آموزش طرز پیچیدن دلمه برگ مو سیگاری با عکس
دلمه برگ مو یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ترکی می باشد، دلمه برگ مو در شهرهای ایران با روش های مختلفی تهیه می شود. در ظاهر درست کردن دلمه برگ مو آسان و راحت به نظر می رسد اما کمی سخت و مراحل آن طولانی می باشد، همچنین پیچیدن دلمه برگ مو دارای فوت و فنی می باشد تا مواد داخل برگ مو به بیرون نریزد. در این پست طرز پیچیدن دلمه برگ مو سیگاری را به شما آموزش می دهیم، با بخش آموزش آشپزی ما همراه باشید.
مراحل پیچیدن دلمه برگ مو سیگاری
1. ابتدا برگ مو پخته شده را روی یک سطح صاف قرار دهید و کاملا آن را پهن کنید.
2. سپس کمی از مواد را روی برگ مو بریزید.
3. سمت چپ برگ مو را روی مواد قرار دهید.
4. سمت راست برگ مو را روی مواد قرار دهید تا روی مواد با برگ مو پوشیده شود.
5. بعد قسمت پایین برگ مو را کامل تا بزنید.
6. به آرامی شروع به رول کردن برگ مو کنید.
7. دلمه برگ مو سیگاری شما آماده می باشد.
در پایان:
با این آموزش تصویری دلمه برگ مو سیگاری را تهیه کرده و نوش جان کنید.
چند نکته:
- برگ های انگور را قبل از پیچیدن به مدت یک دقیقه در آب جوش قرار دهید تا نرم شوند و راحت تر بتوانید آن ها را بپیچید.
- برای تهیه دلمه برگ انگور به شکل سیگاری هرچه برگ ها پهن تر و تازه تر باشند نتیجه زیباتر خواهد شد.
- هنگام پخت دلمه ها روی آن را با یک شی سنگین مانند بشقابی که روی آن یک تکه سنگ قرار دارد بپوشانید تا دلمه ها فضای کمتری برای وا رفتن داشته باشند.
- شعله گاز را کم کنید و درون ظرف دلمه ها زیاد آب نریزید.
- برای طعم بهتر دلمه ها بعد از چیدن آن ها در قابلمه محلولی از شکر و سرکه و کمی آب را روی آن ها بریزید.