آیا میتوان برف را خورد؟ اگر برف بخوریم چه می شود؟
همه ما تاکنون با دیدن انبوهی از برف برای خوردن آن وسوسه شده ایم و یا شاید ذره ای از آنرا خورده ایم. همه چیز را در پاکی و سفیدی به برف مثال می زنند، اما آیا واقعا برف تمیز و عاری از آلودگی است و آیا می شود برف را خورد. شاید در مورد اینکه خوردن برف چه عوارضی دارد و اینکه ممکن است که چه آلودگی هایی در برف وجود داشته باشد اطلاعاتی نداشته باشید. برای اینکه بخوبی متوجه شوید آیا میتوان برف را خورد و اینکه آیا خوردن برف ضرر دارد، این مطلب را تا انتها بخوانید.
همچنین می توانید در مورد اینکه چرا برف سفید است؟ علت علمی رنگ سفید برف چیست؟ بیشتر بدانید.
آیا می شود برف را خورد؟ خوردن برف چه ضرری دارد؟
در مورد نحوه تشکیل برف چقدر اطلاعات دارید؟ در یک بیان کلی برف از مولکول های آب سردی تشکیل شده که تا هنگام رسیدن به زمین به کریستال و برف تبدیل می شود و فاقد املاح و مواد معدنی است. این ذرات به تنهایی تمیز هستند اما تا زمانی که به زمین برسند، ذرات معلقی که در هوا وجود دارند را به خود جذب می کنند که این ذرات حاوی سرب هستند و بعد از نشستن بر روی زمین هم ذرات گرد و غبار روی آنها می نشیند. بخصوص برف های کنار جاده ها و خیابان های شلوغ که محل تردد اتومبیل هاست.
هر چند ذرات برف در مقایسه با باران دیرتر آلوده می شوند، اما عاری از آلودگی نیستند و اگر بخوبی توجه کنید بعد از نشستن برف بر روی زمین، رنگ صورتی کمرنگ در آن قابل مشاهده می باشد که براساس تحقیقات انجام شده، از ذرات ریز جلبکی ناشی می شود و خوردن چنین برفی، عوارضی را برای دستگاه گوارش بهمراه خواهد داشت.
متن ادبی در مورد برف و زمستان شاعرانه و عاشقانه
۵۰ ژست عکس در برف جدید برای ایده عکاسی در زمستان
شاید فکر کنید یک دانه برف تنها از ذرات آب منجمد تشکیل شده اما اینطور نیست، سولفات، جیوه، نیترات و فرمالدئید موادی هستند که در برف وجود دارند. همچنین برف بعد از نشستن بر روی زمین آلودگی های محیط را به خود جذب می کند که خوردن آن می تواند برای بدن مضر باشد.
ضمن اینکه خوردن برف آلوده می تواند موجب تشدید بیماری در افراد بیمار شود.
شاید در گذشته که کارخانجات کمتر بود و یا به این اندازه وسیله نقیله وجود نداشت، میشد به خوردن برف اعتماد کرد اما امروزه با فراوانی شهرکهای صنعتی و خودروها، مقادیر زیادی از آلاینده ها در ذرات برف تازه وجود دارد.
برای اطمینان از اینکه آیا میتوان برف را خورد یا نه، محققان با بررسی برف تازه و دست نخورده خارج شهر، متوجه شده اند که مقادیری از خاک و غبار در برف ها وجود داشته است. اما ممکن است در مواقع احساس تشنگی و نبود آب، ترجبح دهید ضرر خوردن برف را به جان بخرید و پیش خودتان بگوئید در مواقع اضطراری میتوان برف را خورد.
خوردن برف به دلیل داشتن حجمی از یخ، باعث کاهش دمای بدن و از دست رفتن آب بدن می شود و شما با خوردن برف احساس تشنگی بیشتری خواهید کرد و بدن شما هم برای گرم کردن خودش شروع به سوزاندن انرژی می کند. همچنین خوردن برف باعث آسیب به دندان ها و معده شما می شود. مگر اینکه اجازه دهید برف آب شود و دمای ان کاهش پیدا کند، حتی در این صورت هم نباید در خوردن برف زیاده روی کرد. چون برف حتی در دورترین نقطه از شهر هم می تواند حاوی مقادیری از غبار و گرد و خاک و باکتری باشد.
از جمله عوارض خوردن برف در مقادیر زیاد، می تواند از بین بردن باکتری های مفید دستگاه گوارش باشد که التهاب معده را بهمراه دارد و بدن را در جذب مواد مغذی ضعیف می کند.
همچنین با خوردن برف (بخصوص در شهرهای بزرگ صنعتی)، ممکن است فلزات سنگین هوا در دانه های برف وجود داشته باشد که مصرف زیاد آن می تواند سبب بروز بیماری هایی از جمله فاویسم شود که به شکل کم خونی خود را نشان می دهد.
خوردن برف علاوه بر اختلال در دستگاه گوارش، باعث یبوست و یخ زدگی لب می شود و افرادی که دچار بیماری هستند باید از خوردن برف حتی به مقدار کم پرهیز کنند.