Take a fresh look at your lifestyle.

آموزش فريز كردن باقالی؛ با حفظ رنگ سبز و مزه

اگر می خواهید باقالی را فریز کنید می توانید از بلانچینگ باقالی استفاده کنید که نیاز به کمی پخت دارد در غیر این صورت می توانید باقالا سبز را بدون پختن فریز کنید و برای مدت حداکثر 12 ماه در فریزر نگهداری کنید. در ادامه آموزش روش فریز کردن باقالی با جزئیات توضیح داده می شود.

باقالی یا باقلا سبز برای مدت زمان محدودی در دسترس است به همین دلیل برای اینکه در تمام سال به باقالی دسترسی داشته باشید تا بتوانید یک باقالی پلو خوشمزه درست کنید تنها راه منجمد کردن باقالی است.

فریز کردن باقالی به روش بلانچ

در روش بلانچ باقالی رنگ سبز باقلا به خوبی حفظ می شود. روش بلانچ کردن باقلا سبز به این شکل است:

فریز کردن باقالی
  1. باقالی ها را از غلاف خود خارج کنید آن ها را بشویید و آن ها را به شکل دلخواه خود برش بزنید یا از وسط نصف کنید.
  2. در یک قابلمه متناسب با مقدار باقالی که دارید آب ریخته و صبر کنید تا جوش بیاید.
  3. کمی نمک درون ظرف در حال جوش بریزید. (حدود یک قاشق غذاخوری برای یک قابلمه 5 نفره).
  4. 3 دقیقه صبر کنید و سپس باقالی ها را آبکش کنید و بلافاصله آن ها را در یک ظرف حاوی آب یخ بریزید.
  5. بعد از 4 دقیقه باقالی را آبکشی کنید و صبر کنید تا آب آن ها کشیده شود.
  6. می توانید برای اینکه بهتر خشک شوند آن ها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید. بهتر است که به مدت طولانی در هوای آزاد باقی نمانند.
  7. باقالی ها را بسته بندی کنید و تا حد امکان هوا را از کیسه های فریزر خارج کنید. سپس آن ها را در فریزر نگهداری کنید.

دقت کنید:

بلانچینگ روشی است که باعث می شود آنزیم های فعال درون باقالی از بین بروند و نگهداری باقالی برای مدت زمان طولانی تر با حفظ طعم، بافت، مواد مغذی و رنگ را ممکن می کند. اما در این روش ممکن است مقداری از مواد مفید باقالی در اثر پخته شدن از آن خارج شوند. بلانچ کردن باقالی نگهداری آن برای 6 تا 12 ماه در فریزر را ممکن می سازد.

طرز فریز کردن باقالی بدون پختن

بدون بلانچینگ هم می شود باقالی را در فریزر منجمد کرد. برای منجمد کردن باقالی به این روش به شکل زیر عمل کنید:

  1. پوست ضخیم و بیرونی باقالی هابگیرید.
  2. آن ها را بشویید تا آلودگی اضافی آن ها تمیز شود.
  3. باقالی ها را از وسط برش بزنید و یا از وسط دو برش بزنید.
  4. پوست دوم باقالی های برش زده شده را جدا کنید.
  5. باقالی ها را در ظرف فریزر و یا کیسه فریزر بسته بندی کنید و درون فریزر قرار دهید.
  6. می توانید باقالی ها را قبل از فریز کردن بشویید اما بهتر است ان ها در هنگام مصرف آبکشی کنید تا هنگام یخ زدن به هم نچسبند و دانه های یخ روی آن ها بوجود نیاید.

روش فريز كردن باقلا سبز با پوست

پوسته بیرونی باقالی می تواند به نگهداری بهتر باقلا در یخچال کمک کند. این برای زمانی خوب است که می خواهید باقالی ها را بلافاصله و در عرض یک هفته مصرف کنید اما برای فریز کردن باقلا سبز بهتر است آن ها را از پوستشان خارج کنید. روش دیگری هم وجود دارد:

  1. باقالی ها را از غلاف بیرونی آنها جدا کنید اما پوست دوم آن ها را جدا نکنید.
  2. در قابلمه آب جوش بریزید و 2 دقیقه باقالی ها را بجوشانید.
  3. باقالی ها را آبکش کنید و بلافاصله در آب بسیار سرد یا یخ قرار دهید تا فرآیند پخت متوقف شود.
  4. هر باقالی را به آرامی فشار دهید تا قسمت داخلی آن بیرون بیاید.
  5. پوست های بیرونی را دور بریزید.
  6. سپس باقالی ها را فریز کنید.

نحوه یخ زدایی باقالی

بهترین راه برای یخ زدایی باقالی به منظور حفظ حداکثر مواد مغذی، ذوب یک شبه آنها در یخچال است. می توانید فقط به مقداری که روز بعد استفاده می کنید بردارید و بگذارید یک شب در یخچال بماند. برای یخ زدایی سریع باقالی آن ها را از فریزر خارج کرده و به مدت 30 دقیقه در هوای آزاد قرار دهید.

آیا می توانید لوبیا را دوباره منجمد کنید؟

بله، می توانید بعد از یخ زدایی باقالی آن ها را دوباره منجمد کنید. با این حال، برای انجام این کار، بهتر است اطمینان حاصل شود که باقالی ها به ایمن‌ترین شکل ممکن یخ زدایی می‌ شوند.

همچنین باید توجه داشته باشید که باقالی ممکن است هنگام یخ زدن و استفاده مجدد، خواص، رطوبت یا بافت قبلی خود را حفظ نکند.

اگر باید آنها را دوباره منجمد کنید، مطمئن شوید که غذای خود را در دمای اتاق ذوب نکنید. این می‌تواند لوبیا را در معرض باکتری‌ های بیشتری قرار دهد و از این رو، در حین انجماد مجدد منجر به فساد شود.

سوالات متداول

خواص باقالی چیست؟
باقلا سبز لوبیا پروتئین و فیبر بالایی دارد و برای کاهش وزن مناسب است. باقالی همچنین سرشار از فولات و ویتامین B است وعملکرد شناختی، انرژی و رشد سلول های خونی را افزایش می دهد.

مدت زمان نگهداری باقلا خام در فریزر

6 تا 8 ماه

طبع باقالی چیست؟

طبع باقالی تازه سرد و‌ تر و طبع باقالی خشک سرد و خشک است.

همچنین بخوانید:

نحوه خشک کردن باقالی

فریز کردن نخود فرنگی

بلانچینگ قارچ

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.