طرز تهیه نان مغزدار سوئدی خوشمزه و نرم
طرز تهیه این نان مغزدار خوشمزه بسیار راحت و ساده است و با ساده ترین مواد می توانید این نان مغز دار سوئدی را در خانه تهیه کنید. میتوان این نان را به خاطر شکل خاص و منحصر به فردش به عنوان شیرینی هم سرو کرد. هم چنین زمان پخت نان سوئدی بسیار کوتاه است و می توانید در کمترین زمان این نان خوشمزه را تهیه کنید و به عنوان یک عصرانه ساده و کم هزینه خوشمزه و عالی در کنار خانواده و فرزندانتان میل نمایید. در ادامه این مطلب طرز تهیه نان مغز دار سوئدی به صورت کامل توضیح داده شده است.
دستور پخت نان مغزدار سوئدی
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت نان سوئدی مغزدار ارائه شده است:
مواد لازم برای تهیه نان مغزدار سوئدی |
|
کره | 100 گرم |
شیر | 2\1 لیوان |
شکر | 125 گرم |
آب ولرم | 2\1 لیوان |
خمیر مایه | 2 قاشق غذا خوری |
شکر برای عمل آوردن خمیر مایه | 1 قاشق چای خوری |
آرد | 600 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
پودر هل | 1 قاشق چای خوری |
نمک | نوک قاشق چای خوری |
مواد میانی: شکر قهوه ای یا سفید | 75 گرم |
کره نرم و هم دمای محیط | 100 گرم |
دارچین | 1 قاشق چای خوری |
مراحل طرز تهیه نان مغزدار سوئدی
- کره را روی حرارت ملایم قرار بدهید.
- وقتی ذوب شد شیر و شکر را اضافه کنید.
- وقتی شکر حل شد حرارت را خاموش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
- آب ولرم داخل ظرف بریزید، شکر را اضافه کنید و خمیرمایه را روی آن بپاشید، درب آن را بگذارید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خمیرمایه عمل بیاید و پف کند.
- نصف بیشتر آرد را داخل کاسه بریزید. نمک و هل را اضافه کنید.
- وسط آرد را گود کنید، تخم مرغ، خمیرمایه عمل آمده و مخلوط کره که خنک شده است را اضافه کنید.
- هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.
- باقیمونده آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع شود و به دست نچسبد.
- خمیر را ۱۰ دقیقه ورز بدهید .داخل کاسه بگذارید و روی آن را بپوشانید .در جای نسبتاً گرم یکساعت و نیم استراحت کند.
- بعد از استراحت پف خمیر را بگیرید.
- برای آماده کردن موا میانی کره نرم، شکر و دارچین را مخلوط کنید.
- روی سطح کار را آرد پاشی کنید و مقداری از خمیر را به ضخامت حدود سه میلیمتر پهن کنید.
- از مواد میانی روی خمیر بریزید و همه جای آن پخش کنید.
- به دلخواه مقداری گردوی نگینی شده بریزید
- خمیر را از وسط تا کنید و به شکل نواری برش بدهید و بپیچید.
- داخل قالب کاپ کیک کپسول گذاشته و خمیر را داخل قالب قرار بدهید.
- روی آن را بپوشانید و ۲۰ دقیقه استراحت بدهید.
- خمیر را با مخلوط زرده و زعفران رومال کنید.
- در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار بدهید. در آخر هم گریل را روشن کنید تا روی نان خوشرنگ شود.
- برای مواد میانی میتوانید از مارمالا، نوتلا یا هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید
- اگر قالب کاپ کیک در دسترس ندارید مهم نیست، خمیرها را بعد از پیچیدن با فاصله از هم روی سینی بگذارید.