طرز تهیه عدسی برای 4 نفر، مجلسی و خوشمزه

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

عدسی یک غذای مقوی و سبک می باشد که هم به عنوان صبحانه و هم عصرانه می توانید از آن را تهیه کنید. اگر می خواهید یک عدسی مجلسی برای 4 نفر تهیه کنید تا ادامه مطلب را با دقت بخوانید تا با طرز تهیه عدسی مجلسی برای 4 نفر آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه عدسی 4 نفر

سیب زمینی1 عدد
عدس2 پیمانه
پیاز2 عدد
کره50 گرم
آب4 لیوان
رب گوجه فرنگی1 ق غ
گل پر1 ق چ
نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
آویشن1 ق چ

طرز تهیه عدسی برای 4 نفر

  1. مرحله اول

    برای تهیه یک عدسی ساده و خوشمزه ابتدا باید عدس را از یک ساعت قبل خیس کنید.

  2. مرحله دوم

    پیاز را به نگینی خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید. سپس به آن نمک، فلفل و زرد چوبه را اضافه کنید و تف بدهید.

  3. مرحله سوم

    در این مرحله رب گوجه را به همراه آویشن به پیاز اضافه کنید و تف بدهید تا طعم خامی رب از بین برود. کمی که سرخ شد زیر شعله را خاموش کنید.

  4. مرحله چهارم

    درون یک قابلمه مقداری آب ریخته و به همراه عدس روی شعله قرار دهید و زیر آن را زیاد کنید وقتی به جوش آمد پیاز و رب را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس حرارت را کم کنید تا آرام آرام برای خود بپزد.

  5. مرحله پنجم

    زمانی که کمی عدس ها پخته شد، سیب زمینی ها را مربع مربع خرد کنید و به عدسی اضافه کنید.

  6. مرحله ششم

    یک ربع قبل پخته شدن عدسی و اینکه زیر شعله را خاموش کنید کره و گل پر را به عدسی اضافه کنید.

نکات طلایی برای تهیه عدسی مجلسی

  • می توانید برای لعاب بیشتر مقدار کمی آرد را در روغن تف بدهید و به آن اضافه کنید.
  • اضافه کردن رب گوجه اختیاری است ومی توانید آن را حذف کنید.
  • پخته شدن عدسی 2 ساعت ممکن است زمان ببرد و بهتر است سیب زمینی ها را 30 دقیقه آخر به آن اضافه کنید که زیادی پخته و له نشوند.
  • عدس مانند سایر حبوبات نیاز به زمان زیاد برای خیس خوردن ندارد.
نظرات