طرز تهیه بیسکوئیت سبوس دار خانگی خوشمزه و پرخاصیت
یکی از خوشمزه ترین، ساده ترین و کم کالری ترین بیسکویت ها بیسکوئیت سبوس دار است که در اقسام مختلف در بازار موجود است. این بیسکوئیت ها در عین سادگی دارای خواص فراوانی به خاطر سبوس گندم هستند. در ادامه این مطلب طرز تهیه بیسکوئیت سبوس دار خانگی به صورت کامل توضیح داده شده است. با مینویسم همراه باشید.
دستور تهیه بیسکویت سبوس دار در خانه
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت بیسکویت سبوس دار خانگی ارائه شده است:
مواد لازم بیسکوئیت سبوس دار خانگی |
|
آرد | 1 و 4\1 لیوان |
سبوس گندم نرم . آسیاب شده | 1 لیوان |
بکینگ پودر | 1 قاشق چای خوری |
نمک | نوک قاشق چای خوری |
کره | 130 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
وانیل | 4\1 قاشق چای خوری |
پودر قند یا پودر شکر | 2\1 لیوان |
نشاسته ذرت | 2 قاشق غذا خوری |
مراحل طرز تهیه بیسکوئیت سبوس دار
- آرد، سبوس گندم، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و ۱ بار الک کنید.
- کره نرم و هم دمای محیط را به همراه پودر قند یا پودر شکر ۴-۳ دقیقه با هم زن برقی هم بزنید تا سبک و حجیم شود.
- تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر هم بزنید.
- نصف بیشتر مواد خشک را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید، بقیه مواد خشک را کم کم اضافه کنید.
- میتونید از نوک انگشتانتان برای جمع کردن خمیر استفاده کنید، ولی به هیچ وجه خمیر را ورز ندهید ، چرا که باعث به روغن افتادن خمیر میشود.
- تا زمانی مخلوط آرد روا اضافه کنید که خمیر لطیف شده و به دست نچسبد.
- با توجه به سایز تخم مرغ و جنس آرد ممکن است همه ی مواد خشک مصرف نشود یا حتی لازم باشد مقدار بیشتری آرد اضافه کنید تا خمیر جمع شود.
- روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا استراحت کند.
- سپس بین ۲ مشما به ضخامت ۳-۲ میلیمتر پهن کنید.
- اگر خمیر ضخیم باشد بعد از پخت ترد نمیشود.
- با کاتر دلخواه برش بدهید و در سینی چرب نشده با کمی فاصله از هم قرار بدهید.
- سینی را در فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بگذارید.
- در آخر هم ۳-۲ دقیقه گریل (شعله ی بالا) را با حرارت کم روشن کنید.