طرز تهیه موجور بادمجان یکی از خوشمزه ترین غذاهای بادمجانی ترکیه
موجور یکی از انواع کوکو هاست و یک غذای ترکیه ای خوشمزه است. موجور نوعی کوکوی سبزیجات به حساب می آید که هم به صورت رژیمی در فر و هم در روغن سرخ میشود. این غذا بسیار خوشمزه و راحت است و در کمترین زمان درست میشود. در ادامه این مطلب طرز تهیه موجور بادمجان به صورت کامل توضیح داده شده است. با مینویسم همراه شوید.
دستور پخت موجور بادمجان ترکی
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت موجور بادمجان ارائه شده است:
مواد لازم برای تهیه موجور بادمجان
|
|
بادمجان درشت | 4 عدد |
آب | 1 لیوان |
تخم مرغ | 3 عدد |
آرد سوخاری | 4 قاشق غذا خوری |
جعفری خرد شده | به مقدار لازم |
بکینگ پودر | 1 قاشق مربا خوری |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پنیر صبحانه (فتا یا لبنه) | 100 گرم |
روغن مایع | برای سرخ کردن |
بیشتر بخوانبد: غذای شمالی با بادمجان
مراحل طرز تهیه موجور بادمجان
- ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید.
- داخل یک قابلمه بریزید و به آن يك لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا بادمجان ها بپزند.
- بعد از این که رنگ بادمجان ها عوض شد و نرم شد آبکش کنید و توي سبد یا صافی بريزيد و با پشت قاشق قشار دهید تا ، آب اضافی بادمجان گرفته شود.
- بادمجان های آب پز شده را داخل ظرفی بریزید و سه عدد تخم مرغ را به همراه آرد سوخاري و جعفری خرد شده ، يك قاشق مرباخوري بکینگ پودر ، نمک ، فلفل سیاه و صد گرم پنیر صبحانه ( فتا يا لبنه) خرد شده اضافه کنید.
- همه مواد را با هم مخلوط کنید. سپس داخل تابه به مقدار لازم روغن مایع بریزید و اجازه دهید تا گرم شود.
- سپس با قاشق غذاخوری از مواد برداشته داخل ماهیتابه بریزید و هر دو طرف آنرا سرخ کنید. به همین راحتی غذای شما آماده است.
نکات
- با حرارت ملایم بپزید تا مواد داخلی کاملا بپزند.
- میتوانید در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید.
بیشتر بخوانبد: طرز تهیه بادمجان شکم پر