13 مدل قهوه معروف که قطعا شما طعم آنها را دوست خواهید داشت

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

+* 13 مدل قهوه معروف که قطعا شما طعم آنها را دوست خواهید داشت *+

ما در این مقاله نگاهی بر انواع مختلف قهوه همچون اسپرسو ، کافه لاته ، اسپرسو دوبل و قهوه ایرلندی … می اندازیم و همچنین توضیح خواهیم داد که طرز تهیه آنها به چه صورت است.

بیشتر بخوانیم : تاثیر قهوه بر درمان افسردگی

13 مدل قهوه معروف که قطعا از طعم خوش لذت می برید

آیا در رابطه با انواع مختلف قهوه و اینکه کدامیک برای شما مناسب است دچار سردرگمی شده اید؟ نگران نباشید، ما مرسوم ترین قهوه ها را مورد بررسی قرار داده ایم و می گوییم که هر کدام چه خواصی دارند. در حالی که بیشتر انواع قهوه مبتنی بر اسپرسو هستند، برخی نیز بر مبنای قهوه ی سیاه درست شده با دستگاه های فیلتر دستی می باشند. در اغلب موارد اگر شما در یک کافه قهوه سفارش دهید، این قهوه با دستگاه خودکار و بر مبنای اسپرسو درست شده است.

قهوه ی آفوگاتو

قهوه ی آفوگاتوچرا قهوه آفوگاتو؟ آفوگاتو عمدتاً در ایتالیا یافت می شود و به عنوان نوشیدنی برای روزهای گرم تابستانی سرو می گردد. اغلب، آفوگاتو را به عنوان دسر سفارش می دهند. درست کردن آن نسبتاً ساده است. یک یا دو اسکوپ بستنی وانیلی را در یک لیوان شیشه ای بگذارید و بر روی آن شات سینگل اسپرسو یا اسپرسوی دوبل بریزید و با آن مهمانان خود را سوپرایز کنید !

قهوه آمریکانو

قهوه آمریکانو

یکی از معروفترین قهوه ها ،  قهوه آمریکانو است که نسبت آب به شات اسپرسو در آن 2 به یک است. آمریکانو یک نوع اسپرسو با استفاده از آب به جای شیر است. معمولاً تصور می شود که نام آن از “قهوه ی آمریکایی” در طول جنگ جهانی دوم گرفته شده است، زمانی که آمریکایی ها آب را به اسپرسوی خود اضافه کردند تا قهوه ی بزرگ تری که در خانه به خوردن آن عادت داشتند را درست کنند.

طرز تهیه قهوه آمریکانو :

جهت تهیه قهوه آمریکانو باید حدود 200 میلی لیتر یا 6 اونس آب را بجوشانید ، سپس بگذارید برای یک دقیقه بماند (از آب در حال جوشیدن استفاده نکنید) و آن را در یک فنجان یا لیوان بریزید. سپس، یک فنجان کوچک اسپرسو (75 میلی گرم/2 اونس یا بیشتر در صورتی که طعم غلیظ تری را دوست دارید) درست کنید و آن را بر روی آب داغ بریزید.

قهوه کاپوچینو

قهوه کاپوچینو

تصور می شود که نام کاپوچینو از نام راهبانی گرفته شده است که رداهای آن ها رنگی مشابه به قهوه داشتند. کاپوچینو مشابه ی لاته است، اگرچه تفاوت اصلی در نحوه ی سرو آن هاست، کاپوچینو را به جای یک لیوان شیشه ای با یک فنجان سرو می کنند و معمولاً روی آن کف و پودر شکلات وجود دارد.

طرز تهیه کاپوچینو :

یک فنجان کوچک اسپرسو درست کنید سپس 150 میلی لیتر شیر را بجوشانید و آن را به همراه کف حاصل از آن را به اسپرسو اضافه کنید. کار را با ریختن پودر شکلات روی آن تمام کنید. اسپرسو شما آماده است.

کافه لاته

کافه لاته

کافه لاته که برخی آن را به نام “لاته” می شناسند، از کلمه ی ایتالیایی “شیر قهوه” گرفته شده است. معمولاً لاته با “هنر تزئین لاته” سرو می شود که در آن، باریستا تلاش می کند تا طرحی را هنگام ریختن شیر بر اسپرسو ایجاد نماید. آن در اکثر موارد طرح گل یا قلب می باشد. لاته همچنین یک گزینه محبوب برای نوشیدن همراه با شیر سویا یا انواع دیگر شیر است.

طرز تهیه کافه لاته :

به منظور آماده کردن لاته، از یک فنجان یا لیوان شیشه ای استفاده کنید و یک شات اسپرسو را در آن بریزید. سپس، شیر را بخار دهید و آن را به اسپرسو اضافه کنید (5 اونس یا 150 میلی لیتر). کار را با ریختن کف بر روی آن توسط یک قاشق تمام کنید.

اسپرسو دوبل

اسپرسو دوبلاسپرسو دوبل یک قهوه ی غلیظ است که از دو شات اسپرسو (5 اونس یا 150 میلی لیتر) تشکیل می شود. معمولاً آن را در فنجان و اغلب آن را همراه با بیسکویت سرو می کنند. بسیاری از مردم، اسپرسو دوبل یا “دوپیو” را با یک قاشق شکر قهوه ای برای ملایم کردن طعم تلخ آن سرو می کنند.

