انواع سالاد برای ماه رمضان؛ طرز تهیه 5 سالاد مناسب ماه رمضان

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

همانطور که می دانید سالاد یکی از مهم ترین انوع پیش غذا برای هر سفره ای است. در ماه مهمانی خدا نیز اکثر افراد به دنبال انواع سالاد برای ماه رمضان هستند، زیرا سالاد حجم زیادی آب را به بدن وارد می کند و مصرف آن باعث پیشگیری از تشنگی افراد روزه دار می شود و به هضم غذایی که در افطار و به یکباره وارد بدن میشود یا برای سحر که موجب تشنه نشدن روزه دار میشود، کمک می کند. انواع مختلفی از سالاد را می توان برای سفره ی ماه رمضان تهیه کرد. در این مطلب به چند سالاد ویژه ماه رمضان که مواد اولیه و طرز تهیه ساده ای دارند، اشاره می کنیم. برای یادگیری انواع سالاد برای ماه رمضان تا آخر این پست همراه ما باشید.

انواع سالاد ماه رمضان

همچنین در مینویسم می توانید با انواع سالاد با کلم بروکلی و سالاد خوشمزه با کاهو آشنا شوید.

1.سالاد کالباس

سالاد برای ماه رمضان: سالاد کالباس
سالاد کالباس

سالاد کالباس یکی از سالادهای پرطرفدار است که به عنوان پیش غذا در افطار یا سحر سرو می شود و می توان به عنوان یک غذای سبک نیز آنرا انتخاب کرد. اگر شما هم به کالباس علاقه دارید حتما این سالاد را امتحان کنید. در ادامه طرز تهیه سالاد کالباس با قارچ را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه سالاد کالباس

کالباس3 لیوان
قارچ2.5 لیوان
جعفری و ریحان200 گرم
نخود سبز1 لیوان
سس مایونز1 لیوان
هویج 2 عدد متوسط
فلفل دلمه1 عدد متوسط
خیار شور5 عدد کوچک
روغن زیتون5 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
آبلیمو1 قاشق غذاخوری

زمان لازم برای تهیه سالاد کالباس برای ماه رمضان، 30 دقیقه است.

طرز تهیه ی سالاد کالباس برای ماه رمضان

  1. آماده کردن جعفری و ریحان : جعفری و ریحان را پاک کرده و میشوییم. به اندازه های تقریبا ریز خرد میکنیم.
  2. خرد کردن هویج : هویج ها را پوست میکنیم. سپس به شکل حبه های کوچک قند خرد میکنیم.
  3. خرد کردن قارچ : قارچ ها را هم به صورت نگینی و تقریبا درشت خرد میکنیم.
  4. خرد کردن خیارشور : خیار شور ها را به اندازه ی هویج ها خرد میکنیم و برای سالاد کالباس کنار میگذاریم.
  5. خرد کردن فلفل دلمه ای : فلفل دلمه ای ها را ابتدا به صورت خلالی خرد کرده و سپس هر خلال را به چند قسمت دلخواه برش میدهیم.
  6. خرد کردن کالباس : درصورتی که تمایل به دیده شدن بیشتر کالباس در سالاد کالباس دارید کمی کالباس ها را درشت تر خرد کنید و در غیر اینصورت کالباس ها را ریزتر خرد کنید.
  7. آماده کردن سس سالاد کالباس : سس مایونز را در ظرفی میریزیم و کمی آبلیمو به آن اضافه میکنیم. سپس فلفل سیاه میریزیم و هم میزنیم.
  8. آماده کردن سالاد کالباس : ظرف گودی بر میداریم و ابتدا کالباس را میریزیم و سپس هویج و قارچ را اضافه میکنیم. کمی مواد را با هم مخلوط میکنیم. فلفل دلمه ای و خیار شور را می افزاییم. مواد را با هم ترکیب کرده و جعفری و ریحان و روغن زیتون را در آن میریزیم. با سسی که تهیه کردیم سالاد کالباس را سرو میکنیم.

نکات طلایی برای تهیه سالاد کالباس ماه رمضان

  • در صورت تمایل میتوانید هویج ها را رنده کنید.
  • برای سالاد کالباس میتوانید هر نوع سس دلخواه تهیه کنید.
  • روغن زیتون قابل حذف شدن است.
  • میتوانید هر سبزیجات دلخواهی به سالاد کالباس اضافه کنید.

