کافه لاته چیست ؟ طرز تهیه کافه لاته
تعریف کافه لاته
کافی لاته ب زبانه ایتالیایی: caffè e latte یک نوع نوشیدنی قهوه است از ترکیب اسپرسو و شیر بخار داده شده می باشد .
طرز تهیه کافه لاته
کافی لاته در لغت به معنای قهوه=کافی و شیر=لاته میباشد و طرز تهیه کافه لاته به این شکل می باشد که اسپرسو را با شیر داغ یا جوشیده ترکیب میکنند و بر روی آن کف شیر میریزند. این نوشیدنی داغ معمولا در لیوان های بلند و برخی اوقات در فنجان سرو می شود .
“شیر مورد استفاده بهتر است شیر پرچرب و حتما باید شیر سرد باشه، این شیر را با کمک دستگاه داغ و به صورتی که روی اون کف کرده روی قهوهی اسپرسو میریزیم.
باید دوبرابر قهوه شیر بریزید، درست کردن شیر کافهلاته و سرو کردن اون کمی به زمان احتیاج داره، پس حوصله کنید؛ اگه که نوشیدنی دوست دارید بر اساس یک تجربه شخصی باید بگم درست کردن و سرو کافهلاته واقعا تجربه بینظیری به حساب میآد!
در مورد شیرینی و تلخی «کافه لاته» کاملا سلیقهست، بعضیا دوست دارن کمی شیرین و بعضیا دوست دارن تلخ باشه، اما میشه در کنار کافهلاته از یه شکلات شیرین استفاده کرد.”
طرز خوردن کافه لاته
معمولا کف اضافه روی کافه لاته را با قاشق میل میکنند بعد مقداری شکر در صورت تمایل داشتند اضافه میکنند و هم میزنند بعد آن را می نوشند . (خواص کافه لاته | قیمت کافه لاته | طرز تهیه کافه لاته با دستگاه)
عکس کافه لاته