7 گونه از مزایا و معایب کودکانی که دارای اسباب بازی های زیادی هستند!
مزایا و معایب کودکانی که اسباب بازی های زیادی دارند
مزایای زیادی برای بچه هایی که اسباب بازی های زیادی دارند، وجود دارد. اما بعضی از معایب وجود دارد که ممکن است عجیب و غریب باشد، اما همیشه در همه چیز خوبی و بدی وجود دارد، حتی چند اسباب بازی که کودک با آن بازی می کند. والدین معمولا در مورد اسباب بازی کودک فکر نمی کنند، اما این تعداد می تواند آینده کودک و نحوه زندگی آنها را تحت تأثیر قرار دهد. این مقاله برخی از مزایا و معایب کودکان را در هنگام شمارش تعداد زیادی اسباب بازی توضیح می دهد.
مزایای داشتن تعداد زیادی اسباب بازی:
1. طبق گفته ی Childdevelopementinfo.com، کودکان می توانند حسی بصری را بسازند، و همچنین کشف کنند که آیتم ها چگونه می توانند مشابه یکدیگر باشند و همچنین نام آیتم های مختلف را یاد بگیرند.
2. داشتن اسباب بازی هایی مانند Legos می تواند به کودکان اجازه دهد که مهارت های ساخت و ساز را یاد بگیرند و یاد بگیرند که چگونه شمارش کنند. در کنار شمارش، کودکان حتی ممکن است در مهارت های ریاضی پایه نیز پیشرفت کنند.
3. اجازه دادن به بچه ها برای داشتن اسباب بازی های ساختمانی می تواند به شکل چشمگیری به آنها کمک کند تا عضلات دستشان را بهبود ببخشندکه بعدا به آنها کمک خواهد کرد که در هنگام یادگیری نحوه نوشتن یا حتی رنگ آمیزی را بیاموزند.
4. همراه با داشتن اسباب بازی زیاد، فرزندان دیگری را دعوت به بازی می کند. وقتی این اتفاق می افتد، بچه ها فرصتی برای یادگیری، نحوه اشتراک گذاری با دیگران و کمک به آنها در درک دوستی ها خواهند داشت.
5. داشتن بسیاری از اسباب بازی ها می تواند به بچه ها مهارت های مکالمه ای را یاد بدهد زیرا آنها در هنگام بازی با اسباب بازی صحبت می کنند.
6. بر اساس گفته ی Creativityinstitute.com، کودکان می توانند از بازی با اسباب بازی اعتماد به نفس کسب کنند، که این نیز یکی از مزیت های بزرگ داشتن اسباب بازی های زیاد است، زیرا باعث ایجاد شگفتی برای آینده فرزند شما خواهد شد.
7. داشتن اسباب بازی های یادگیری الکترونیکی می تواند به کودکان کمک کند تا در هماهنگی دست و چشم نیز مهارت کسب کنند.
معایب داشتن اسباب بازی زیاد!
1. بچه هایی که اسباب بازی های زیادی دارند ممکن است یاد بگیرند که هر زمان برای هرچیزی که می خواهند، اصرار کنند. به خاطر اینکه همیشه به همه چیزهایی که می خواهند می توانند برسند.
2. دادن اسباب بازی های مختلف کودکان باعث می شود تا آنها از یادگیری ارزش چیزهایی که دارند بهره مند نشوند. اگر آنها از یک اسباب بازی خسته شوند، آن را کنار می گذارند و یک اسباب بازی دیگری را جایگزین میکنند.
3. با دادن تعداد زیادی اسباب بازی، کودکان ممکن است در نهایت آنها را از بین ببرند، که می تواند آنها را در آینده به نگرش بدی برساند، در صورتی که والدین هیچ وقت نمی توانند به آنها پاسخ دهد.
4. اگر کودک دارای اسباب بازی های زیادی است که تمام وقت خود را وقف آنها می کند، ممکن است بخواهد به بیرون برود و دوستان جدیدی پیدا کند. دلیل این نوع رفتار این است که کودک به دنبال محبت است.
5. در اختیار گذاشتن اسباب بازی های زیاد به کودکان می تواند رشد خلاقیت آنها را متوقف کند. آنها مجبور به داشتن تعداد زیادی اسباب بازی برای تفریح و سپری کردن دوران کودکی خود نیستند.
6. کودکانی که اسباب بازی های زیادی دارند ممکن است یاد نگیرند که از چه چیزهایی مراقبت کنند. اگر آنها یک اسباب بازی را بشکند، وسیله ی بازی دیگری را طلب می کنند، به جای آنکه مراقبت کردن از آن را یاد بگیرند.
7. اگر بچه ها فقط با اسباب بازی های خود سرگرم شوند، ممکن است در خارج از خانه بازی نکنند و یا در فعالیت های جسمانی زیادی شرکت نکنند، که در آینده می تواند سبب اضافه وزن شود.