2. سالاد سزار

انواع سالاد ماه رمضان: سالاد سزار
سالاد سزار

سالاد سزار یک سالاد ایتالیایی است. البته ناگفته نماند که این سالاد امروزه جزء سالاد های بین المللی است که وقتی به رستوران میروید و به منوی آن ها نگاه میکنید نام سالاد سزار را میبینید. این سالاد به دلیل نان تست و فیله ی مرغی که دارد به عنوان پیش غذا یا غذایی سبک در سفره ی افطار و سحر ماه رمضان نیز تهیه می شود.

مواد لازم برای تهیه سالاد سزار

کاهو 3حبه 1 عدد متوسط
سیر 5 حبه
نان تست5 عدد
روغن زیتون8 قاشق غذاخوری
فیله ی مرغ 2 عدد متوسط
پیاز1 عدد بزرگ
نمک و فلفل سیاه و پاپریکابه میزان لازم
لیمو 1 عدد متوسط
پنیر پارمزانکمی کمتر از 1 لیوان

مواد لازم برای سس سالاد سزار برای ماه رمضان

سس مایونز سیر 4 قاشق غذاخوری
سس خردل1.5 قاشق غذاخوری
سیر 3 حبه متوسط
سرکه بالزامیک2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و پودر سیربه میزان لازم
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزانکمی کمتر از 1 لیوان

زمان لازم برای تهیه سالاد سزار برای ماه رمضان، 2 ساعت است.

دستور تهیه سالاد سزار

  1. آماده کردن نان تست : وسط نان تست ها را جدا میکنیم و به آنها را به مربع های دو سانتی برش میدهیم. نان های برش داده را در ظرف گودی میریزیم و 2 حبه سیر رنده شده و 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در آن میریزیم. 1 ساعت زمان میدهیم تا طعم سیر و روغن زیتون را بگیرند.
  2. آماده کردن فیله مرغ : فیله های مرغ را به اندازه ی دلخواه خرد کرده و در ظرف دلخواهی میریزیم. 3 حبه سیر دیگر و بقیه ی روغن زیتون را به ان می افزاییم. سپس پیاز خلالی را ریخته و آب لیمو را میگیریم و میریزیم. نمک و فلفل سیاه و پاپریکا میزنیم. به مدت 2 ساعت در یخچال میگذاریم تا مرینیت شود. فیله ی مرغ با این مزه برای سالاد سزار فوق العاده است.
  3. آماده کردن سس سالاد سزار : در کاسه ای سس مایونز را میریزیم و سپس سیر را رنده کرده و اضافه میکنیم. سس خردل را میریزیم. نمک و فلفل سیاه و پودر سیاه میزنیم. روغن زیتون می افزاییم و در آخر پنیر پارمزان ریخته و کاملا با هم مخلوط میکنیم.
  4. تفت دادن نان تست : نان تست های مزه دار شده را در سینی فر میچینیم و در فر قرار میدهیم. وقتی برشته شد خارج میکنیم. در این مرحله نان تست برای سالاد سزار آماده میشود.
  5. گریل کردن فیله ی مرغ : فیله های مزه دار شده را در سینی فر میچینیم یا با دستگاه گریل، گریل میکینم.
  6. آماده کردن سالاد سزار : کاهو ها را به صورت تقریبا درشت خرد میکنیم. ظرف دلخواه را میاوریم و در آن کمی از کاهو ها را ریخته و سپس مقداری پنیر پارمزان و سپس سس سالاد میریزیم. به همین ترتیب چند لایه از کاهو و پنیر پارمزان و سس میریزیم. در آخر سالاد سزار را با نان تست های برشته شده و فیله ی مرغ گریل شده سرو کرده و نوش جان کنید.

نکات طلایی برای تهیه سالاد سزار ماه رمضان

  • برای خوشمزه تر شدن سالاد سزار، مرغ را سوخاری کنید.
  • اگر فر نداشتید میتوانید نان تست ها را در تابه رژیمی بریزید.
  • مرغ را برای سالاد سزار میتوانید در تابه رژیمی تفت داده یا کبابی کنید.
  • برای تزیین بیشتر سالاد سزار، از گوجه گیلاسی و زیتون استفاده کنید
  • با توجه به ذائقه تان میتوانید سس را بیشتر تهیه کنید.

