طرز تهیه کیک سیب و دارچین با سیب رنده شده

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

یکی از خوش مزه ترین و خوش عطر ترین کیک هایی که میتوانید به راحتی در منزل تهیه کنید کیک سیب و دارچین است. معمولا کیک سیب جز کیک های محبوب بین همه افراد است که میتوانید در کنار چای عصرانه خود نوش جان کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک سیب و دارچین با سیب رنده شده به صورت کامل توضیح داده شده است. با مینویسم همراه شوید.

آموزش کیک سیب و دارچین

در ادامه مطلب مواد مورد نیاز و مراحل پخت کیک سیب و دارچین که یک عصرانه ساده و کم هزینه است ارائه شده است.

مواد لازم کیک سیب و دارچین

مواد میانی داخل کیک:
سیب متوسط 3 عدد
کره 50 گرم
شکر نصف لیوان
شیر نصف لیوان
نشاسته 1 قاشق غذا مربا خوری
شیر 4 قاشق غذا خوری
وانیل 1 قاشق چای خوری
دارچین 1 قاشق مربا خوری
مواد لازم برای کیک:
تخم مرغ 3 عدد
کره به دمای محیط رسیده 125 گرم
وانیل 1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
شکر نصف لیوان
ماست نصف لیوان
آرد سفید 4 لیوان

طرز تهیه مواد میانی کیک سیب و دارچین:

  • ابتدا کاغذ روغنی را کف قالب قرار دهید و با کره کل دیواره های قالب را چرب کنید . بعد از این که چرب کردید داخل یخچال بگذارید.
  • سیب ها را پوست بگیرید هم می توانید ریز خرد کرده هم رنده کنید و کنار قرار دهید.
  • کره را در یک تابه کوچک بریزید و روی حرارت کم قرار دهید.
  • بعد شکر را به کره اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید با حرارت کم شکر حل شود و تغییر رنگ دهد و کاراملی شود.
  • بعد از این که کاراملی شد سیب های رنده شده را اضافه کنید خوب هم بزنید و اجازه دهید کارامل سفت شود.
  • سپس شیر را اضافه کرده و هم بزنید و اجازه دهید تا به جوش بیاید و کارامل آب شود.
  • نشاسته را در 4 قاشق غذا خوری شیر حل کنید و به مخلوط سیب و کارامل اضافه کنید.
  • پس از آن وانیل را به همراه دارچین اضافه کنید و هم زده و اجازه دهید تا چند جوش یزند و کمی غلیظ شود .
  • کنار بگذارید تا سرد شود در این زمان خمیر کیک را آماده کنید.

طرز تهیه کیک سیب و دارچین:

  • برای تهیه خمیر کیک در یک کاسه شکر، کره و وانیل را بریزید و با دور تند همزن برقی هم برنید تا با هم مخلوط شوند.
  • بعد از آن تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد اضافه کردن هر تخم مرغ با همزن برقی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
  • سپس ماست را اضافه کنید و هم بزنید .
  • بعد از اضافه کردن ماست، آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و بعد از الک کردن در 3 مرحله به مواد اضافه کنید.
  • با لیسک یا قاشق همه مواد را با هم مخلوط کنید. این خمیر کیک از بقیه کیک ها یک مقدار سفت تر است.
  • بعد از این که قالب را از  یخچال بیرون آوردید خمیر را داخل قالب بریزید و با کمک قاشق یا لیسک سطح کیک را صاف کنید و مواد کاراملی را که از قبل آماده کرده اید را روی خمیر بریزید و با قاشق حالت موج مانند روی کیک ایجاد کنید تا کارامل به داخل کیک نفوذ کند.
  • برای تزیین می توانید گردو خرد شده یا فندق خرد شده استفاده نمایید.
  • حتما فر را از قبل در دمای 185 درجه گرم کنبد و به مدت 50 دقیقه داخل فر قرار دهید.

طرز تهیه کیک سیب و دارچین با سیب رنده شده

نظرات