طرز تهیه 3 ساندویچ عصرانه برای تولد

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

برخی افراد برای این که چه غذاهایی برای تولد درست کنند که هم تکراری نباشد و هم خوشمزه باشد، دغدغه دارند. در این پست طرز تهیه 3 ساندویچ عصرانه برای تولد به شما ارائه می شود. این ساندویچ های خوشمزه و لذیذ مناسب برای تولد می باشد و به راحتی می توانید آن ها آماده کنید. حتما این ساندویچ ها را درست کنید و لذت ببرید. برای دیدن آموزش ۵ عصرانه ساده و کم هزینه برای مهمانی، کلیک کنید.

ساندویچ های خوشمزه برای عصرانه در تولد

ساندویچ های خوشمزه و کاربردی در زیر به شما آموزش داده می شود.

1. طرز تهیه ساندویچ تن ماهی عصرانه برای تولد

مواد لازم برای تهیه ساندویچ تن ماهی

  • تن ماهی: 1 عدد
  • کرفس: 1/4 یک ساقه کرفس
  • فلفل قرمز: 1/2 یک عدد
  • خیار شور: 4 عدد
  • جعفری: 10 برگ
  • کاهو: به مقدار دلخواه
  • نان تست: به تعداد لازم
  •  سس مایونز کم چرب: 2 قاشق غذا خوری
  • سس خردل: 2 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • لیمو ترش: 1/2 لیمو

روش تهیه ساندویچ تن ماهی عصرانه برای تولد

  • ابتدا تن ماهی را به مدت 20 دقیقه بجوشانید و از ظرف خارج کرده و اجازه دهید کاملا سرد شود.
  • سپس فلفل قرمز، کرفس و خیار شور را ریز و نگینی خرد کنید.
  • یک ظرف بزرگ برداشته و سس مایونز، سس خردل را به همراه نمک و فلفل درون ظرف ریخته و آب لیموی تازه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  • بعد فلفل قرمز، کرفس و خیار شور خرد شده را به همراه تن ماهی سرد شده به سس اضافه کرده و مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.
  • جعفری ها را خرد کرده و به مواد اضافه کنید.
  • یک نان تست را برداشته، یک برگ کاهو روی نان تست قرار دهید و مقداری از مواد را روی کاهو ریخته و نان تست دیگر را روی مواد قرار دهید.
  • ساندویچ های خوشمزه شما آماده می باشد.

2. طرز تهیه ساندویچ مرغ عصرانه برای تولد

مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ

  • سینه مرغ: 2 عدد
  • زیتون: 20 عدد
  • گوجه گیلاسی: 20 عدد
  • پنیر مازارلا: یک پیمانه
  • نان تست: به تعداد لازم
  • سس باربیکیو: 3 قاشق غذا خوری
  • کره: 3 قاشق غذا خوری
  • آویشن: 1/2 قاشق چای خوری
  • پودر سیر: 1/2 قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

روش تهیه ساندویچ مرغ عصرانه برای تولد

  • سینه مرغ را به همراه نمک، فلفل، سیر و پیاز درون قابلمه ریخته و مقداری آب اضافه کنید تا مرغ ها بپزند.
  • مرغ های پخته شده را ریش ریش کنید.
  • سس باربیکیو را به مرغ های ریش ریش شده اضافه کنید و هم بزنید.
  • کره را آب کنید.
  • یک ظرف دیگر برداشته و کره ی آب شده، آویشن، پودر سیر و فلفل را با هم مخلوط کنید.
  • زیتون و گوجه های گیلاسی را به صورت حلقه ای برش بزنید.
  • دو عدد نان تست را برداشته روی یکی سس باربیکیو بزنید و روی دیگری مخلوط کره آب شده با آویشن و پودر سیر را بزنید.
  • مرغ های ریش ریش شده را روی نانی که کره زده اید قرار دهید و سپس مقداری پنیر مازارلا بریزید و روی آن را با گوجه گیلاسی و زیتون کاملا بپوشانید.
  • نان تست آغشته به سس باربیکیو را روی مواد قرار دهید و روی نان را دوباره کره بمالید.
  • تابه را بدون روغن روی حرارت متوسط قرار دهید و ساندویچ را درون تابه بگذارید تا برشته شود، برای هر طرف 4 دقیقه زمان کافی می باشد.

3. طرز تهیه ساندویچ سیب زمینی و قارچ عصرانه برای تولد

مواد لازم برای تهیه ساندویچ سیب زمینی و قارچ

  • سیب زمینی: 3 عدد
  • کره گیاهی: 10 گرم
  • قارچ: 10 عدد 15 دقیقه
  • اسفناج پخته شده: 5 قاشق غذا خوری
  • پنیر خامه ای: 50 گرم
  • پنیر موتزارلا یا پنیر پیتزا: 100 گرم
  • نان لواش: به تعداد لازم
  • نمک: 1 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه: 1 قاشق چای خوری
  • آویشن: 1 قاشق چای خوری
  • پونه کوهی یا نعناع خشک: 1 قاشق چای خوری

روش تهیه ساندویچ سیب زمینی و قارچ عصرانه برای تولد

  • سیب زمینی ها را به همراه آب روی شعله قرار دهید تا کاملا پخته شود.
  • قارچ ها را حلقه ای خرد کرده و به مدت 15 دقیقه تفت دهید تا آب قارچ ها کشیده شود.
  • سیب زمینی پخته شده، کره و ادویه ها را مخلوط کرده و سیب زمینی را پوره کنید تا مواد یکدست شود.
  • سپس اسفناج، پنیر خامه ای، قارچ و پنیر موتزارلا را اضافه کنید و شروع به هم زدن کنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
  • نان لواش را برداشته مقداری از مواد را روی نان ریخته و دو طرف نان را برگردانید و سپس نان را رول کنید تا لقمه ای شود.
  • درون ماهی تابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت متوسط لقمه ها را سرخ کنید، برای هر طرف 5 دقیقه زمان برای سرخ شدن کافی است.
نظرات