طرز تهیه 3 ساندویچ عصرانه برای تولد
برخی افراد برای این که چه غذاهایی برای تولد درست کنند که هم تکراری نباشد و هم خوشمزه باشد، دغدغه دارند. در این پست طرز تهیه 3 ساندویچ عصرانه برای تولد به شما ارائه می شود. این ساندویچ های خوشمزه و لذیذ مناسب برای تولد می باشد و به راحتی می توانید آن ها آماده کنید. حتما این ساندویچ ها را درست کنید و لذت ببرید. برای دیدن آموزش ۵ عصرانه ساده و کم هزینه برای مهمانی، کلیک کنید.
ساندویچ های خوشمزه برای عصرانه در تولد
ساندویچ های خوشمزه و کاربردی در زیر به شما آموزش داده می شود.
1. طرز تهیه ساندویچ تن ماهی عصرانه برای تولد
مواد لازم برای تهیه ساندویچ تن ماهی
- تن ماهی: 1 عدد
- کرفس: 1/4 یک ساقه کرفس
- فلفل قرمز: 1/2 یک عدد
- خیار شور: 4 عدد
- جعفری: 10 برگ
- کاهو: به مقدار دلخواه
- نان تست: به تعداد لازم
- سس مایونز کم چرب: 2 قاشق غذا خوری
- سس خردل: 2 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
- لیمو ترش: 1/2 لیمو
روش تهیه ساندویچ تن ماهی عصرانه برای تولد
- ابتدا تن ماهی را به مدت 20 دقیقه بجوشانید و از ظرف خارج کرده و اجازه دهید کاملا سرد شود.
- سپس فلفل قرمز، کرفس و خیار شور را ریز و نگینی خرد کنید.
- یک ظرف بزرگ برداشته و سس مایونز، سس خردل را به همراه نمک و فلفل درون ظرف ریخته و آب لیموی تازه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- بعد فلفل قرمز، کرفس و خیار شور خرد شده را به همراه تن ماهی سرد شده به سس اضافه کرده و مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.
- جعفری ها را خرد کرده و به مواد اضافه کنید.
- یک نان تست را برداشته، یک برگ کاهو روی نان تست قرار دهید و مقداری از مواد را روی کاهو ریخته و نان تست دیگر را روی مواد قرار دهید.
- ساندویچ های خوشمزه شما آماده می باشد.
2. طرز تهیه ساندویچ مرغ عصرانه برای تولد
مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ
- سینه مرغ: 2 عدد
- زیتون: 20 عدد
- گوجه گیلاسی: 20 عدد
- پنیر مازارلا: یک پیمانه
- نان تست: به تعداد لازم
- سس باربیکیو: 3 قاشق غذا خوری
- کره: 3 قاشق غذا خوری
- آویشن: 1/2 قاشق چای خوری
- پودر سیر: 1/2 قاشق چای خوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
روش تهیه ساندویچ مرغ عصرانه برای تولد
- سینه مرغ را به همراه نمک، فلفل، سیر و پیاز درون قابلمه ریخته و مقداری آب اضافه کنید تا مرغ ها بپزند.
- مرغ های پخته شده را ریش ریش کنید.
- سس باربیکیو را به مرغ های ریش ریش شده اضافه کنید و هم بزنید.
- کره را آب کنید.
- یک ظرف دیگر برداشته و کره ی آب شده، آویشن، پودر سیر و فلفل را با هم مخلوط کنید.
- زیتون و گوجه های گیلاسی را به صورت حلقه ای برش بزنید.
- دو عدد نان تست را برداشته روی یکی سس باربیکیو بزنید و روی دیگری مخلوط کره آب شده با آویشن و پودر سیر را بزنید.
- مرغ های ریش ریش شده را روی نانی که کره زده اید قرار دهید و سپس مقداری پنیر مازارلا بریزید و روی آن را با گوجه گیلاسی و زیتون کاملا بپوشانید.
- نان تست آغشته به سس باربیکیو را روی مواد قرار دهید و روی نان را دوباره کره بمالید.
- تابه را بدون روغن روی حرارت متوسط قرار دهید و ساندویچ را درون تابه بگذارید تا برشته شود، برای هر طرف 4 دقیقه زمان کافی می باشد.
3. طرز تهیه ساندویچ سیب زمینی و قارچ عصرانه برای تولد
مواد لازم برای تهیه ساندویچ سیب زمینی و قارچ
- سیب زمینی: 3 عدد
- کره گیاهی: 10 گرم
- قارچ: 10 عدد 15 دقیقه
- اسفناج پخته شده: 5 قاشق غذا خوری
- پنیر خامه ای: 50 گرم
- پنیر موتزارلا یا پنیر پیتزا: 100 گرم
- نان لواش: به تعداد لازم
- نمک: 1 قاشق چای خوری
- فلفل سیاه: 1 قاشق چای خوری
- آویشن: 1 قاشق چای خوری
- پونه کوهی یا نعناع خشک: 1 قاشق چای خوری
روش تهیه ساندویچ سیب زمینی و قارچ عصرانه برای تولد
- سیب زمینی ها را به همراه آب روی شعله قرار دهید تا کاملا پخته شود.
- قارچ ها را حلقه ای خرد کرده و به مدت 15 دقیقه تفت دهید تا آب قارچ ها کشیده شود.
- سیب زمینی پخته شده، کره و ادویه ها را مخلوط کرده و سیب زمینی را پوره کنید تا مواد یکدست شود.
- سپس اسفناج، پنیر خامه ای، قارچ و پنیر موتزارلا را اضافه کنید و شروع به هم زدن کنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
- نان لواش را برداشته مقداری از مواد را روی نان ریخته و دو طرف نان را برگردانید و سپس نان را رول کنید تا لقمه ای شود.
- درون ماهی تابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت متوسط لقمه ها را سرخ کنید، برای هر طرف 5 دقیقه زمان برای سرخ شدن کافی است.