طرز تهیه ترشی پیاز قرمز (خوشرنگ و مجلسی)
پاییز و زمستان فصل ترشی است و یکی از چاشنی های کنار غذا به حساب می آید. در این مقاله می خواهیم آموزش بدهیم که چگونه یک ترشی پیاز قرمز خوشرنگ و مجلسی را در منزل تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه ترشی پیاز قرمز
پیاز قرمز | 1 کیلوگرم |
سیر | 10 عدد |
سرکه سفید | مقدار لازم |
سنگ نمک | 5 ق غ |
لبو یا کلم قرمز | 1 عدد |
طرز تهیه ترشی پیاز قرمز
- مرحله اول
برای تهیه ترشی پیاز قرمز ابتدا باید پیازها را پوست بکنیم، سپس آنها را به خوبی بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب آنها کشیده شود.
- مرحله دوم
لبو را در یک قابلمه همراه با مقداری آب قرار دهید تا بپزد.
- مرحله سوم
سنگ نمک را در قابلمه بریزید و همراه با آب لبو روی شعله قرار دهید تا به خوبی حل شود.
- مرحله چهارم
زمانی که آب و نمک به خوبی حل شد قابلمه را از روی شعله بر میداریم و در جایی قرار دهید تا سرد شود.
- مرحله پنجم
حالا یک ظرف مناسب انتخاب کنید و پیاز ها را به همراه سیر درون آن بریزید.
- مرحله ششم
آب لبو ونمک را به آن اضافه کنید و نصف دیگر ظرف را سرکه سفید اضافه کنید.
نکات مهم برای تهیه ترشی پیاز قرمز
- اگر دوست داشته باشید می توانید لبو ها را به صورت مستقیم به ترشی اضافه کنید اما اگر فقط از آب آن استفاده کنید بهتر است.
- برای تهیه ترشی همیشه نصف ظرف را آب و نمک و نصف دیگر آن را سرکه بریزید.
- درب ظرف را به خوبی سف کنید و در جای تاریک و بدون نور قرار دهید.
- اگر می خواهید ترشی خیلی تند شود می توانید دو تا سه عدد فلفل تند هم در ظرف بریزید.