرمالو = ۴ عدد
- تخم مرغ = ۴ عدد
- آرد = ۲ پیمانه
- شکر = ۱/۵ پیمانه
- گردو خرد شده = ۱/۲ پیمانه
- نمک = ۱/۸ قاشق چایخوری
- روغن مایع = ۱ پیمانه
- هل = ۱/۲ قاشق مرباخوری
- دارچین = ۱/۲ قاشق مرباخوری
- بکینگ پودر = ۲ قاشق چایخوری
- وانیل = ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک موز و گردو بسیار خوشمزه
دستور پخت کیک خرمالو و گردو در خانه
برای تهیه کیک خرمالو با گردو در خانه کافیست که مراحل زیر را دنبال نمایید :
- در ابتدا مانند همیشه فر را روشن کنید و اجازه دهید گرم شود. بهتر است آن را روی حرارت متوسط قرار دهید و هنگامی که خواستید کیک را درون فر قرار دهید میزان درجه مد نظر قرار دهید.
- زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید و سپس سفیده ها را با همزن برقی خوب هم بزنید و این کار را به مدت 5 دقیقه ادامه دهید. سپس به آن یک قاشق غذاخوری شکر اضافه نمایید و دوباره آن را هم بزنید تا فرم بگیرد به طوری که ظرف را برمیگردانید خامه نریزد و آن را در یخچال قرار دهید تا آب نندازد.
- زرده ها را با باقی مانده شکر و وانیل و روغن مایع درون ظرفی بریزید و با همزن خوب هم بزنید تا حدی که که رنگ آن کرم متمایل به سفید شود.
- خرمالوها را که از قبل پوست کنده اید و با چنگال پوره کرده اید به مخلوط اضافه نمایید و تا 1 دقیقه هم بزنید.
- سفیده را که در یخچال قرار داده اید خارج نمایید و اجازه دهید با مواد هم دما شود. آرد را قبل از اضافه کردن 3 بار الک کنید و همراه سفیده فرم گرفته به مواد اضافه نمایید. مخلوط را به صورت دورانی با لیسک هم بزنید. پس از آنکه خوب هم زدید نمک و بکینگ پودر، گردو و هل و دارچین را به مخلوز اضافه نمایید.
-
- حواستان باشد مواد را دورانی و آرام مخلوط نمایید. آرد خوب ترکیب شود و گوله گوله نشود.
- کف قالب را چرب کنید یا با کاغذ روغنی آن را بپوشانید. مواد را از وسط داخل قالب بریزید و سعی کنید مواد را به صورت یکنواخت درون قالب پهن نمایید.
- قالب را در دمای 175 درجه سانتی گراد قرار دهید و اجازه دهید به مدت 45 دقیقه بپزد.
- برای اینکه بتوانید تشخیص دهید که کیک پخته داخل آن یک خلال دندان قرار دهید و درآورید و در صورتی که مواد کیک به آن نچسبید کیک پخته است.
- پس از آن که کیک را از فر خارج کردید اجازه دهید فر کمی خنک شود و سپس کیک را از آن خارج کنید تا پف کیک نخوابد.