طرز تهیه نان مغزدار سوئدی خوشمزه و نرم

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

طرز تهیه این نان مغزدار خوشمزه بسیار راحت و ساده است و با ساده ترین مواد می توانید این نان مغز دار سوئدی را در خانه تهیه کنید. میتوان این نان را به خاطر شکل خاص و منحصر به فردش به عنوان شیرینی هم سرو کرد. هم چنین زمان پخت نان سوئدی بسیار کوتاه است و می توانید در کمترین زمان این نان خوشمزه را تهیه کنید و به عنوان یک عصرانه ساده و کم هزینه خوشمزه و عالی در کنار خانواده و فرزندانتان میل نمایید. در ادامه این مطلب طرز تهیه نان مغز دار سوئدی به صورت کامل توضیح داده شده است.

دستور پخت نان مغزدار سوئدی

در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت نان سوئدی مغزدار ارائه شده است:

مواد لازم برای تهیه نان مغزدار سوئدی

کره 100 گرم
شیر 2\1 لیوان
شکر 125 گرم
آب ولرم 2\1 لیوان
خمیر مایه 2 قاشق غذا خوری
شکر برای عمل آوردن خمیر مایه 1 قاشق چای خوری
آرد 600 گرم
تخم مرغ 1 عدد
پودر هل 1 قاشق چای خوری
نمک نوک قاشق چای خوری
مواد میانی: شکر قهوه ای یا سفید 75 گرم
کره نرم و هم دمای محیط 100 گرم
دارچین 1 قاشق چای خوری

مراحل طرز تهیه نان مغزدار سوئدی

  • کره را روی حرارت ملایم قرار بدهید.
  • وقتی ذوب شد شیر و شکر را اضافه کنید.
  • وقتی شکر حل شد حرارت را خاموش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
  • آب ولرم داخل ظرف بریزید، شکر را اضافه کنید و خمیرمایه را روی آن بپاشید، درب آن را بگذارید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خمیرمایه عمل بیاید و پف کند.
  • نصف بیشتر آرد را داخل کاسه بریزید. نمک و هل را اضافه کنید.
  • وسط آرد را گود کنید، تخم مرغ، خمیرمایه عمل آمده و مخلوط کره که خنک شده است را اضافه کنید.
  • هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.
  • باقیمونده آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع شود و به دست نچسبد.
  • خمیر را ۱۰ دقیقه ورز بدهید .داخل کاسه بگذارید و روی آن را بپوشانید .در جای نسبتاً گرم یکساعت و نیم استراحت کند.
  • بعد از استراحت پف خمیر را بگیرید.
  • برای آماده کردن موا میانی کره نرم، شکر و دارچین را مخلوط کنید.
  • روی سطح کار را آرد پاشی کنید و مقداری از خمیر را به ضخامت حدود سه میلیمتر پهن کنید.
  • از مواد میانی روی خمیر بریزید و همه جای آن پخش کنید.
  • به دلخواه مقداری گردوی نگینی شده بریزید
  • خمیر را از وسط تا کنید و به شکل نواری برش بدهید و بپیچید.
  • داخل قالب کاپ کیک کپسول گذاشته و خمیر را داخل قالب قرار بدهید.
  • روی آن را بپوشانید و ۲۰ دقیقه استراحت بدهید.
  • خمیر را با مخلوط زرده و زعفران رومال کنید.
  • در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار بدهید. در آخر هم گریل را روشن کنید تا روی نان خوشرنگ شود.
  • برای مواد میانی میتوانید از مارمالا، نوتلا یا هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید
  • اگر قالب کاپ کیک در دسترس ندارید مهم نیست، خمیرها را بعد از پیچیدن با فاصله از هم روی سینی بگذارید.
نظرات