3. سالاد کلم بنفش

انواع سالاد ماه رمضان: سالاد کلم بنفش
سالاد کلم بنفش

سالاد کلم بنفش یک سالاد ایرانی است که طعم فوق العاده و ظاهر عالی و دلفریبی دارد. مطمئنم شما هم مثل من بعد از یکبار خوردن سالاد کلم بنفش عاشق آن خواهید شد و دلتان می خواهد بارها و بارها آن را تهیه کنید و در منزل نوش جان کنید. برای دیدن دستور تهیه سالاد کلم بنفش تا آخر پست با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سالاد کلم بنفش

کلم بفش1 عدد متوسط
سیر1 بوته متوسط
سس مایونز5 قاشق غذاخوری
سس هزارجزیره3 قاشق غذاخوری
ماست2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاهبه میزان لازم
آبلیموکمی کمتر از 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه سالاد کلم بنفش

  1. خرد کردن کلم بنفش : ابتدا کلم بنفش را به صورت خلالی خرد میکنیم.
  2. خرد کردن سیر : همه سیر ها به جز 3 حبه را رنده میکنیم. این سیر برای سالاد کلم بنفش آماده شده است.
  3. آماده کردن سس : سس مایونز را در ظرفی میریزیم و سپس آبلیمو را اضافه مکنیم. کمی ترکیب کرده و سس هزار جزیره را میریزیم. آن 3 حبه سیر را رنده کرده و با ماست به مواد قبلی می افزاییم. فلفل سیاه میزنیم. کاملا با هم مخلوط میکنیم.
  4. آماده کردن سالاد کلم بنفش : کلم خرد شده را در ظرف گودی میریزیم. سیر را اضافه میکنیم. سس را ریخته و کاملا با هم ترکیب میکنیم. نوش جان.

نکات طلایی برای تهیه سالاد کلم بنفش

  • در تهیه سالاد کلم بنفش برای ماه رمضان، میتوانید به جای کلم بنفش از کلم سفید نیز استفاده کنید.
  • سس هزار جزیره در سالاد کلم بنفش قابل حذف شدن است.
  • برای تهیه سالاد کلم بنفش در ماه رمضان می توانید ماست را حذف کنید.

4. سالاد مرغ

انواع سالاد ماه رمضان: سالاد مرغ
سالاد مرغ

سالاد مرغ یک سالاد بسیار خوشمزه است که انواع متفاوت و دستور پخت های متفاوتی دارد. در این بخش طرز تهیه سالاد مرغ و قارچ را با شما به اشتراک میگذاریم، چون این سالاد قارچ دارد طعم عالی ای پیدا می کند. با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این سالاد خوشمزه و مناسب برای ماه رمضان آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ

فیله ی مرغ2 عدد متوسط
قارچ5 عدد
هویج2 عدد متوسط
کلم سفید1 عدد تقریبا کوچک
پیاز قرمز1 عدد متوسط
ذرتکمی کمتر از 1 لیوان
جعفری50 گرم
سس مایونز5 قاشق غذاخوری
آبلیمو1.5 قاشق غذاخوری
ماست2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاهبه میزان لازم

زمان لازم برای تهیه سالاد مرغ برای ماه رمضان، 1 ساعت است.

  1. پختن مرغ : مرغ را با مقدار مناسب آب و کمی نمک و فلفل سیاه در قابلمه ای میریزیم و روی حرارت زیاد قرار میدهیم. وقتی جوشید حرارت را کم میکنیم. اجازه میدهیم بپزد. بعد از پختن آن را خلالی(ریش ریش ) میکنیم. جزء اصلی سالاد مرغ همین مرغ خلالی است.
  2. خرد کردن قارچ : ساقه ی قارچ ها را جدا کرده و ورقه ای برش میدهیم. سپس کلاهک را هم به همین صورت ورقه ای خرد میکنیم.
  3. خرد کردن هویج : هوبج ها را رنده میکنیم. با رنده ی درشت اینکار را انجام دهید تا در سالاد مرغ نمایان باشد.
  4. خرد کردن پیاز قرمز : پیاز ها را به اندازه ی حبه های قند خرد میکنیم.
  5. خرد کردن کلم سفید : کلم سفید را به صورت خلالی خرد میکنیم. برای سالاد مرغ هرچه کلم خلالی تر باشد بهتر است.
  6. آماده کردن جعفری : جعفری را هم پاک میکنیم. تمیز میشوییم و طوری خرد میکنیم که در سالاد مشخص باشد.
  7. آماده کردن سس : سس مایونز را در ظرفی میریزیم. آبلیمو و ماست را به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم. سپس فلفل سیاه میزنیم. همه ی مواد را با هم ترکیب میکنیم. این سس باعث میشود که طعم سالاد مرغ بینظیر شود.
  8. آماده کردن سالاد مرغ : در ظرفی گود کلم سفید را میریزیم و سپس قارچ و هویج را اضافه میکنیم. مواد را کاملا هم میزنیم. جعفری و پیاز قرمز را میریزیم. مرغ را همراه با سس می افزاییم. همه ی مواد را هم زده و سپس ذرت را میریزیم. نوش جان

