طرز تهیه نان بروتچن آلمانی

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید
آلمان تقریباً 300 نوع نان (بدون احتساب تنوع منطقه‌ای) و بیش از 1200 نوع کیک، شیرینی و سایر محصولات پخته می‌پزد که این کشور را به بهشت ​​غذاخوری‌ها و کابوس تماشاگران کربوهیدرات تبدیل می‌کند. به خصوص که نان‌ها آنقدر خوشمزه هستند که نمی‌توان در برابر آن مقاومت کرد. بروتچن Brötchen رولت‌های کوچک و خمیری هستند که در همه نانوایی‌ها و سوپرمارکت‌ها در سراسر آلمان ذخیره می‌شوند و برای صبحانه و در مکان‌های برانچ سرو می‌شوند. آنها را به‌صورت ساده سرو می‌کنند یا با خشخاش، کنجد یا دانه‌های کدو تنبل و گاهی آجیل پاشیده می‌شوند. در ادامه این مطلب طرز تهیه نان بروتچن آلمانی را برای شما آماده کرده ایم.

آموزش پخت نان بروتچن آلمانی

به نان بروتچن (Brotchen) نان بروتشن یا نان بروچن نیز گفته می شود. در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت ارائه شده است:

مواد لازم برای تهیه نان بروتچن آلمانی

آرد فانتزی 300 گرم
پودر مخمر فوری 1.5 قاشق چای خوری
شکر 1 قاشق چای خوری
نمک 1 پینچ
آب حدود 1 استکان
روغن زیتون

مراحل طرز تهیه نان بروتچن آلمانی

  • ابتدا ارد را الک کرده تا نان دارای بافت نرم و لطیفی باشد بهتر است که برای این نان از آرد فانتزی استفاده کنید و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.
  • پودر مخمر را به آب ولرم اضافه کنید و بعد از آن شکر بریزید و 5 دقیقه صبر کنید تا مخمر به عمل بیاید.
  • آردی را که با آن نمک اضافه کرده اید را هم برزنید و مایع خمیر را وسط ارد بریزید و همه موارد را با هم هم بزنید تا به خورد هم بروند و برای مرحله دوم کمی آب اضافه کنید و دوباره هم بزنید این نکته را به یاد داشته باشد که باید آب را کم کم و طی چند مرحله به آرد اضافه کنید تا خمیر زیاد چسبنده نشود.
  • روغن زیتون را اضافه کنید و هم بزنید تا به مرحله ای برسد که بتوانید با دست جمع کنید شما می توانید به جای روغن زیتون از کره هم دمای محیط استفاده کنید که خوشمزه تر هم می شود.
  • سپس خمیر را با کف دست حدودا 15 دقیقه ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد و خمیر بافتی نرم و لطیف داشته باشد این نکته را به یاد داشته باشید که این خمیر باید کمی چسبندگی داشته باشد.
  • ته یک طرف را با روغن زیتون چرب کنید و خمیر را داخل طرف قرار دهید سپس دور تا دور خمیر را با روغن چرب کنید و روی طرف خمیر را سلفون بکشید و به مدت 10 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند و خمیر ور بیاید و حجم آن دو برابر شود.
  • باید خمیر در یک جای سرد باشد تا آرام آرام پف کند و حجم آن دو برابر شود بعد از 10 ساعت از یخچال خارج کنید و باید کمی ورز دهید تا هوای آن خارج شود از اطرف خمیر را جمع کنید و با کف دست فشار دهید و با زیری دستتان خمیر فشار دهید تا هوای آن خارج شود به اصطلاح چونه بگیرید بعد روی خمیر آرد بپاشید و به قسمت های صد گرمی تقسیم کنید.
  • روی سطح کار خود آرد بپاشید و خمیر را از اطراف جمع کنید و هر قسمت را جدا چانه بگیرید سپس قالب را روی خمیر فشار دهید تا رد آن روی خمیر باقی بماند.
  • این نان در اصل نیاز به رومال ندارد اما شما می توانید از مخلوط زرده تخم مرغ و شیر استفاده کنید و و روی آن سیاه دانه، کنجد یا خاکشیر بپاشید.
  • کف سینی فر را کاغذ روغنی قرار دهید و خمیر ها را با فاصله درون سینی فر قرار دهید و حتما باید فر را از قبل به مدت 15 دقیقه با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید و یک کاسه آب هم داخل فر بگذارید تا مرطوب شود. روی خمیر ها را با پارچه بپوشانید و به مدت 10 دقیقه استراحت کند و بعد روی خمیر ها را آب اسپری کنید و به مدت 20 دقیقه با دمای 200 درجه سانتی گراد داخل فر قرار دهید تا بپزد.
نظرات