آموزش طرز تهیه مربای نارنگی در منزل بصورت مرحله به مرحله

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

در این مطلب طرز تهیه مربای نارنگی در خانه را به صورت گام به گام به شما آموزش می دهیم. درست کردن مربا از مرکبات باعث ایجاد طعم‌ های متفاوت و بسیار خوشمزه‌ای می‌شود ، مانند مربای پرتغال ، مربای پوست پرتغال و مواردی دیگر. یکی دیگر از میوه های بسیار مناسب برای تهیه مربا ، نارنگی می باشد. مربای این میوه بسیار شبیه به کمپوت می باشد. زمان آماده سازی مواد اولیه این مربا حدودا 1 ساعت و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه هست.

مواد لازم برای تهیه مربای نارنگی

مربای نارنگی را برخی به عنوان مارمالاد نارنگی نیز می شناسند. جهت تهیه ای مربای خانگی به مواد زیر نیاز داریم:

  1. نارنگی : یک کیلو
  2. شکر : یک کیلو
  3. زعفران دم کشیده : نصف استکان
  4. وانیل : به مقدار کمی
طرز تهیه مربای نارنگی

مربای نارنگی

دستور پخت مربای نارنگی در خانه

در این بخش از آموزش طرز تهیه مربای نارنگی به طرز پخت آن می پردازیم.

  • ابتدا نارنگی‌ ها را بشویید ، سپس پوست آنها را بکنید و سعی کنید پوست های ریش ریش چسبیده به نارنگی های را جدا نمایید.
  • حبه های نارنگی ار از هم جدا نمایید.
  •  یک کیلو شکر را به همراه آب (به میزان کافی) درون قابلمه بریزید و بر روی حرارت قرار دهید.
  • پس از به جوش آمدن آب ، نارنگی‌ های حبه حبه شده را به آن اضافه کنید ، تا بپزد.
  •  در ادامه طرز تهیه مربای نارنگی باید 10 دقیقه قبل از برداشتن قابلمه از روی حرارت ، وانیل و زعفران دم کشیده را به آن اضافه کنید.
  •  پس از پختن کامل نارنگی‌ ها و غلظت پیدا کردن ، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
  • حال مربای نارنگی آماده شده است ، پس از سرد شدن کامل مربا ، آن را درون ظرف شیشه‌ای در بسته بریزید و داخل یخچال قرار دهید.

برخی از تازه عروش ها از این مربای نارنگی تزئینی برای دکور و خوش آب و رنگ کردن یخچال خود استفاده می نمایند زیرا این مربا علاوه بر طعم عالی دارای عطر و ظاهر فوق العاده ای می باشد.

خواص نارنگی

خواص نارنگی

نارنگی

همانطور که می دانید نارنگی از میوه و مرکبات بسیار محبوب و خوش طعم است که امروزه تقریبا در تمامی فصول سال قابل تهیه می باشد. نارنگی سرشار از منیزیم ، فسفر ، کلسیم و ویتامین‌ های C.، A.، B۱، B۲ و … می‌باشد. در این بخش از مقاله به فواید نارنگی می پردازیم.

نارنگی به دلیل داشتن ترکیبات فلانوییدی به نام نوبیلتین به چربی سوزی و کاهش وزن بدن کمک می نماید. از سوی دیگر این میوه حاوی لیمونویید و آنتی اکسیدان می باشد که باعث کاهش احتمال ابتلا به سرطان خون و سینه می گردد.

از آنجایی که نارنگی دارای مقدار زیادی پتاسیم است برای تقویت ماهیچه ها مفید است، چون رشد و بهبود ماهیچه ها را تقویت می کند. ویتامین c موجود در نارنگی به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می نماید در نتیجه برای بهبود سرما خوردگی و بیماری هایی نظیر آنفولانزا بسیار موثر است از طرفی این ویتامین به براقیت مو نیز ی تاثیر نبوده.

از لحاظ روانشناسی اثبات گردید که بوی نارنگی می تواند احساس استرس، افسردگی و اضطراب در انسان کاهش دهد بنابراین اگر دچار استرس و اضطراب شدید کافیست بوی نارنگی و یا پوست نارنگی را استشمام نمایید.

از مهمترین خواص نارنگی می توان به پیشگیری از سکته قلبی اشاره نمود. نارنگی حاوی مقدار زیادی پتاسیم است.  پتاسیم می تواند از بروز بیماری هایی نظیر لخته شدن خون جلوگیری کند.

جالب است بدانید که ویتامین ب 12 موجود در نارنگی باعث کاهش ریزش مو می گردد. از خواص بی نظیر نارنگی هر چه بگوییم تمامی ندارد در آخر بطور خلاثه و مفید بگوییم که مصرف این میوه به دلیل داشتن انواع ویتامین های به شدت به خانم های باردار توصیه می گردد.

نظرات