طرز تهیه کاچی سفره حضرت زهرا (س) + نکات مهم پخت

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

با نزدیک شدن به شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، خیلی افراد برای طلب حاجت به آن حضرت متوسل می شوند و دعا و اعمالی را در روز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) به جای می آورند. یکی از این اعمال سفره حضرت فاطمه زهرا می باشد که باید به مدت سه هفته پشت سر هم و در روزهای سه شنبه انجام شود و از یکی از اصلی ترین ارکان سفره حضرت زهرا (س) کاچی یا قیماق است. اگر نذر کاچی حضرت فاطمه دارید در ادامه با طرز تهیه کاچی سفره حضرت زهرا (س) آشنا شوید.

همچنین برایاطلاع از دعای کاچی حضرت فاطمه از آداب روضه حضرت زهرا (س) غافل نشوید.

کاچی سفره حضرت زهرا

ممکن است برای طلب حاجت قصد داشته باشید سفره حضرت فاطمه آماده کنید. خوراکی اصلی برای سفره حضرت زهرا (س) کاچی است اما می توانید در کنار آن از غذاهایی مانند آش رشته و یا نان و پنیر استفاده کنید. طرز تهیه کاچی حضرت فاطمه س ساده است تنها کافی است چند نکته را برای خوش رنگ شدن آن رعایت کنید.

مواد لازم برای تهیه کاچی سفره حضرا زهرا (س)

  • آرد: 2 پیمانه
  • شکر: 2 پیمانه
  • زعفران دم کرده: نصف پیمانه
  • روغن مایع: کمتر از نصف پیمانه
  • کره: 100 گرم
  • گلاب: نصف پیمانه
  • بیدمشک: نصف پیمانه

خلال بادام و خلال پسته: به میزان لازم

برای خوش طعم شدن کاچی سفره حضرت زهرا (س) و برای اینکه کمی طعم تند پیدا کند، می توانید از ادویه هایی مثل میخک، زنجبیل، جوز هندی، زیره سیاه و دارچین استفاده کنید.

طرز تهیه کاچی سفره حضرت فاطمه زهرا(س)

کاچی سفره حضرت زهرابا رعایت موارد زیر به صورت مرحله به مرحله می توانید به راحتی برای سفره حضرت زهرا (س) کاچی درست کنید:

1 – برای آماده کردن کاچی سفره حضرت زهرا (س)، در اولین مرحله آرد را داخل تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید.

2 – به آرامی آرد را هم بزنید تا جایی که بوی خامی آن گرفته شود.

3 – در ظرفی دیگر کره و روغن را باهم مخلوط کنید و آرد تفت داده را به آنها اضافه کنید.

4 – شکر را در 5 پیمانه آب مخلوط کنید و زعفران، بیدمشک، گلاب و زعفران دم کرده را به مخلوط آب و شکر اضافه کنید.

5 – حالا به سراغ آردی که تفت دادیم می رویم و مخلوطی که با شکر و گلاب آماده کرده ایم را با آرد مخلوط می کنیم و ترکیب بدست آمده را به آرامی هم می زنیم.

6 – مواد را روی حرارت قرار می دهیم تا آب آن کشیده شود.

7 – هم زدن را ادامه دهید تا هنگامی که احساس کنید بافت کاچی کمی سفت شده و به روغن افتاده است و بعد آنرا از روی حرارت بردارید.

برای تزئین کاچی سفره حضرت زهرا (س) می توانید از خلال پسته و خلال بادام استفاده کنید.

چند نکته در مورد طرز پخت کاچی سفره حضرت زهرا (س):

  • برای تهیه کاچی سفره حضرت زهرا (س) دقت کنید قبل از سفت شدن مواد، آنرا از روی حرارت بردارید. بافت کاچی باید کمی شل باشد.
  • چنانچه کاچی شما سفت شد می توانید کمی آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد.
  • برای طلایی شدن کاچی سفره حضرف فاطمه (س)، آرد را زیاد تفت ندهید.
  • برای شیرین کردن طعم کاچی سفره حضرت زهرا (س) می توانید از کمی شیره انگور تازه استفاده کنید.
نظرات