نکات طلایی در تهیه سالاد مرغ

  • برای خوشمزه تر شدن سالاد مرغ برای ماه رمضان، مرغ را کبابی یا سوخاری کنید.
  • میتوانید سس دلخواه دیگری را برای این سالاد تهیه کنید.
  • هویج را میتوانید برای زیبایی بیشتر سالاد مرغ، به صورت نگینی خرد کنید.

5.سالاد سبزیجات

انواع سالاد ماه رمضان: سالاد سبزیجات
سالاد سبزیجات

سالاد سبزیجات سالادی رژیمی و عالی است و به دلیل سبزیجات زیادی که دارد بهترین گزینه برای افطار یا سحری در ماه مبارک رمضان است. برای افراد وگان نیز میتوان این سالاد را پیشنهاد کرد زیرا هیچ نو ع گوشتی در سالاد سبزیجات به کار نرفته است. در ادامه طرز تهیه این سالاد سبزیجات دلپذیر و مفید را با شما به اشتراک می گذاریم.

مواد لازم برای تهیه سالاد سبزیجات

سبزیجات معطر شامل (ریحان، جعفری، گشنیز، نعنا و غیره)300 گرم
پیاز1 عدد متوسط
کاهو1 عدد کوچک
هویج2 عدد متوسط
سیر 3 حبه متوسط
گردو5 عدد
زرشک3 قاشق غذاخوری
پودر آویشنبه میزان لازم
نارنج2 عدد متوسط
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

زمان لازم برای تهیه سالاد سبزیجات برای ماه رمضان، 20 دقیقه است.

دستور تهیه سالاد سبزیجات

  1. خرد کردن پیاز : پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم. پیاز برای سالاد سبزیجات هر چه ریزتر باشد بهتر است.
  2. رنده کردن سیر : با رنده سایز متوسط سیرها را رنده می کنیم. می شود نگینی خرد کرد.
  3. خرد کردن هویج :هویج ها را به اندازه ی حبه های قند خرد می کنیم. سپس در کمی آب میریزیم و روی شعله قرار میدهیم تا کمی نرم شود. بعد از آن در کمی روغن تفت می دهیم.
  4. آماده کردن سبزیجات : سبزیجات را پاک کرده و می شوییم. به صورت ساطوری خرد می کنیم.
  5. آماده کردن گردو : گردوها را از پوست جدا کرده و به صورت نگینی خرد می کنیم.
  6. آماده کردن زرشک : زرشک ها را در مقداری آب می ریزیم و می شوییم. می گذاریم آب آن خشک شود.
  7. آماده کردن سالاد سبزیجات : در ظرف گودی کاهو را به صورت تقریبا درشت خرد می کنیم. سپس سبزیجات را همراه با پیاز و سیر اضافه می کنیم. آب نارنج را با پودر آویشن و نمک و فلفل سیاه می افزاییم . در آخر با هویج و گردو و زرشک تزئین می کنیم. نوش جان

نکات طلایی برای تهیه سالاد سبزیجات

  • برای اینکه سالاد سبزیجات رژیمی باشد، هویج های آن را تفت ندهید.
  • در تهیه سالاد سبزیجات برای ماه ررمضان می توانید پیاز را حذف کنید.
  • به جای آب نارنج در سالاد سبزیجات، می توانید آب لیمو یا آب غوره بریزید.
  • در این سالاد می توانید کلم را جایگزین کاهو کنید.

همچنین بخوانید :

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و کلم

سالاد کلم شیرین

دستور تهیه سالاد مکزیکی

سالاد با نان تست

سالاد ماکارونی

نظرات