طرز تهیه پاناکوتا خرمالو خوشمزه قالبی
ناشر: مینویسم (minevisam.ir)
نویسنده: زهرا حسینی ها
تاریخ انتشار: 22 دسامبر 2021
تماس با ما: ارسال پیام
    خرمالو یکی از میوه های پاییزی پر طرفدار است. خرمالوی رسیده طعم شیرین و خاصی دارد و برای تهیه انواع دسر و کیک بسیار مناسب میباشد. به راحتی میتوانید با خرمالو دسرهای شیرین خوشمزه ای تهیه کرده و در مهمانی ها سرو کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه پاناکوتا با خرمالو یک دسر شیرین و جذاب ارائه شده است.
آموزش طرز تهیه پاناکوتای خرمالو
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل تهیه پاناکوتا خرمالو ارائه شده است:
مواد لازم پاناکوتا خرمالو | 
|
| شیر | 1 لیوان | 
| خامه صبحانه | 200 گرم | 
| پودر ژلاتین | 3 قاشق غذا خوری | 
| شکر | نصف لیوان | 
| وانیل | نوک قاشق چایخوری | 
| خرمالو | 5 عدد درشت | 
| آب سرد | 1/3 لیوان | 
مراحل طرز تهیه پاناکوتا خرمالو
- ابتدا پودر ژلاتین را در یک کاسه بریزید.
 - آب سرد را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. کنار بگذارید تا بافت منسجم بگیرد.
 - سپس روی بخار کتری قرار دهید تا شفاف شود.
 - در یک شیر جوش، شیر و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر در شیر حل شود.
 - خامه صبحانه را اضافه کرده و مبا همزن دستی هم بزنید تا خامه در شیر و شکر یکدست شود.
 - دقت کنید که شیر نباید بجوشد و حرارت کم باشد. شیر فقط کمی گرم شود در حدی که دست را نسوزاند.
 - حرارت را خاموش کرده و وانیل را اضافه کنید.
 - خرمالو ها را پوست بگیرید و به وسیله گوشکوب برقی یا هر وسیله دیگری پوره کنید.
 - پوره خرمالو را به شیر اضافه کرده و هم بزنید.
 - ژلاتین آب شده را به مواد اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
 - در صورت نیاز قالب مورد نظر را کمی چرب کنید.
 - مواد را داخل قالب بریزید و به مدت 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار بدهید تا ببندد.
 - سپس از یخچال خارج کرده و به کمک چاقو دور پاناکوتا را از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر برگردانید.