اسپرسو

اسپرسواسپرسو پایه ی اصلی بسیاری از قهوه ها معروف دنیا است اما در این پست، منظور سینگل اسپرسو است که همانطور که از نامش پیداست، شامل یک شات (2 اونس یا 75 میلی لیتر) اسپرسو می باشد. اسپرسو معمولاً پس از وعده ی غذایی مصرف می کنند.

بیستر بخوانید : قهوه با اسپرسو چه فرقی دارد

قهوه ی ایرلندی

قهوه ی ایرلندیدر روزهای سرد زمستان شاید از قهوه ی ایرلندی لذت ببرید. قهوه ی ایرلندی همانطور که از نامش پیداست، شامل مشروبات الکلی ایرلندی است و آن را معمولاً در لیوان خاص قهوه ایرلندی سرو می کنند، طعم آن بسیار شیرین است.

طرز تهیه قهوه ایرلندی :

با افزودن آب جوش به لیوان های قهوه، آن ها را گرم کنید. آب را خالی کنید، 1 یا 2 قند در آن ها قرار دهید و قهوه ی داغ را اضافه نمایید (حدود 4/3 لیوان را پر کنید). ترکیب را به منظور حل کردن شکر بهم بزنید و یک شات (یک اونس یا 30 میلی لیتر) مشروبات الکلی ایرلندی روی آن بریزید. برای اتمام کار، 3 قاشق غذاخوری خامه زده شده اضافه کنید.

پیکولو لاته

پیکولو لاتهایتالیا خاستگاه پیکولوست و به معنی “کوتاه” می باشد. پیکولو لاته، نسخه ی کوتاه شده ی کافه لاته است و معمولاً حاوی یک شات اسپرسو (2 اونس یا 150 میلی لیتر) و شیر کف کرده به مقدار 150 میلی لیتر یا 2 اونس می باشد. دقت داشته باشید که کف شیر را در مرحله آخر بر روی آن بریزید.

قهوه ی ماکیاتو

قهوه ی ماکیاتوقهوه ی ماکیاتو معمولاً از یک شات اسپرسو و کف شیر بر روی آن تشکیل شده است. همچنین در بسیاری از کشورها، یک ماکیاتو بزرگ سرو می شود که چیزی جز شات اسپرسو دوبل با کف شیر بر روی آن نیست.

ماکیاتو اغلب موردعلاقه ی دوستداران اسپرسو است که طعم کمی شیرین تر را دوست دارند. کف شیر به ملایم کردن طعم تلخ اسپرسو کمک می کند.

قهوه ی ملانژ

قهوه ی ملانژقهوه ی ملانژ معمولاً در اتریش و شبیه به کاپوچینو (بدون پودر شکلات روی آن) سرو می شود. تفاوت اصلی آن دو اغلب در کمتر بودادن دانه های مورد استفاده در ملانژ در مقایسه با دانه های کاپوچینوست.

قهوه موکا

قهوه موکاقهوه موکا معمولاً ترکیبی از کاپوچینو و شکلات داغ است. آن را معمولاً به عنوان دسر یا قهوه ی سبک سرو می کنند.

بیشتر بخوانید: قهوه موکا چیست؟

طرز تهیه قهوه موکا :

یک شات اسپرسو را در یک فنجان یا  لیوان شیشه ای کوتاه لاته پر کنید و یک قاشق شکلات یا پودر کاکائو به آن اضافه کنید و هم بزنید. شیر کف کرده (5 اونس یا 150 میلی لیتر) را اضافه کنید و کف آن را روی نوشیدنی بریزید. برای اتمام کار، شکلات یا پود کاکائو را روی کف بپاشید.

قهوه ریسترتو

قهوه ریسترتوقهوه ریسترتو، قهوه ی تهیه شده با مقدار مشابهی از دانه های آسیاب کرده ی قهوه ی بکار برده در اسپرسو است اما با نصف مقدار آب در آن. اگر از دستگاه خودکار یا دستگاه کپسول استفاده می کنید، می توانید این مقدار را در دستگاه خود تنظیم نمایید.

اگر از قهوه ساز دستی استفاده می کنید، می توانید از نصف مقدار آبی که معمولاً استفاده می شود، استفاده کنید. ریستریو معمولاً بسیار غلیظ است و برای همه مناسب نمی باشد.

قهوه وینزی

قهوه وینزیقهوه وینزی یک قهوه ی بسیار قوی ترکیب شده با خامه ی زده شده است که بر روی آن پودر شکلات یا سس شکلات می ریزند.

طرز تهیه قهوه وینزی :

دو شات اسپرسو درست کنید و آن را در فنجان یا لیوان شیشه ای بریزید. لیوان را با خامه ی زده شده پر کنید و بر روی آن پودر شکلات بریزید.

کلام آخر :

انواع دیگری از قهوه وجود دارد و بسیاری از کشورها دارای تنوع قهوه ی خاص خود می باشند، با این وجود، انواع قهوه هایی که ما در این پست آورده ایم جز معروف ترین قهوه های جهان هستند. اگر شما شیرینی را دوست دارید ی توانید قهوه ی وینزی را انتخاب کنید و یا از یک اسپرسو غلیظ لذت ببرید. انواع قهوه ذکر شده در این مقاله می تواند شما را در انتخاب قهوه مورد علاقه تان کمک نماید.

 

نظرات